Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Laba, nebuvo mano giminejnei baltų nei raudonų - gyveno krikščioniškomis vertybemis vadovaujantis. Bet laisvė bet kokiu atveju yra vertybė, nesvarbu kur. Ar žydų istoriją prisiminus ar bet kokios kitos šalies, juolab savo gimtos šalies. Todėl ir džiaugiuosi. Ir to visoms linkiu dar kartą. lithuania.gif wub.gif
Nera ši švente tik tremtiniu, miškinių ... ir be jų žmonių Lietuvoj buvo....
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 02 16, 08:38)
Laba, nebuvo mano giminejnei baltų nei raudonų - gyveno krikščioniškomis vertybemis vadovaujantis. Bet laisvė bet kokiu atveju yra vertybė, nesvarbu kur. Ar žydų istoriją prisiminus ar bet kokios kitos šalies, juolab savo gimtos šalies. Todėl ir džiaugiuosi. Ir to visoms linkiu dar kartą.  lithuania.gif  wub.gif

O aš kažkaip ryte prisiminiau tikrus idėjinius,nemažai buvo persivertėlių,kuriems ir ta ir ta santvarka tiko. mirksiukas.gif Kaip bebuvę,šiandien švente. wub.gif wub.gif
https://www.delfi.lt...u.d?id=64618845
Kas nors esate kepę?Vietoje svogūnų tik porą panaudosiu ir šaldytą tešlą.Mačiau per tv ,tik ten dar tešlą užklojo ant viršaus ir garstyčias dėjo su brokoliais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 02 16, 09:38)
Laba, nebuvo mano giminejnei baltų nei raudonų - gyveno krikščioniškomis vertybemis vadovaujantis. Bet laisvė bet kokiu atveju yra vertybė, nesvarbu kur. Ar žydų istoriją prisiminus ar bet kokios kitos šalies, juolab savo gimtos šalies. Todėl ir džiaugiuosi. Ir to visoms linkiu dar kartą.  lithuania.gif  wub.gif

Čia ne tremtinių, ne nukentėjusių šventė. Čia gimtadienis. Šalies gimtadienis, o šalies istorija turtinga. Visko buvo ir nepriklausomybės laikais. Ir baudžiava, ir jos panaikinimas, ir okupacijos, ir karai. Buvo sąjūdžio laikas, va tada gal liaudis ir buvo aktyviausia. Sausio 13- baisu buvo. Visais tarpsniais buvo ir yra idėjinių žmonių, širdim atsidavusių, yra ir buvo parsidavusių, yra tokių, kurie plaukia pasroviui. Kaip tam multike- aš ne raudonasis, aš ne baltasis, aš tik šiaip prie kelio gyvenu....
Tiesiog galvoju, kas iš tų raudonų nepersivertė? Kažkodėl vienintelį Juršėną randu.
Kiti visi tupintys postuose, man tokie tik naudos sau siekiantys. Buvo sovietai- raudonavo, valdžia pasikeitė ir jie spalvą pakeitė. Tikfieji sąjūdistai ksokaip nustumti į antrą planą. Nesigirdi jų. Bijo mūsų viršūnės jų. O žmonės buvę miške, tremty, tiek visko patyrę, tiek kentėją, kad kištis kažkur jau nebenori. Jie nori ramybės, mūsų sensliai.
Kas vyksta ten, viršūnėse? Fui, nen nešvaru, ten ne tik nešvaru, ten purvina. Ten viskas perkama, parduodama. Ir visais laikais taip buvo ir bus. Ir ne tik pas mus. Taip yra visose valstybėse.
Su šalies gimtadieniu. Švęskit širdyse, renginiuose ir šeimose. Tikėkime gražia ateitim. 4u.gif
Atsakyti
Su svente, mielosios 4u.gif

As kaip idejine 7 val. veliava pakabinau lithuania.gif
Atsakyti
Su švente, mielosios. Vėliavą dar iš vakaro iškėlėme. lithuania.gif
Nes pamiegojome šiandien atsakančiai, iki 10 .
Man tai šventė. Visada didžiavausi savo valstybe. Mb Sąjūdyje dalyvavo, aš tai nelabai galėjau nestuke.gif
Ingrida, panašius pyragus mėgstu, bet nekepu. Maniškiai nevalgo.
Gaminu balandėlius. Gal kas valgys, bent jau mudu abudu. Vaikai ruošiasi į šventinį koncertą, gal mieste paskui kur užlėks.
Atsakyti
Pas mus Simtmecio gatve kunigelis pasventino, torta didziausia prie kulturos namu dalina visiems, vakare koncertas. Na koncertuoja jau nuo vakar pavakares ax.gif Man girdisi, sedint gonkuose. Vakare fejeverkai ir didziuuulio lauzo deginimas. Taip sakant svenciam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 02 15, 18:54)
Luety, kiškučiai gražuoliai wub.gif  bet kaip tuos mizernybinius kiaušiukus išmegzt ir jų neprateriot, vat kur aukštas pilotažas biggrin.gif  biggrin.gif

Perskaičiau "Imperatoriaus meilužė" - knyga apie grafaitės S. Tyzenhauzaitės meilę rusų imperatoriui Aleksandrui. Puiki knyga ir labai smagiai skaitosi, rekomenduoju mirksiukas.gif
http://www.almalitte...us-meiluze.html

Su Lietuvos Nepriklausomybes 100-meciu,mielosios. lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Per tokias sventes as neieskau blogai ,gerai,as svenciu.Kad ir toli,bet myliu savo sali.Visa diena sedziu prie kompo,ziuriu Lrt.lt tiesiogiai.Emocionaliai man viskas gaunasi is toli.Bet grazu.Pries blogi uzsimerkim siandien,matykim tik geri,sveskim. lithuania.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mamontovas.gif mamontovas.gif alc.gif alc.gif

Aciu,mergaites uz pastebejima mano zuikuciu.Kaifuoju narpliodama tokius dalykelius.
Jurgineli,kiausinukai labai lengvai neriasi ir greitai.Viskas vaseliu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 16 vasario 2018 - 18:43
Su švente, mielosios. Būkim sveikos, laimingos ir mylimos.

Luety, šaunuolė, kokie mieli zuikučiai. Pavydžiu auksarankėms, dailūs, preciziški darbeliai ne man.
Ate42, ar teisingai supratau, kad tarp tų renkamų medžių nepasiklysiu, ten yra vienas Lietuvos medis -Raganų eglė? Turiu šiomis dienomis internetą tik telefone, jaučiuosi, kaip miške.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2018 02 17, 00:27)
Su švente, mielosios. Būkim sveikos, laimingos ir mylimos.

Luety, šaunuolė, kokie mieli zuikučiai. Pavydžiu auksarankėms, dailūs, preciziški darbeliai ne man.
Ate42, ar teisingai supratau, kad tarp tų renkamų medžių nepasiklysiu, ten yra vienas Lietuvos medis -Raganų eglė? Turiu šiomis dienomis internetą tik telefone, jaučiuosi, kaip miške.

Taip, ten mūsų eglė.
Atsakyti
Luety nuostabu wub.gif

As dar iš lovos prisiduodu bigsmile.gif

Vėliau į miestą leksim mirksiukas.gif
Atsakyti
tai dar pagulek kol Ingrida pusrycius atnes biggrin.gif

Ingridut, ilgai miegi, chebra alkana ax.gif

Labas
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Laba diena