atia, prašau mano postų neskaityti, nekomentuoti, vistiek nesuprasi kavenskos, tau negalima nervintis. Dėk ant manęs ignorą, prašau
Pilnatis su nuotykiais nuo pat ryto. Dar taip nebuvo, traukiau stalčų, tai su visom monetom šnai žemėn, blyn kol surinkau, išrūšiavau, nebuvo kada perskaičiuot, kiek trūksta, vistiek bus mano.
To neužteko, nustojo šildyti vėjelis. Ryt ofisas nedirba, jei neatsigaus, teks pusiau lauko sąlygomis dirbti. Aš tai aš, bet kaip kompiuteris atlaikys, skaneris ir taip vos gyvas
Šiaip tai turiu veiklos, prekes tikrinuosi, tai toks juokas suėmė, vėlei 25-ios "Savaitės" prirašytos iš palubinskio žinyno. Spaudos skyrius nenustoja stebinti. O ką tik išlyginau, nupirkau krūvą, kad trūkumo nebūtų, tai matyt patiko, toliau prirašinėja kiekius. Ir neįmanoma atsekti galų kaip ir kaltų nėra. Kaimynystėje pardavėjai tai geriausia, įvarė Burda, kai jos aplamai akyse nemačiusios. Vienžo, linksmai gyvenam, kolegos viena nuo kitos virtualiai apvaginėja. Ir kas do kolektyvas
Bet kaip ryt reiks atkentėti visą dieną tai jau neneša vaizduotė. Grūdinsiuos, nafig ta šiluma
Kam tos gėlės.....