Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

a ka man zinot hmm.gif
As senam mirksiukas.gif
Atsakyti
pasižiūrėjau,kad ne visos amžinos,vienos su 50 puslapių admin pabaigtos,kitos 57-58 ir daugiau dar neuždarytos suamžinėjusios
Atsakyti
Na, kas naujo?
Einu šunis šerti ir vakarienę daryti, MB kažkokį draugelį parsitempia, nes tas mūsų kraštuose pasitaikė.
Atsakyti
Šunys pašerti, verdu paštetą bigsmile.gif
Atsakyti
šunų neturiu,valgyt jau gatava biggrin.gif
šeštadieniui silkę pasiruošiu,kalakuto leškas sumarinavau,tortą rytoj nupirks,klapato minimaliai,dar nuo švenčių sotūs,nesiterliosiu ax.gif
Atsakyti
A čia visos tik valgį gaminam? biggrin.gif
Rakinėjau kauliukus šaltienai, jau paskutiniai, dabar zrazus konstruoju, jei nesiparšiuosiu, ryt važiuot į anūko pirmą gimtadienį. Nuveščiau karštą patiekalą. Ta prasme, zrazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 01 13, 00:11)
jei nesiparšiuosiu, ryt važiuot į anūko pirmą gimtadienį.

kiaulei plastilinu užkijuok angą biggrin.gif ,arba tarkis unsure.gif
Atsakyti
Nesutarsiu, bet terminas 15, tai gal nereiks klijuot biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš irgi galvoju kiek prikepti privirti,galvojame traukti sostinėn vaikų aplankyti,eglę dr pažiūrėti.Na nebent labai subiurtų oras? ax.gif
Atsakyti
Na valgiu gamintojos, gal ir man kas skanaus liko? smile.gif, vakar elektra dingo tai paštetą tik išviriau ir liko nemaltas, o dar paskui pradejom mesgalius graibyt iš puodo biggrin.gif, tai kazin kas ten gausis
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 13, 07:59)
Na valgiu gamintojos, gal ir man kas skanaus liko? smile.gif, vakar elektra dingo tai paštetą tik išviriau ir liko nemaltas, o dar paskui pradejom mesgalius graibyt iš puodo biggrin.gif, tai kazin kas ten gausis

Laba

Pastetas pilve bigsmile.gif tongue.gif taip dar geriau, maziau darbo ax.gif

Tai tema neuzsibaigia, amzina bus g.gif

Hm, o tai amzinai bus gruodis? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 13 sausio 2017 - 16:34
LAbukas

Ateinu parasyt koki posta,kad tikrai greiciau i sausi atsiverstu biggrin.gif biggrin.gif

Po darbu..Salta labai...Bet nors sniegai baiges biggrin.gif Nukrito 5 snaiges ir cia vos ne stichine nelaime biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti