Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(giega @ 2016 12 09, 00:56)
Frau,kepk maise,man rodos bus skaniau,nei sutusinta mirksiukas.gif

Egle ir as papuosiau biggrin.gif Bet as dirbtine..

Dar ir to reikia i lietuvine specialiai vaziuot...

kepsiu,bet ir tušinsiu,mėsos yra,išbandysiu,kad žinočiau ateičiai,nes panašu,kad bus dar tų mėsų blink.gif

nulėkė vyras į darbą filtro keist,sutiko tą medžioklį kur mėsos davė,kadangi vokiškai meluot nemoka,tai į klausimą ar mėsa gut atsakė nain,mano frau nepatiko ... sakė tas nusišypsojo,parodė,kad tuoj gryšiu ir palauk

parvežė rūkytos file ir dešros rūkytos po gabalą,sakė duok frau,įpilk vyno ir ragaukit,tikrai patiks

kramtom,geriam ... biggrin.gif ,skanu,net labai neblogai sakyčiau,file nei kramtyt nereikia,minkštutėlė

eglės dar nepuošiu,per anksti man
dirbtinė buvo ne vienus metus kol vaikai augo,nes vis sugalvodavo viršūnę apžiūrėt,tai po kelių ,,avarijų,, nusipirkom dirbtinę,bumbulai irgi buvo atsparūs,bet .... dabar galiu puošt tikrą,tikrais senoviniais žaisliukais,man taip gražu,žaisliukai primena mamos namus,vaikystę ir tą švenčių smagumą wub.gif

sūrio noriu,bet parduotuvės neturim tokios,buvo berlyne,bet užsidarė,o rusai lietuviško sūrio neveža,būna tik grietinės ir varškės,kitkas lenkiška ir rusiška
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 08 gruodžio 2016 - 23:37
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėli,pžiūrėjau,kad tie visi riešutėlių receptai panašūs,svarbu majonezo įdėti.Aš kepdavau pagal receptą,kur pardavinėja puslapyje keptuvus visus šituos.Bet dabar pažiūrėjau panašūs receptai.Kepsiu ir aš greitai,gal kitą savaitę?Paskui reiks tik rududu pridėti. ax.gif
Dar šiandien atidirbu visuomenei nuadingą darbą ir liks laiko daugiau. mirksiukas.gif
Ale suvaikėjau,vaikai užugo,o susiradau dar vakar vovevryčių keptuvą,priverčiau mb iššveisti grybukų formą,nes buvo pradėję svilti.Nusipirkau maximkoje vakar kalėdinių papuošimų visokių eglučių,kiškučių.....visokio bieso ant torto,keksiukų,gatavai padaryti. ax.gif Suvaikėjau ne kitaip,vaikai užaugę,o aš bovisiuosi,kaip a.a. anyta vis laukdavo mūsų prikepųsi visokio grožio,bet buvo anūkai.O dabar????? bigsmile.gif blink.gif
Mano mamam irgi ale nevalgo nutrijos,teta kažkada užsiėmė bizniu varydavo kailius į Rygą.bET KAI NEŽIN0OJO,ką valgo,suvalgė ir net nežinojo. mirksiukas.gif Pasiilgau ir aš triušienos.............. ax.gif
Atsakyti
Lady, ten turbūt nusipezėjau ir tiek mirksiukas.gif

sm viena iš mano draugiu labai džiauges, kad jau anukėlio gimimas ant nosies, kažkodel tau pritaikiau mirksiukas.gif , o šiaip tai jei iš čia esat atsiliepkit ta laimingoji

va geda man kokia ne visas žinau čia ir ten unsure.gif
Atsakyti
Labukas

KAi su kepimais as truputi susipykus,tai uzsakiau gatavai iskeptu grybuku ir tu cukriniu braskiu-nesiu i darba a la kalediniu dovanu.Visas kilas bus,ten sake apie 50vnt bus,uzteks visiems mirksiukas.gif

O as kazkaip kaip tik labai minimaliai pradejau sventem ruostis.Anksciau blizguciais visi namai iskabineti budavo,dabar tik egle pasipuosiau ir ant duru vainika pakabinau.Jokio lisno blizgesio,zaisliuko biggrin.gif
Vakar man tokia grazi egle buvo,siandie ryte lemputes isjungtos,ziuriu truputi zaisliuku truksta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ingridėl, dėkui biggrin.gif dar pasakyk kaip ta pati jų kepimo eiga, kad nesudegint keptuvės

prasitryniau pusdienį po poliklinikas su tetulyte, po to jai namus aptvarkiau, sunku su pagyvenusiu žmogum....
Papildyta:
Para, pradėjau skaityt "Karūna be karaliaus" - kabina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 09, 13:08)
Ingridėl, dėkui  biggrin.gif  dar pasakyk kaip ta pati jų kepimo eiga, kad nesudegint keptuvės

Įkaitink gerai ant dujinės ir kepk.Aš taip grybukus,voverytes kepu,svarbu gerai įkaitinti,o paskui primažink ugnį.Matysi viską eigoje.Mano riešutėliai elektrinis keptuvas,mažajai tai parvežėme net keksiukų elektrinį keptuvą,tai sakė šiemet draugėms keps,paskui gražiai supakuos,bus geros dovanėlės,svarbu su meile. wub.gif
http://gaminkpigiau....krines-braskes/ wub.gif
Nenorite bandyti?Nesu bandžiųsi.Bet žadu. ax.gif
Atsakyti
Na va, atidirbta. yahoo.gif O rankas sopa popa, vyniojau kiniškus kopūstukus. Kai sau, tai pačiu didžiausiu greičiu, tiesiog kaip automatas, tik akį užmesdama į šoną , kiek dar dėžių laukia. Ir tai ne pilną užsakymą padarėme. Kažko pradėjo miestiečiai daugiau valgyti. Man tai gerai, piastrai piastrai byrės po Naujųjų.
Buvau nusipirkus riešutukų gatavų, kankinome gal savaitę kelis šimtus gramų. Gal naminiai greičiau eitų. O tos braškės tai ne mano skonio, fuuuui, vienas cukrus. Tiesiog mintyse regiu, kaip kalorijos ant kumpių vyniojasi. blink.gif Grybukai tai patinka tik švieži tiesiai iš formelių. Man skaniausias dalykas - vafliukai, tie minkštieji.
O šiaip jau geriau koks gaivus tortukas ar aguoninis pyragas, negu šitie fiti miti smulkūs kepinukai. Kiek laiko, o naudos šiaip sau.
Atsakyti
Kaimietuke,tu galvoji aš valgau? bigsmile.gif Čia dovanėlėms dadėti labai gerai. mirksiukas.gif

Žinai kiek reikia sūnėnams............... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 gruodžio 2016 - 19:16
QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 09, 13:08)
Ingridėl, dėkui  biggrin.gif  dar pasakyk kaip ta pati jų kepimo eiga, kad nesudegint keptuvės

prasitryniau pusdienį po poliklinikas su tetulyte, po to jai namus aptvarkiau, sunku su pagyvenusiu žmogum....
Papildyta:
Para, pradėjau skaityt "Karūna be karaliaus" - kabina mirksiukas.gif

Uzsisakiau Silva r. 3 ir 4 dalis, nes ju neskaiciau dar, Vilniaus madona, Svyturys tarp.... ir dar kazka is siemetinio penketuko. Laukiu kol atves. Ai dar H. Wasmo knyga. Iki pavasario turesiu ka veikt ax.gif
Karuna be karaliaus lyg 3 dalys? Tiek pinigu neturejau ax.gif bus kitiems metams ko noreti ax.gif

Laba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 09 gruodžio 2016 - 19:47
Po darbo važiavau Akropolin banko šert, iš seb nuimu, į dnb įnešu, tuo pačiu raudonos arbatos su marcipanais atsargas papildau, motulę maksimą aplankau. Laukiu kada tėvelis Lidlas Mole atsidarys. Taip norėjau persimonų ir nepatikėsit, NEBUVO blink.gif Mandarinams akcija, bet nepirkau. Už tai šmotą karamelinio pyrago nugriebiau, kol dieds negryžęs iš darbo buvo, patvarkiau nestuke.gif
Tiek dairiausi falenopsių, bet pagailo 7 eurų už eilinius, jau tokie atsibodę, eiliniai ax.gif Noriu darbe pasistatyti. Lb trūksta ko žydinčio.
Nieko neskaitau, bet savaitgalį kirpsiuos juodą sijoną, užsimaniau rolleyes.gif
Atsakyti
Ingrida, tai kiek sūnėnų yra, kad tiek kepi?
Meri, va nesitikėjau, kad tave fanelopsiai domina. Tskant orchidėja iš varguomenės. Pas tave gi tik kažkokios negirdėtos neregėtos smile.gif
O man šiuo metu reikia puansetijos ir gal kokio kalėdinio kaktusio koralų spalvos. ax.gif
Atsakyti
Ingridėl, dar apie riešutukus-tešlą darai skystą ar kietą ir dedi mažus rutuliukus? nes radau daug receptų, kur vieni pila, kiti lipdo biggrin.gif

Kaimietuke, gal ir nesicackinčiau, bet vat skonis iš vaikystės burnoj sukas, no, kad negaliu doh.gif lotuliukas.gif reiks kept biggrin.gif

Para, oho kiek knygų skaitysi. Aš kai kapeikų neturiu, tai bibliotekos paslaugomis naudojuos biggrin.gif Silvos 4 d. lauksiu labai biggrin.gif "karūną" jau beveik ir perskaičiau, tikrai verta pasiskaityt smile.gif
Atsakyti