Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

sveikos 4u.gif

Meri 4u.gif 4u.gif

lauke toks maloniai geras šaltukas, o namuos kepina blink.gif sąskaita bus kosminė unsure.gif nors šiluma kaulų tai nelaužo tongue.gif
kadangi namuos vasara, tai maniškiai šaltibarščių užsigeidė, dariau biggrin.gif

slidinėju, skaitau, nieko dar nesėjau, o daugiau nieko įdomaus nevyksta biggrin.gif
Atsakyti
Nieko nesėju ir aš,užeina niežulys,pasižiūriu pro langą ,į termometrą ir praeina tas niežulys,nėr kur skubėt,šiltnamis nešildomas,lempų dėl kelių daigų pirkt nežadu
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nieko nesėju dar,man dar gili žiema.Tik svogūnai žaliuoja,burokėlių lapeliai labai gražiai,pekino kopūstai lapelius skleidžiasi,nereikia nei daržo,mėtos labai pasiteisino,žaiuoja.Petražolės tik kažko šiek tiek nugeibo,žaliuoja,bet jau nebe tiek. ax.gif ax.gif
Ką reiškia nieko nedirbti,kaip neužmigau pusės pirmos gėriau jau tabletką,dar apie tris varčiausi,tai kiek to miego? bigsmile.gif blink.gif Kodėl vasarą jokių tablečių nereikia išsiduodi darže,miške,krenti kaip lapas.O dabar tik kg auga.............. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

tv nežiuriu, močiutei tai būt gedulas rimtas, bet jai gal labiau jei lrt nerodytų tai vienintelė žiurima programa smile.gif

-20 rytas pasveikino, vonioj langai peršalo ir apledijo iš vidaus bigsmile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

-19, bet vėjas žvarbus, tad realiai dar kelis laipsnius dadėt reik.....

man tv tik žiniom reikalingas, na dar jei koks filmas, o šiaip išgyvenu biggrin.gif

Ingridėl, burokėlius sėkliukėm sėjai?
Papildyta:
dar palergoninį klausimą turiu- parsitempiau į kambarį pernykštę svyrančią, ėmė tie pagaliai leist žalius lapelius.
Tad dabar man juos gabaliukais atidalint ir sodint žemėn?
Atsakyti
Lyžuka, ir mano vienoje vonioje langas apačioje apledėjo. Kažkas negerai, nes tik vienoje vonioje. Arba langui, arba grindiniam šildymui. Ar man vaidenasi, ar grindinis kažkoks šaltas per tuos speigus blink.gif

Jurginėli, pelargonijos dar sunkiai šaknysis. Turi būti pusiau sumedėję ūgliai. tada, jei šilta, šaknyjasi gerai. O jeigu auginiai tokie gležni žoliniai, vargas.
Atsakyti
nieko nešaknydiju dar ir nesėju , spes smile.gif aplamai visai pernai pasiteisino mažu daigeliu pirkimas mugeje, užaugo ir žydejo puikiai ir nereikejo nukraut palanges
Atsakyti
tadum lai dar stovi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 02 26, 08:12)
Ingridėl, burokėlius sėkliukėm sėjai?

Mažus burokėlius susodinau į vazoną ir apsilapojo puikiai.Dabar skinu ir dedu į salotas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Žalioje stotelėje būna įšaknydintų daigelių. Pernai pirkau tris fuksijas, žydėjo, į vidų nenešiau. Jei tik įnešu, iš kažkur atsiranda pulkai baltasparnių ir pirmyn per visas gėles. Ant tiek išnaglėjo, net Actaros nebijo. Pernai turėjau Biskajos, tai šiaip taip nudusinau su ta. Turėjau dar ir pomidorus profilaktiškai praeiti. Ir "na zlo" rudenėjant vėl šiltnamyje atsirado.
Atsakyti
o man tai geras, įeinu, gėrimai ledais virtę, iki darbo galo ne visi ir atsileido.
Kompas nori veikia, nori ne, paskui skaneris su kompu susipyko, nerodo skenuojamų prekių, vienžo kažkokia durna diena, gerai, kad ir baigiasi ax.gif
Žalioj stotelėje daigų užvešta, bet neaišku kaip jie po tokių šaltų naktų, lb mažyčiai, o vėsu pas jas.
Atsakyti
Tai gal su šia savaite ir šalčiai baigsis.
Meri, nesušalk. 4u.gif
Atsakyti