Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

sveikos 4u.gif

aš tai kaip ne mūs giminės-nieko negaminu rolleyes.gif
kelias dienas iš eilės verdam tinginukus virtinukus, dar neatsivalgėm biggrin.gif biggrin.gif

Liniuxxx, mažiausiajam augt sveikam ir dideliam 4u.gif dar be paršų ?

Ingridėl, kad rodo jog eglės jau nebėr , chmmm

pas mus gražiai sninga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 01 13, 18:05)

Ingridėl, kad rodo jog eglės jau nebėr , chmmm

pas mus gražiai sninga wub.gif

Ne iki 18 dienos stovės???
Tai neapsimaka važiuoti tadu.Mb spardosi prieš važiavimą,sako kelias baisus,sankaba ant ribos,o aš mėsos pripirkau,.produktų pyragams? bigsmile.gif Ne gi dviese kimšime??? ax.gif
Atsakyti
Ingridėl, tiksliai nežinau, bet kalbėjo, kad Vilnius nusipuošia, kiti miesteliai dar džiaugsis. Tad bijau, kad nesubalamūtinčiau.... Gal ko dar pasiklausinėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus eglė bus iki vasario2? blink.gif
Atsakyti
TAi gal Vilniaus egle dar stovi,tik skaiciau,kad tuos namelius aplink nuarde g.gif

Atsakyti
Grįžom, kelias tai ne stebuklas, nepalėksi ir taip gažiai sninga.
Dukra sakė, gerai, kai karštas maistas į vietą atvežamas veltui biggrin.gif
Kiauliukų lauksim vėliau, čia ta, kur praėjusį kartą buvo17.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 01 13, 22:08)
Grįžom, kelias tai ne stebuklas, nepalėksi ir taip gažiai sninga.
Dukra sakė, gerai, kai karštas maistas į vietą atvežamas veltui biggrin.gif

Labuks drinks_cheers.gif

I koki miesta namini maistâ vežei? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 13 sausio 2017 - 22:30
QUOTE(Para @ 2017 01 13, 23:29)
Labuks drinks_cheers.gif

I koki miesta namini maistâ vežei?  bigsmile.gif

Šiauliuose dukra gyvena smile.gif
Atsakyti
Liniukai, kaip anūkas.? Paragavo zrazų?
Seubas, kada mano vargai baigsis? Dar vis nepridaviau projekto, kasdien po kelis kartus taisau. Arba paaiškinimus rašau, kad ir apie tai, kuo skiriasi pekino kopūstas nuo kininio kopūsto. Dar vieną projektą reikia užpildyti ataskaitą.
Sugalvojau pirkti buhalterinės apskaitos programą. Nesugalvoju, kokia paprasčiausia, kad tokiai glušei kaip aš būtų aišku, kas debetas, kas kreditas. Ar yra buhalterių tarp mūsų?
Pas mus prisnigo. Sūnus buvo išdūmęs su dviračiu, sakė labai slidu.
Atsakyti
Šiandien vyras mašina registravo, penktadienis, 13, alia pavyko viskas is pirmo karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 13 sausio 2017 - 23:53
QUOTE(Para @ 2017 01 13, 23:52)
Šiandien vyras mašina registravo, penktadienis, 13, alia pavyko viskas is pirmo karto.

Nauja? 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK ,laikykis 4u.gif 4u.gif Kam tau ta programa,tu gi samdai buhalterę? blink.gif Dar nori save apgrūzinti?Juk ten tie įstatymai keičiasi,kad viską žinoti lankyk seminarus,prenumeruok vyriausybės žinias? ax.gif
Niekas manęs neklauso,neveža,mb sako jei nori važiuok.Mažasis irgi neturėsiu laiko pabendrauti,rytoj išskrenda į Austriją reikia susiruošti,nebus kada ir valgyti to mano maisto. ax.gif Na ir gerai važiuosiu į mišką. ax.gif O mezgimo turiu iki apsi............... ax.gif mirksiukas.gif
Liniuk,prašau daugiau apie anūkiuką,ar jau taria pirmus žodžius?Lakstyti tai jau tikrai laksto? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

tai aiškuma, kad šiltas maistas į namus yra gėris biggrin.gif mes kartais per stadioną pralekiam su puodais apkutotais, ale mums tai paprasčiau tongue.gif
Liniuk dėk kokią nuotraukytę savo mažojo gražuolio mirksiukas.gif tokio amžiaus jie labai geriečiai biggrin.gif

Kaimietuke, pas mus buvo Daiva, ji gal ir sodybiečiuos yr, ten užsiklausk. man labai tvarkingų patarimų davus mirksiukas.gif O Tau didelios kantrybės 4u.gif

žiūriu per rusus kanalą usadba, dabar apie angliškus sodus rodo-grooožis wub.gif
Atsakyti