Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 12, 08:43)
Per kurį kanalą rodo olimpiadą?

Aš irgi per žinias mačiau tą šokį.O rodo ar ne 6 LT kanalas? ax.gif
Kaip tik norėjau klausti kaip Sapninas?Ate kaip jūs abu jaučiatės?
Atsakyti
dėkui, Sapniuk 4u.gif bet ar ilgam atsistato tas ritmas?
nei valgyt, nei gert, nei pabūt po visko-karantinas,,,,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 12 vasario 2018 - 17:23
maniskiui prirase kruva vaistu ir daktare sake, kad virsutinis spaudimo skaicius nevirsytu 140=150, o kiek galios elektrosokas, tai tik vienas Dievas zino.

Maniski sekancia diena isleido namo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 12 vasario 2018 - 18:15
Paskaičiau, visoms sveikatos 4u.gif
Einu maitint, su pertraukomis, te pailsi, vistik prievarta, dar gerai, kad nespjauna.
Šiandien nemačiau kačių, šalta joms, maistą įdedi ir tuoj užšąla. Mačiau maksėje nuolaidos, tai ryt paimsiu geresnių konservų, lai ėda į Čiaumuko sveikatą, argi gaila...
Nupirkau angoros mėlynos slyvos spalvos, nu tokia graži ir švelni, prie visko tiks.
Psio, kačiukas laukia, iki.
Atsakyti
Keičiu dantis į amžinus. Reikėjo vieną pervilkti. Nuėmė seną, sugalvojo pašlifuoti. Suleido vaistų, nors tik pusę normos. Tai va jau penkta valanda eina po , o nosis užtirpusi, šypsena kreiva, net akis užtinusi. blink.gif Nežinau, ar taip gali būti. Ar kažkur pro šalį suleista.
Draugei su širdies ritmu blogai. Būna kad kas kelios dienos išveža į reanimaciją, būna keli mėnesiai ar daugiau viskas čiki.
Meri, nagi geros tu dūšios žmogus, . Taip gyvūnus myli.
Atsakyti
Labas vakaras. Vilnius labai gražiai pasipuošęs šimtmečio šventėms, nežinau, ar visur, bet centre , Gedimino pr. tikrai gražu, viskas apšviesta trispalvėm. Bet druskos tiek pripilta, siaubas, batai nuėjo tokiom riebiom iškyliom druskos juostom, jau taip ir liks, nenusiima.
Paglosčiau Čiaumuką, sveikatos nuoširdžiai jam linkiu. Turiu liūdna patirtį, kai mano ankstesnis šuniukas buvo apsinuodijęs žiurkių nuodais. Buvo pusantrų metukų, kaimynas nuodijo žiurkes, mano šuniukas rado, ar pagavo... pažaidė...atėmiau, per dvi paras nusilpo, vežiau pas veterinarą. Buvo gegužės mėn, labai karšta, saulė spygino, aš iš susinervinimo kažkaip automobilyje pečiuką įjungiau ant maximumo, dar kamščiai, prisiparkuot nėra kur, galvojau numirsim abu. Vetas pasakė tada, kad būklė sunki, bet jaunas, gal išgyvens. Gavo kelis kartus lašelinė, pečiuko veždama daugiau nejungiau ir šuniukas pasveiko. Maistui pasidarė išrankesnis, bet tai ne bėda, gyveno dar 10 metų, bet, matyt nuo to apsinuodijimo vėliau turėjo porą tokių vandeningų augliukų, o pabaiga buvo vežys. 11 metų gyveno, dabar laukuose medis auga, su dabartine šunyte aplankome jį. 3 metai praėjo, kai paskutinį kartą laukė manęs sugrįžtančios, vis jį prisimenu, medelį paglostau, tai mano ištikimas draugas manęs laukia kaip ir anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2018 02 12, 21:43)
kai paskutinį kartą laukė manęs sugrįžtančios, vis jį prisimenu, medelį paglostau, tai mano ištikimas draugas manęs laukia kaip ir anksčiau.

net apsiverkiau...

Po žiurknuodžių ir atradom baisią bėdelę, kitaip nebūtume ir žinoję.
Nupirkau vitamininės pastos Virbac, 10 eur, , o anksčiau 20 Lt kainavo, kaip išbrango.
Atsikėliau pagirdyti, pats nenori lakti.
Ant stuburo guzą užčiuopiau, matyt augliukas formuojasi. Vetė įspėjo, kad taip bus.
Ir nėra kaip kokio tęstinio specialaus gydymo, ką galėjo padarė. Širdutė stipri tai ir laikomes kaip mums išeina.

Pas mus toje aplinkoje kur dirbu, tai kažkokių papildomų puošybų nesimatė, gal šiandien puoš. Vistik neeilinis įvykis, negi miestas taip nuskurdęs, netikiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vasarema ir man širdį suspaudė.Kovo 20 bus kaip metai toiterjerės netekau. ax.gif
Varome žiemą iš kiemo,blynus kepu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

blynu nekepiau, pamiršau ryte, o ir laiko nebuvo jau smile.gif, tik palikau mamai kelis maišiukus jau sudarytus lauktuvių žydukams jei kas dienos metu užsuks.

ilgų postų irgi neskaitau mirksiukas.gif natūra tokia mano smile.gif

katinuku ir šuniukų gaila kaip ir žmonių ne laiku išejusių unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas

liudnai jus cia angel_sadangel.gif Prisiminiau kaip mes 17m. nugaisusi savo Murki i mano gimtine vezem laidot, abu asarom apsipyle. Net negalvojau, kad mano vyras toks jautrus ax.gif

Ciaumui sveikatos 4u.gif

Blynu nekepsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 13 vasario 2018 - 08:57
Blynus vakare kepsiu. Kol kas "viena namuose".
Reikės nuvažiuoti saldainių užpirkti, gal kokie vaikai užsuks. Nors mano namas paskutinis, dar nuo centrinės gatvės kokius 300 m paeiti reikia, tai nesivargina vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 02 13, 09:37)
Blynus vakare kepsiu. Kol kas "viena namuose".
Reikės nuvažiuoti saldainių užpirkti, gal kokie vaikai užsuks. Nors mano namas paskutinis, dar nuo centrinės gatvės kokius 300 m paeiti reikia, tai nesivargina vaikai.

o mūsų gatvej priešpaskutinis, patingi jau turbūt vaikai eit, o kas ateina tai jau vertinu kaip dideli pliusą smile.gif beje vienais metais tai ėjo suaugę su armonika rimtom kaukem smile.gif

va ka tik darbe praėjo žydukai iš cecho smile.gif
Atsakyti