Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

atia, prašau mano postų neskaityti, nekomentuoti, vistiek nesuprasi kavenskos, tau negalima nervintis. Dėk ant manęs ignorą, prašau 4u.gif
Tyča pratrinu, pas ate paskaitysit ką prirašiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 02 kovo 2018 - 22:09
QUOTE(Merii @ 2018 03 02, 22:35)
atia, prašau mano postų neskaityti, nekomentuoti, vistiek nesuprasi kavenskos, tau negalima nervintis. Dėk ant manęs ignorą, prašau  4u.gif 

Pilnatis su nuotykiais nuo pat ryto. Dar taip nebuvo, traukiau stalčų, tai su visom monetom šnai žemėn, blyn kol surinkau, išrūšiavau, nebuvo kada perskaičiuot, kiek trūksta, vistiek bus mano.
To neužteko, nustojo šildyti vėjelis. Ryt ofisas nedirba, jei neatsigaus, teks pusiau lauko sąlygomis dirbti. Aš tai aš, bet kaip kompiuteris atlaikys, skaneris ir taip vos gyvas  rolleyes.gif
Šiaip tai turiu veiklos, prekes tikrinuosi, tai toks juokas suėmė, vėlei 25-ios "Savaitės" prirašytos iš palubinskio žinyno. Spaudos skyrius nenustoja stebinti. O ką tik išlyginau, nupirkau krūvą, kad trūkumo nebūtų, tai matyt patiko, toliau prirašinėja kiekius. Ir neįmanoma atsekti galų kaip ir kaltų nėra. Kaimynystėje pardavėjai tai geriausia, įvarė Burda, kai jos aplamai akyse nemačiusios. Vienžo, linksmai gyvenam, kolegos viena nuo kitos virtualiai apvaginėja. Ir kas do kolektyvas  bigsmile.gif
Bet kaip ryt reiks atkentėti visą dieną tai jau neneša vaizduotė. Grūdinsiuos, nafig ta šiluma  ax.gif

blink.gif
Kam tos gėlės..... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 02 kovo 2018 - 22:00
Laba visoms, su pavasariu 4u.gif ruošiuos sėją pradėti, nežinau ar laikas geras ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 02 kovo 2018 - 22:03
QUOTE(vasarema @ 2018 03 02, 22:20)
Liniuxxxxx džiaugiasi, kad prekyba gerai sekėsi, o kiek darbo reikia įdėti, kad tuos sūrius pagaminti, po to dar šaltyje pastovėti sergant.

Pas mus tas Kaziukas toks mažytis, kultūrnamy buvo, tai visi išsirengę biggrin.gif Kapela grojo, galėjo ir šokti.
Dukra buvo Vilniuj, tai sakė šalta, brangu, visko yra- ir gražaus, ir be ryšio smile.gif Sakė pirko labai skanaus senoviško recepto , be jokių E šakočio. Bet kilas lyg 14 gaunasi, bet skanus.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 03 02, 22:59)
Man aktualus šis klausimas, ruošiuos sėją pradėti, nežinau ar laikas geras  ax.gif  smile.gif

Laba visoms, su pavasariu  4u.gif

Meri pinigus sėja, kaip Buratinas. Va jai tikrai mėnulis aktualus. O tu čia su savo daržovėm....
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 03 02, 23:59)
  ruošiuos sėją pradėti, nežinau ar laikas geras  ax.gif  smile.gif

priklauso ką sėsi ... ,jei sau,tai nesėk kai pilnas,nieko gero neužaugs,sėk kai jaunas,bus traškesnės biggrin.gif
Atsakyti
Nu ar nesakiau, atia mane persekioja, vistiek cituoja, negražu, oi, kaip negražu, fu..., ak tos marjampulės, ar seniau ne Kapsukas tas miestas vadinos.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 03 02, 23:06)
Nu ar nesakiau, atia mane persekioja, vistiek cituoja, negražu, oi, kaip negražu, fu..., ak tos marjampulės, ar seniau ne Kapsukas tas miestas vadinos.

Kaip gėda nežinot kur draugės gyvena. Ir susipainiok tu man šitaip. Pilnatis, ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 03 03, 00:06)

Marijampolė

unsure.gif o kapsukas prie ko čia? ,aš ten gimiau ir augau,vaikus auginau,tai mes ne kilmingi ar kaip?
kuo Kauno žmonės skiriasi nuo likusių Lietuvos gyventojų? kakalai kitaip smirda?
mėnulis padla kaltas,kitoks matyt Kaunui kabo biggrin.gif

rimtai fu,ne tai,kad negražu,o ir skaityt bjauru,gal todėl tema ištuštėjus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 02 kovo 2018 - 22:21
Ir pajuokauti jau negalima biggrin.gif
Nu kvepia tas marjampulės kakas, kvepia.
A, tai jūs žiemietės, db aišku ko susidraugavusios smile.gif
Atsakyti

Merginos, kaip manot, kodėl žmonės būna nelaimingi?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 03 03, 00:25)

A, tai jūs žiemietės, db aišku ko susidraugavusios  smile.gif

mudvi nebuvom žiemietės,jei ką mirksiukas.gif tai keičia santykius? nemanau...,keičia kitkas,gaila,bet tiesa... ,tave turiu galvoje
o iš tikro,tai žmonės laisvi pasirinkti kas kuriam priimtina,kas teikia džiaugsmo,gyvenkim teisingai,tada užteks ir draugų, ir laimės,ir bus nesvarbu kur gimę,kaip augę ,tiek,trumpai mirksiukas.gif

rašau ir juokas ima,suaugę žmonės biggrin.gif
Atsakyti