Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

taip buvau ryte drauges vyro, pakviete i savo jubilieju ateinanti sestadieni. Reiks kazkaip Kauna pasiekt. Balius Elektrenu restorane. Po baliaus grisim pas juos i Kauna.

Dabar mastau kuo rengtis ir kiek vokan det biggrin.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 17 vasario 2018 - 14:41

Sapniuk,tau ne patarėja. ax.gif
Vakar kaip blogai jaučiausi. ax.gif Užvakar negėriau tabletės,spaudimas žemas buvo,o vakar pamiršau.Virtuvėje dirbu ir jaučiu tik pykina galva plyšti pradeda,pasimatuoju spaudimas pakilęs.Išgėriau tabletę ,vėl kaip krito spaudimas. bigsmile.gif bigsmile.gif Norėjome eiti į iškilmes,taip skubėjau virtuvėje,kur eisi,kai taip jautiesi.Lovoje pagulėjau,grįžo vaikai atsigavau,tai mama atėjo po mitingų,visi kad sužaidėme Uno iki pusės dvyliktos vakaro.Atsigavau nuo emocijų. wub.gif
Už tai šiąnakt tik porą valandų miegota,bet nieko kaip agurkėlis jau ir miške pabuvome,vaikus išleidę. mirksiukas.gif
https://www.wish.com/cart
Prisisakiau dirbtinų gėlių papigiam,pasakysiu kai gausiu apie kokybę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 17 vasario 2018 - 15:08
o tai tu negeri kokiu reguliuojanciu spaudima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 02 17, 15:41)
o tai tu negeri kokiu reguliuojanciu spaudima blink.gif

Mano trys viename muša ir cholesterolį reguliuoja. mirksiukas.gif
"LAPSI"nežiūri serialo rusų?Fantastinis,praeitą savaitgalį dvi serijas parodė,kaip ir šį savaitgalį turėtų parodyti dar dvi-nerandu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 02 17, 13:08)
Sapniuk,tau ne patarėja. ax.gif
Vakar kaip blogai jaučiausi. ax.gif Užvakar negėriau tabletės,spaudimas žemas buvo,o vakar pamiršau.Virtuvėje dirbu ir jaučiu tik pykina galva plyšti pradeda,pasimatuoju spaudimas pakilęs.Išgėriau tabletę ,vėl kaip krito spaudimas. bigsmile.gif  bigsmile.gif Norėjome eiti į iškilmes,taip skubėjau virtuvėje,kur eisi,kai taip jautiesi.Lovoje pagulėjau,grįžo vaikai atsigavau,tai mama atėjo po mitingų,visi kad sužaidėme Uno iki pusės dvyliktos vakaro.Atsigavau nuo emocijų. wub.gif
Už tai šiąnakt tik porą valandų miegota,bet nieko kaip agurkėlis jau ir miške pabuvome,vaikus išleidę. mirksiukas.gif
https://www.wish.com/cart
Prisisakiau dirbtinų gėlių papigiam,pasakysiu kai gausiu apie kokybę. mirksiukas.gif

Labutes,

IngridaB.kai as Uk atejau pas gydytoja ir pasakiau ,kad turiu auksta spaudima,man grieztai prisake gert vaistus pastoviai.Ir jau apie 12-13 metu geriu 1 tabl.vakarais.Niekada nekrinta spaudimas,jis laikosi vienodam lygi,tik kiek pakyla.jei neismiegu,susinervinu ko.Bet dozes didint nereikia,jei toks laikytusi 3-4 dienas padidintas,tada reiketu reguliuot jau vaistu doze.Bet man nebuna,kad ilgiau laikytusi.Bet as ir neuzmirstu isgert,nes visada yra po akim,pries einant miegot jau tapo ritualas.
Dirbtiniu geliu kainos ispudingos.Ir kokiu graziu.Siaip pas tiekejus mes uz 1 ziedeli tiek mokedavom,kiek cia uz 6 ar uz 10.Verta demesiio.
Atsakyti
Pagaliau iš naujo kompo. Db bus rūpestis prisiminti slaptažodžius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 17 vasario 2018 - 18:12
QUOTE(Merii @ 2018 02 17, 18:54)
Pagaliau iš naujo kompo. Db bus rūpestis prisiminti slaptažodžius.

Šaunuolė. Teisingai, reik už save pakovot. Gerai padarei.
Čia atsakymas į tai ką ištrynei.
O katinėlis pasveiks, jei nuoširdžiai mylėsi.
O kam tie slaptažodžiai. Nuo konamuose slėptis. Ką tokio paslaptingo turi? Kaip tik ir vyrui ir sūnui visus slaptažodžius pasakius, o jei man kas atsitiks, galės patys ir pinigėlius be mokesčių persivest ir kitokius reikalus sutvarkyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 17 vasario 2018 - 18:40
Vakar pasižiūrėjau "Emilija iš Laisvės alėjos " Įspūdingas filmas , paskui kelias valandas užmigti negalėjau, per daug emocijų.
Tvarkau šiandien visokius užrašus, popierius.. Reikia susisteminti, susidėlioti, susegti. Daug ką į kompą perkeliu.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 02 17, 19:17)
Vakar pasižiūrėjau "Emilija iš Laisvės alėjos " Įspūdingas filmas , paskui kelias valandas užmigti negalėjau, per daug emocijų.
Tvarkau šiandien visokius užrašus, popierius.. Reikia susisteminti, susidėlioti, susegti. Daug ką į kompą perkeliu.

Negaliu tokių filmų žiūrėt. Per skysta. O jei filmas dar apie nelaimingus, skriaudžiamus vaikus, baigta su manim. Žliumbiu ir ne vieną vakarą.
Atsakyti
Laukiu Stiliaus per LRT. Nuo seno turiu malonumą šią laidą žiūrėti, bet tokiu pat pavadinimu žurnalas, nekabina,
Nerandu kabučių, reiks pratintis prie kitokios klaviatūros. Bet laksto tai aiškiai greičiau.
Vaikai sakė, kad db galėsiu žiūrėti filmus, lyg jiems dar būtų laiko.
Nesugalvoju kokiu raštu nerti liemenę, jei virbalais, tai lb užsitęs, o vąšeliu, ir darbe po prekystaliu galėsiu narplioti. Ne taip šalta angora. Na jau toks mano darbas, nepavydėkit.
Ai, Rankdarbių žurnale kažkoks malūnas mezgimui įdėtas, nesu mačius ir girdėjus. Gal ir atsilikus nuo naujovių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 17 vasario 2018 - 19:05
QUOTE(ate42 @ 2018 02 17, 18:19)
Negaliu tokių filmų žiūrėt. Per skysta. O jei filmas dar apie nelaimingus, skriaudžiamus vaikus, baigta su manim. Žliumbiu ir ne vieną vakarą.

Neskystas tas filmas. Ir vaikų skriaudžiamų nėra, nebent per Emilijos prisiminimų prizmę žiūrint labai norint galima pritempti. O visi herojai pernelyg stiprūs ir tas veda į tragedijas. Ir visų gaila, tiek geriečių, tiek blogiečių.
Nežiūriu tokių laidų kaip Meri. Man tai tiesiog makaronai. Neįdomu, ką padarė kokia a le "žvaigždutė". Aplamai, man neįdomūs kitų gyvenimai, kurie pateikiami išlaižyti medijoms. Nebent būtų pasaulinio ryškio "superstar ? Pvz , su dideliu malonumu perskaičiau apie Diuma dinastiją, apie Paganinį. Bet tai jau istorinės asmenybės, o ne kažkokia šiuolaikinė Angelytė Džoli su begalinėmis meilėmis - skyrybomis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 02 17, 22:36)
Neskystas tas filmas. Ir vaikų skriaudžiamų nėra, nebent per Emilijos prisiminimų prizmę žiūrint labai norint galima pritempti. O visi herojai pernelyg stiprūs ir tas veda į tragedijas. Ir visų gaila, tiek geriečių, tiek blogiečių.
Nežiūriu tokių laidų kaip Meri. Man tai tiesiog makaronai. Neįdomu, ką padarė kokia a le "žvaigždutė". Aplamai, man neįdomūs kitų gyvenimai, kurie pateikiami išlaižyti medijoms.  Nebent būtų pasaulinio ryškio "superstar ? Pvz , su dideliu malonumu perskaičiau apie Diuma dinastiją, apie Paganinį. Bet tai jau istorinės asmenybės, o ne kažkokia šiuolaikinė Angelytė Džoli su begalinėmis meilėmis - skyrybomis.

IK, kirtį ne ten pasidėjai. Aš tam filmui perskysta.
Aš irgi tokių laidų nežiūriu, paveiksliukų žurnalo neperku ir nevartau. Nėra ten žvaigždžių. Jei nori būti matomos, tos mergaitės perka vietą spaudoj. Daro piarus. Paaugliams gal ir įdomu, bet manau irgi ne visiems.
Atsakyti