Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labos,
nu bet kas per salciai pas mus pietuose doh.gif,per 16 metu nera buve,o sako klimato atsilimas...Sode prisileisdavom backas vandens,nes bendra sistema ziemai uzsuka,o siltnamyje tai geles,tai spinatai,nu ir ka,nuvaziuoju siandien i soda,backose vanduo ledas,su kirviu neikirsi,Backos plastmasines,turbut jau joms amen bus,ar ne?
Atsakyti
per žinias sakė, kad pavasaris ateis gegužę blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 02 28, 20:16)
per žinias sakė, kad pavasaris ateis gegužę blink.gif  blink.gif

Tik nereikia mūsų gąsdinti. Ateis kovo pabaigoje ir niekaip kitaip. smile.gif
Šiandien dar ir pustyti pradėjo. Rytoj miegosiu, nedarbo diena.
Pasikūrėme dar ir židinį, visai jauku pasidarė.
Luety, jeigu bačkos plastikinės išvien lietus, nieko joms neatsitiks. Jeigu būtų metalinės, galėtų per sujungimus perplėšti. O kaip tavo augalai šiltnamyje ? Uždengusi buvai ?
Atsakyti
Vajei vajei, kaip sušalau, bet ne būd0j, o kol nusigavau iki ofiso kasos knygą, ataskaitas priduot, paskui ilgai laukiau autobuso namo, nosis nenustoja tekėt. Nesuprantu žmonių, šiandien eilė mokesčius už paslaugas susimokėt, laukia paskutinės minutės, paskui šąla eilėse, keistuoliai.
Šiandien atėjo vienas pirkėjas atsiprašyti, nes vakar putas liejo, būna ir taip biggrin.gif Sako, nežinau kas užėjo. Ai, toks Lietuvos rusas, lietuviškai nekalba.
Atsakyti
Nagi tylėjau, bet po Ingridos tai jau nebesitverij biggrin.gif Maniskis su tvarkymusi nedraugauja. Po operacijos kai grįžau, tai grindys buvo isplautos. O jau nešvari viryklė jam netrukdytų biggrin.gif Vakar, šiandien dirbau sūrius vietiniam Kaziukui. Taip nėr sveikatos, skaudžiai koseju,gal reiks rytų bandyti poliklinikoje sulaukti, kad nebūtų koks plaučių uždegimas. Nū va, ir mano pilietis sugebėjo rūkydamas sūrius sudeginti. Ir svarbiausia, kad sakiau nebekurstyti, iš 18 normalūs 6. Net pyktį neturėjau noro, vistiek nieko nepakeisti.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 02 28, 20:16)
per žinias sakė, kad pavasaris ateis gegužę blink.gif  blink.gif

prašom bangų nekelt ir mūsų negasdinti bigsmile.gif

QUOTE(Merii @ 2018 02 28, 21:28)

Šiandien atėjo vienas pirkėjas atsiprašyti, nes vakar putas liejo, būna ir taip  biggrin.gif Sako, nežinau kas užėjo. Ai, toks Lietuvos rusas, lietuviškai nekalba.

rusai labai dūšios žmones , jei su jais gerai, pagatavi dušią atiduot, bet jau neduok die kas ne pagal juos biggrin.gif
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 02 28, 22:17)
. Nū va, ir mano pilietis sugebėjo rūkydamas sūrius sudeginti. Ir svarbiausia, kad sakiau nebekurstyti, iš 18 normalūs 6. Net pyktį neturėjau noro, vistiek nieko nepakeisti.

gaila gero daikto, aš tai visa laika matydama tokius sūrius mugėse pardavinejant įsivazduodavau, kad tai maximoj ar norfoj nuprikta ir paprieskoniuota ir parųkyta smile.gif

Sveikos smile.gif

tai su pavasariu, sakyčiau netgi kažkiek atšilo šiandien smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk,net šyptelėjau ,tik nesupyk,eidama miegoti perskaičiau tavo bėdas.O dievuli,kad taip dažnai būtų pas mane toks gėrio užėjimas. mirksiukas.gif Auksines taviškis turi rankas,kaip viską sumeistrauja,na nestatyk tu jo prie viryklės. 4u.gif 4u.gif
Lyžuka,tik nesakyk,kad pas tave heleboras jau žydi. bigsmile.gif bigsmile.gif Per kalėdas Anglijoje pilnai žydėjo heleboras lauke.Marti buvo įdėjųsi nuotraukas žydinčių jau medžių,kaip dabar įdomu pas juos,kai pasnigo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 03 01, 08:22)
Lyžuka,tik nesakyk,kad pas tave heleboras jau žydi. bigsmile.gif  bigsmile.gif Per kalėdas Anglijoje pilnai žydėjo heleboras lauke.Marti buvo įdėjųsi nuotraukas žydinčių jau medžių,kaip dabar įdomu pas juos,kai pasnigo? ax.gif

deja, nežydi niekas ir net nežada iš po sniegu galvas kišt mirksiukas.gif , bet va pernai jau mano šiltnamyje visu grožiu tulpes žydejo smile.gif

beje visoj europoj ne kurortai dabar smile.gif, sūnus iš bolonijos atsiunte nuotrauku sninga irgi tik minusas ten mažas apie -2-1 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 kovo 2018 - 09:24
Pirma mintis buvo - vaje, pas Lyžuką jau heleboras wub.gif Vos nenulėkiau prie lango savų žiūrėti. biggrin.gif
Į lauką baisu lįsti. Pašersiu šunis, patupėsiu prie buhalterijos. Po pietų varysiu sėklų pasidairyti į miestą.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 01, 10:14)
Pirma mintis buvo - vaje, pas Lyžuką jau heleboras  wub.gif  Vos nenulėkiau prie lango savų žiūrėti.  biggrin.gif
Į lauką baisu lįsti. Pašersiu šunis, patupėsiu prie buhalterijos. Po pietų varysiu sėklų pasidairyti į miestą.

vakar norfoj ėjau pro seklu stenda ir įnirtingai sukau galvą į kitą pusę, užtat akys vistiek po seklas šmirinėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 02 28, 18:52)
Tik nereikia mūsų gąsdinti. Ateis kovo pabaigoje ir niekaip kitaip. smile.gif
Šiandien dar ir pustyti pradėjo. Rytoj miegosiu, nedarbo diena.
Pasikūrėme dar ir židinį, visai jauku pasidarė.
Luety, jeigu bačkos plastikinės išvien lietus, nieko joms neatsitiks. Jeigu būtų metalinės, galėtų per sujungimus perplėšti. O kaip tavo augalai šiltnamyje ? Uždengusi buvai ?

Labas rytas,
backos plastikines,isvien.Lauksim atsilimo,bus matyt.
Siltnamyje buvau viska uzdengus agro plevele.Vakar nusalusiu neradau,net salotos pradeje dygt,bet sianakt buvo minus 5 doh.gif doh.gif,ir uraganas Emma.Vejas baisinis,siaures rytu,jutimine temperatura minus 15.Taip sake per zinias.Kosmaras siaip saliai su tokiom oro salygom.As tai tik nulekiu i sportklubi,kuris yra mano gatves gale,gai 300m.ir atgal i namucius,niekur nenoriu daugiau lyst.

QUOTE(IngridaB @ 2018 03 01, 06:22)

Labas rytas.
Liniuk,net šyptelėjau ,tik nesupyk,eidama miegoti perskaičiau tavo bėdas.O dievuli,kad taip dažnai būtų pas mane toks gėrio užėjimas. mirksiukas.gif Auksines taviškis turi rankas,kaip viską sumeistrauja,na nestatyk tu jo prie viryklės. 4u.gif  4u.gif
Lyžuka,tik nesakyk,kad pas tave heleboras jau žydi. bigsmile.gif  bigsmile.gif Per kalėdas Anglijoje pilnai žydėjo heleboras lauke.Marti buvo įdėjųsi nuotraukas žydinčių jau medžių,kaip dabar įdomu pas juos,kai pasnigo? ax.gif

Ingridel.viskam amen.Bus daug nuostoliu.Jau narcizai zydejo klombose geltonieji,mano kalijos vazonuose buvo su ziedais,tai vien snargliai like.Turiu vilties,kad saknys neissals ir atzels,bet zydes kazin siemet.Pelargonijos dideliam vazone kajukt,Jacintai du prie rozes prazyde geltoni,dar sypsosi per sniega,bet nezinau,kaip jie ten laikysis po to.Sniegas daug ka islauze,nes pavasariniai augalai glezni.Mano sode narcizai buvo ziedus isnese,ko gero nusals.Londone sniego daugiau nei pas mus pietryciuose,bet vidudieni pas mus zada net 14 cm sniego. doh.gif vaikams bus dziaugsmo,o visa kita bus isprotejimas. biggrin.gif
Ale Ingrida jusu vyras darbstus.Nu mano gali issiurbliuot kambarius,valgyt padaryt,o visa kita tik su mano komanda,pats nelabai zino ka ir kaip daryt,bet,kad plautu spinteles,tai net svajot negaliu,neiseitu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 kovo 2018 - 13:57
QUOTE(Luety @ 2018 03 01, 13:53)
Siltnamyje buvau viska uzdengus agro plevele.Vakar nusalusiu neradau,net salotos pradeje dygt,bet sianakt buvo minus 5 doh.gif doh.gif,ir uraganas Emma.Vejas baisinis,siaures rytu,jutimine temperatura minus 15.Taip sake per zinias.Kosmaras siaip saliai su tokiom oro salygom.As tai tik nulekiu i Ingridel.viskam amen.Bus daug nuostoliu.Jau narcizai zydejo klombose geltonieji,mano kalijos vazonuose buvo su ziedais,tai vien snargliai like.Turiu vilties,kad saknys neissals ir atzels,bet zydes kazin siemet.Pelargonijos dideliam vazone kajukt,Jacintai du prie rozes prazyde geltoni,dar sypsosi per sniega,bet nezinau,kaip jie ten laikysis po to.Sniegas daug ka islauze,nes pavasariniai augalai glezni.Mano sode narcizai buvo ziedus isnese,ko gero nusals.Londone sniego daugiau nei pas mus pietryciuose,bet vidudieni pas mus zada net 14 cm sniego. doh.gif vaikams bus dziaugsmo,o visa kita bus isprotejimas. biggrin.gif

Nupezusi ta Anglija. Keli laipsniai šalčio ir pasaulio pabaiga. biggrin.gif Taigi tikra T ne -15 , o gal -5. Ką daryti mums, kai jutiminė -30 ? Kol šunis pašeriu, kakta net skauda nuo šalčio. Išsitraukiau tokią gražią gelsvą "ušanką" , susirišu apačioje ir einu. Šilta tada viskam.
Nenušals tie narcizai ir kiti pavasariniai. Ne tos temperatūros.

Lyžuka, nuvariau į sodininkų pardę tik paprikos Hamik nusipirkti. Išleidau 12 pinigų. blink.gif Kas blogiausia, nenusipirkau to, ko reikėjo dar. Pvz porų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 01 kovo 2018 - 17:57