Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O dieve jaučiu kaip šalta lauke. blink.gif blink.gif mB NEIS NET Į DARBĄ,NEPRIŠYLA GARAŽAS NORMALIAI. ax.gif
Atsakyti
Sveikos , žiauriu kaip šalta, čia nuo to vėjo bus verysad.gif, nes termometras rodo tik smile.gif -18, užtat kol ūki apėjau galvojau ausis pamesiu, jutiminė bus visi -30, galia šuniuko, net ėdė uodega pabrukęs, na bet kur ji det, vistiek nuo 6 ryto turečiau lauk grust
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 vasario 2018 - 08:00
sveikos 4u.gif

tikrai kad šalta už lango...... turėsiu lysti lauk-reiks mamą iki poliklinikos lydėt

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 02 27, 22:23)
Jurginėli, kaip tau pavydžiu.  wub.gif  Norėčiau gulėti, skaityti knygas ir dėl nieko nesirūpinti. Ir kad niekas netrukdytų.

Kaimietuke, tas buvimas namuose kartais ir įgrysta mirksiukas.gif Žiemą man truputį trūksta veiklos, bendravimo, tad labai labai laukiu pavasario, pasilakstymo laukais ir miškais biggrin.gif Norisi kartais paverkšlent, kad ir tų pinigėlių ne tiek jau daug, bet negaliu, kai kt. dirbdami visą dieną panašiai teuždirba, o aš namuose besikuistama juos gaunu, nors retkarčiais reik pagalvot gal man kažko va dabar ir čia pat ir nereikia...... Bet gyvenu gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nedaturėjau-čilius padėjau daigintis, turėsiu veiklos tongue.gif
Atsakyti
Jurginėli, kaip sakoma kaip galvoji taip ir jauties smile.gif, ne veltui yra palinkėjimas, kad visad ir visko būtų gana mirksiukas.gif
Atsakyti
LABAS
nusipirkau vakar maximoj svogunu laisku, prie ridikeliu. Snd issitraukiu, nekoks kvapas blink.gif ar tokius pardej nusipirkau, ar nesdama terboj susaldziau?

Buvau turgely, moterys sake dvidesimt du buvo ryte.

Ingrida, o tai vistos skiauteriu nenusals? Garaza prisildyt ax.gif As triobos normaliai neprisildau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 28 vasario 2018 - 09:48
na šiaip sakoma, kad skiauteres reikia tepti vazelinu, bet ką jau čia:)
neleidžiu aš laukan bet ir jų buveinėje vanduo rytais būna užsales unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 28, 11:02)
na šiaip sakoma, kad skiauteres reikia tepti vazelinu, bet ką jau čia:)
neleidžiu aš laukan bet ir jų buveinėje vanduo rytais būna užsales unsure.gif

Labas rytas.
MB vakare neša 20 litrų kibirą su dangčiu pripiltą karšto vandens. Dar šildomą lempą su laiko rėle. Puikiai laikosi.
Atsakyti
Dieną dar pusė velnio, kęsti galima. Pasižiūriu meteo.lt ir atšylu, nes jau kitą savaitę temperatūra raudona. biggrin.gif
Sapniukai, gal ne tu sušaldei. Gal pati Maksė veždama į parduotuvę kur ant rampos palaikė. Pernai vienam kolegai padėjome perrūšiuoti laiškus. Toks pat vėjas su šalčiu buvo. O jo vairuotojas pas mus ant rampos neskubėdamas dėžes krauna . blink.gif Tai nežinau, kas ten liko.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 28, 10:32)
Labas rytas.
MB vakare neša 20 litrų kibirą su dangčiu pripiltą karšto vandens. Dar šildomą lempą su laiko rėle. Puikiai laikosi.

kojos vištų šiltai laikomos? biggrin.gif ..Juokauju čia aišku mirksiukas.gif

svarbu nera dregmes, o visi tie žasiniai ir to nebijo, išėjo vakar antys ant sniego, matyt netikėjo kad toks šaltas tai kojas po viena kiša tik į pūkus smile.gif ir greit nuskuodė į ūkini bigsmile.gif
Atsakyti
Nuvažiavau po kursų pas vištas,tai dviejų kojytės raudonos,kitų nieko.Bet iš septynių-7 kiaušiniai,deda vistiek. mirksiukas.gif Pripyliau karšto virinto vandens,tegul šildosi garuose,bet ar ilgam?Na nieko termoplastu iškaltas autobusas,ant durų plėvelė ir dar durys užsidaro,tikrai užėjus nėra šalta. bigsmile.gif
Gerai,kai mb sėdi namie,grįžau šaldytuvas iššveistas,dujinė irgi kaip nauja,visos spintelės nušveistos,aš prie tinginio,kol saulė neužšviečia,tingiu. ax.gif Kambariai sutvarkyti,grindys iššveistos. blink.gif
O aš šaltyje genėjau vyšnias,kaukazines slyvas,nuvežiau mokytojai į parduotuvę šakas,jei kas užeisite į katedrą per velykas,tai išsprogdintos šakelės bus mano. mirksiukas.gif ax.gif Reiks ir man pasisprogdinti vyšnių šakeles. ax.gif Šlaunis tai apšąlau,šiaip tai prisirengiau,nieko visai dirbant. bigsmile.gif
Atsakyti
Na ir ekstremalė Ingrida. Tokiu oru turėtų būti nedarbadieniai lauke.
Pas mane sandėlio durys storai apšalo. Kol ledą nulupo, pakėlė vartus šiukšles išvežti. Per 5 minutes sugebėjo vanduo krane užšalti. blink.gif Po pietų jau viską atšildėme.
Atsakyti
lauke tikrai šalta lotuliukas.gif

vieno dyzeliuko neužvedė(bet juk visą savaitę stovėjo), tačiau hibridui joks šaltis nebaisus mirksiukas.gif

per tv mačiau pajūrio vaizdus-grožybės wub.gif wub.gif
Atsakyti