Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Luety,kokie meilučiai. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Wau wau wau kokie zuikučiai wub.gif biggrin.gif

Nusidirbau kaip kalė, bet dar pajėgiau streptokarpus persodinti. Tokią gerą žemę Žalioj stotelėj parekomendavo, šaunuolė pardavėja smile.gif
Padariau klaidą sodindama iš lauko, lb nuskurdo augalai per žiemą, o maniau kad bus gerai, deja, deja, š.. ta mano žemė ax.gif tinkama tik katinams myšti biggrin.gif
Atsakyti
Luety, na koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
O aš nusikaliau su užsakymais ir GPM pridavimu. Vis tik suvedžiau ir pridaviau.
Mano vienintelis streptokarpas bus nusprogęs. Gal perlaisčiau.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 02 15, 19:36)
Wau wau wau kokie zuikučiai  wub.gif  biggrin.gif

Nusidirbau kaip kalė, bet dar pajėgiau streptokarpus persodinti. Tokią gerą žemę Žalioj stotelėj parekomendavo, šaunuolė pardavėja  smile.gif
Padariau klaidą sodindama iš lauko, lb nuskurdo augalai per žiemą, o maniau kad bus gerai, deja, deja, š.. ta mano žemė  ax.gif  tinkama tik katinams myšti  biggrin.gif

Hmmm, pas mus kalės darbai....užtat ir vardas toks. Kuo dirbi, Merii? ax.gif
Atsakyti
Luety, kiškučiai gražuoliai wub.gif bet kaip tuos mizernybinius kiaušiukus išmegzt ir jų neprateriot, vat kur aukštas pilotažas biggrin.gif biggrin.gif

Perskaičiau "Imperatoriaus meilužė" - knyga apie grafaitės S. Tyzenhauzaitės meilę rusų imperatoriui Aleksandrui. Puiki knyga ir labai smagiai skaitosi, rekomenduoju mirksiukas.gif
http://www.almalitte...us-meiluze.html
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 02 15, 19:23)
Mano vienintelis streptokarpas bus nusprogęs. Gal perlaisčiau.

Šiaip jie lb gyvybingi, sunku nugalabyti, gal atsigaus.

Prabudau, žiūriu maistas neliestas, tai ką, vėl prievarta grūdau. O jau buvo pradėjęs pats ėsti. Ir guli nusiminęs, ai...
Atsakyti
Su 100-tosiomis lithuania.gif

Lekiu darbukan smile.gif
Atsakyti
Sveikinu, ilgiausių metų, ilgiausių....
lithuania.gif
Atsakyti
lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif valiooooooo
Atsakyti
Su švente,Brangiosios. lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Labas rytas.
Kažko pusryčiai neįsikelia? ax.gif
Laukiu vaikų,tai nuo pusės šešių mintyse meniu susdarinėjau.Gal mamą reiks pasikviesti pietų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
O man net nežinau ar tai šventė. Bent širdy jos nejaučiu.
Sveikinu visas, kurios nuoširdžiai džiaugiatės ir švenčiat širdyse. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 16, 08:12)
Labas rytas,
O man net nežinau ar tai šventė. Bent širdy jos nejaučiu.
Sveikinu visas, kurios nuoširdžiai džiaugiatės ir švenčiat širdyse. 4u.gif

Ate,žinai mūms gal ir nelabai išeina suprasti tos šventės.Kažkaip ryte prisiminiau savo a.a.senelį,tikrai buvo idėjinis. ax.gif Uošviai?Buvo nuteisti,išvežti Sibiran,bet anyta norėjo padėti broliui miške ir buvo nuteista kaip ryšininkė,išvežti kaip buožės,uošvis bėgo nuo kariuomenės į mišką ir užtai atkentėjo.Toks laikas buvo.O mano senelis tikrai buvo idėjinis,turtų neturėjo buvo amatininkas,bet iki širdies gelmelių tikėjo Lietuva.Rusai jau užėjo,o jis dar lakstė su šaulio uniforma ir šautuvu.Paskui aišku reikėjo bėgti iš Šiaulių į Panevėžį,kad neišvežtų.Kažkaip tikiu tokiais idėjiniais. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dar kartą su švente,kažkaip širdyje-šventė. wub.gif wub.gif Einu šventinių pietų gaminti. mirksiukas.gif
Atsakyti