a ka man zinot
As senam
pasižiūrėjau,kad ne visos amžinos,vienos su 50 puslapių admin pabaigtos,kitos 57-58 ir daugiau dar neuždarytos suamžinėjusios
Na, kas naujo?
Einu šunis šerti ir vakarienę daryti, MB kažkokį draugelį parsitempia, nes tas mūsų kraštuose pasitaikė.
Einu šunis šerti ir vakarienę daryti, MB kažkokį draugelį parsitempia, nes tas mūsų kraštuose pasitaikė.
Šunys pašerti, verdu paštetą
šunų neturiu,valgyt jau gatava
šeštadieniui silkę pasiruošiu,kalakuto leškas sumarinavau,tortą rytoj nupirks,klapato minimaliai,dar nuo švenčių sotūs,nesiterliosiu
šeštadieniui silkę pasiruošiu,kalakuto leškas sumarinavau,tortą rytoj nupirks,klapato minimaliai,dar nuo švenčių sotūs,nesiterliosiu
A čia visos tik valgį gaminam?
Rakinėjau kauliukus šaltienai, jau paskutiniai, dabar zrazus konstruoju, jei nesiparšiuosiu, ryt važiuot į anūko pirmą gimtadienį. Nuveščiau karštą patiekalą. Ta prasme, zrazus
Rakinėjau kauliukus šaltienai, jau paskutiniai, dabar zrazus konstruoju, jei nesiparšiuosiu, ryt važiuot į anūko pirmą gimtadienį. Nuveščiau karštą patiekalą. Ta prasme, zrazus
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 01 13, 00:11)
jei nesiparšiuosiu, ryt važiuot į anūko pirmą gimtadienį.
kiaulei plastilinu užkijuok angą ,arba tarkis
Nesutarsiu, bet terminas 15, tai gal nereiks klijuot
Labas rytas.
Aš irgi galvoju kiek prikepti privirti,galvojame traukti sostinėn vaikų aplankyti,eglę dr pažiūrėti.Na nebent labai subiurtų oras?
Na valgiu gamintojos, gal ir man kas skanaus liko? , vakar elektra dingo tai paštetą tik išviriau ir liko nemaltas, o dar paskui pradejom mesgalius graibyt iš puodo , tai kazin kas ten gausis
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 13, 07:59)
Na valgiu gamintojos, gal ir man kas skanaus liko? , vakar elektra dingo tai paštetą tik išviriau ir liko nemaltas, o dar paskui pradejom mesgalius graibyt iš puodo , tai kazin kas ten gausis
Laba
Pastetas pilve taip dar geriau, maziau darbo
Tai tema neuzsibaigia, amzina bus
Hm, o tai amzinai bus gruodis?
LAbukas
Ateinu parasyt koki posta,kad tikrai greiciau i sausi atsiverstu
Po darbu..Salta labai...Bet nors sniegai baiges Nukrito 5 snaiges ir cia vos ne stichine nelaime
Ateinu parasyt koki posta,kad tikrai greiciau i sausi atsiverstu
Po darbu..Salta labai...Bet nors sniegai baiges Nukrito 5 snaiges ir cia vos ne stichine nelaime