Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Bet tie makaronai gerai praskiedžia kasdienybę, dar patinka Nuo iki bigsmile.gif Tai tarsi sausainiukai prie geros kavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 02 17, 22:56)
Bet tie makaronai gerai praskiedžia kasdienybę, dar patinka Nuo iki  bigsmile.gif  Tai tarsi sausainiukai prie geros kavos  smile.gif

Dar Kakadu būna,.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Nžn kaip jums, bet man šalta. Diedas išvažiavo darban, o aš židinio kurt, o tai būtų rėkęs.
Rytas puikus, dar gyvi ir už tai ačiū.
Čiaumukas nors ir paslikąs, bet laikosi iš paskutiniųjų. Vėl žiodinsiu prievarta. Nu negi nepagerės, netikiu. O toks stiprus energingas buvęs. Ir kaip jam įpūst gyvybės, ten visada juk spės. Liūdnos mano mintys, o dar lūdnesnė esu pati, nekreipkit dėmesio. Gerai, kad galima smailiku pagalba pasislėpti, o biggrin.gif
Atsakyti
Meri, pasikurk židinį , paglostyk Čiaumuką, akyse šviesiau bus. Jei Čiaumo neliks, atsiras kitas, kam galėsi skirti savo rūpestį. Matau, kad tau verkiant reikia kuo nors rūpintis. 4u.gif
Pas mane irgi šalta. Laukiu MB , gal pakurs pečių. Einu sudėti kalakuto sparnus kepti.
Atsakyti
Kitas kaip kitas, bet vistiek tikiuosi Čiaumuką išsaugot 4u.gif
Nu jau nežinau, gal reik trinti visą, kas susiję su energetikos projektais, kažko galvoju, kad tai jau praeitis ir beprasmiška saugoti, ypač brėžinius biggrin.gif
Tvarkau ataskaitas, blyn nesueina sumos, nervina.
Atsakyti
Labas

Meri, ta pasta Virbac labai gera. Kaip mano draugute vet, vaistines pardaveja man sake: cia tiek visokio gerio, kad galesi ir pati pabandyt. biggrin.gif

Pakalbejau su drauge del sukneles. Sako: nueini i Elva, pasakai pardavejai ko nori, sunes visas sukneles tavo ismieros tik matuokis ir rinkis tongue.gif Nu, kaip as nepagalvojau tokios galimybes......

Ryt vaziuoju pas daktare, treciadieni pas kirpeja.

Ingrida, kas ten per stebuklingi vaistai blink.gif A tai ko tas tavo spaudimas tokius suolius daro, jei geri juos pastoviai? Sakysi: ot prilipo kaip vantos lapas prie.....
Atsakyti
Tiesiogiai žiūriu pirmą rusų kanalą žvaigždės po hipnoze bigsmile.gif nu duoda
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 02 18, 17:01)

Ingrida, kas ten per stebuklingi vaistai blink.gif A tai ko tas tavo spaudimas tokius suolius daro, jei geri juos pastoviai? Sakysi: ot prilipo kaip vantos lapas prie.....

Sapniuk,gi pažiūrėk į mano pasą. biggrin.gif mirksiukas.gif Gal ko užvalgiau,gal neišsimiegojau ir šokinėja tas spaudimas? ax.gif Kaip mb tvirtina,sportuoti reikia,žinau-tingiu. ax.gif Vakar pašalau miške,šiandien vėl bėdos. ax.gif
Atsakyti
tai gi nerodai biggrin.gif paso. Tai mus skiria tik metai, lyg. Sportuot gerai, bet ir as tingiu. Reik stiprint pagrindini raumeni 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

šventes atšventėm, dabar iki kovo pradžios bus ramu-čia man tongue.gif

toliau skaitau biggrin.gif "Magdalė smuklės merga" 16 a. Vilnius, jo gyventojai, buitis, aistros, intrigos ir smuklės kekšelė Magdalė su didele širdimi. Labai smagiai skaitėsi, rekomenduoju biggrin.gif
Dabar skaitau Margaret Atwood "tarnaitės pasakojimas" - kol kas galiu apibūdinti tik vienu žodžiu-sumišimas......

laukiu pavasario ir galimybės išlekt į kaimą, pasikapstyt žemėse ir įkvėpt šviežio oro biggrin.gif
Papildyta:

susidubliavo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 18 vasario 2018 - 21:33
Jeigu pagrindinis raumuo - liežuvis, tai šiandien gal šešias valandas treniruotas buvo. biggrin.gif Nuvariau pas vieną draugę :plepėjimas, skani kava ir nuostabiai skani vyšnių užpiltinė. Tik spėjau namo koją įkelti, skambina kita. Ten vėl programa : kava, plepėjimas ir naminis likeris. Aina sau, kaip turiningai dieną praleidau . tongue.gif Ir liežuvis pasportavo, ir ciekavumas apie miestelio naujienas buvo patenkintas, ir prisiragauta... wub.gif Ech, kaip myliu žiemos savaitgalius...Niekur skubėti, darbų nėra, gyveni ir džiaugiesi wub.gif
Meri, nedrįsk naikinti savo ankstesnio darbo. O gal prireiks.
Atsakyti