Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(vasarema @ 2018 02 11, 10:56)

Iš Kaimo, Jūs (ar čia galima į visas per „tu“ kreiptis?) nusidėjote užsakydama augalus, tai aš, prisipažįstu, kad turiu augalų/sėklų pirkimo ligą. Svarbiausia, kad neapskaičiuoju savo jėgų ir laiko ir dažnai tiesiog nepasėju, ar neprižiūriu augalų. Turiu masę pasenusių ir nepasenusių sėklų, bet man reikia naujų, egzotiškų, o aprašymai žinote, kokie viliojantys.

Tu čia apie mane parašei ? Ko neturiu, užsimanau iki trypimo kojomis. Paskui nusibosta. Elgiuosi kaip vaikas, bet nerandu jėgų išaugti iš šitos priklausomybės.
O mes tujinamės. Tikiuosi, tarp mūsų nėra kokios prezidentės ar panašios asabos su titulu. tai ir leidžiame sau elgtis familiariai.

Ingrida, tą tortuką valgiau "gyvai" . Per tokį susibėgimą buvo atvykusi viena maisto blogerė, atsivežė. Skanus daiktas. wub.gif
Užmaišiau tešlą kibinams, šaldosi. Nuo pernai nesu kepusi.
Atsakyti
Labos visos,
Vasarema,svaika apsilankius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pagaliau sauile ritinejasi ir pagal prognoze,dar ir rytoj turetu but sauleta.Jau siemet taip mazai ji rodosi,o regionas,kuriame gyvenu,yra skaitomas vienas is lyderiu pagal sauletu dienu skaiciu per metus. biggrin.gif biggrin.gif
Zadu set ankstyvuosius pomidorus i dezutes,nes pas mus beveik 2-3 sav.anksciau atsyla.Nezinau,art cia ziuret tu geruju sodinimnui dienu,ar set ir gana,kada sirdis geidzia? ax.gif
Telefone isvedziau internetini radija,tai dabar galiu klausyt visas radio stotis.Smagu,labai megdavau ryte pusrycius ruost ir pusryciaut su Lt radio. bigsmile.gif ax.gif
Seklu manija nesu susirgus,kazkaip protas ima virsu,o ne norai,bet galvoju todel,kad nera kur sodint tu geliu daug.Tai sodinu pacias megstamiausias.
Merii,isitaisysi darbo vietoj buduara,nebereiks nei namo eit.Nukritai ant sofutes,pasnaudei,ir toliau dirbi. biggrin.gif biggrin.gif
Ingridel,idomu recepta imetei,reiks pabandyt kuria diena.MB megsta burokus,as sokolada,galesim abu but patenkinti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 02 11, 14:25)
Merii,isitaisysi darbo vietoj buduara,nebereiks nei namo eit.Nukritai ant sofutes,pasnaudei,ir toliau dirbi. biggrin.gif  biggrin.gif

oi, nea, sofkutė netilps, o ir langiuko uždaryti neįmanoma, tik priveri ir jau kas prisistato biggrin.gif
Vienas paphiopedilumas su pumpuru, bet ar pajėgs pražysti, tai didelis klausimas, nes aiškus šaulės trūkumas, o dar vakarinė pusė.
Gerai priminėt, ryt kompostinės maišiuką nusipirkt, turiu ir aš palergonijų užmerkus.
Vaikis lipa ant mazolių, kad po kaimynų langais išpirkčiau iš savivaldybės žemę. Tai nuo ko pradėt ar nuo Žemėtvarkos ar kaip? Man tai nepatinka ta mintis, db tas butas tuščias, bet kai ateis nauji kaimynai ir pasidarys duris į mano jau nuosavą kiemą? durnai gaunasi, bijau prarasti privatumą. Užtenka piktos kaimynės iš vieno šono.
Kiemo katinams ir aš takelį nuvalau, kad švariai ateitų paėsti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
tik gulime ir gulime... verysad.gif
Atsakyti
Meri, pėdink į žemėtvarką ir parašyk prašymą. O paskui nebent kaimynams servitutą paliks, gali ir neleisti per savo kiemą šliaužioti.
O Čiaumui vos ne 5 žvaigždžių katiniškas viešbutis. wub.gif
Pasisvečiavau pas draugę, paplepėjome. wub.gif
Lady, o kodėl tavo tokia trumpa savaitė ? Nėra užsakymų ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 11 vasario 2018 - 18:44
QUOTE(vasarema @ 2018 02 11, 11:56)

Liniux, sapnavau šiandien tavo sūrius, noooriu, gal, kartais, atvažiuojat į Vilniaus Kaziuko mugę?

Nu nėr tokie, kad sapnuot biggrin.gif Aš tik 3 karves teturiu, greit liks dvi, tai kiekiai nedideli. Pristatau į namus už palyginti nedidelę kainą.
Pabandžiau pažaisti, supjausčiau porą sūrių ir sudėjau džiovyklėn, labai neblogas skonis tokio apdžiūvusio. Maniškis pradžioj abejojo, bet sakė skanu.
Pas mus sniego tai tik pabalenta.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 02 11, 20:37)
Nu nėr tokie, kad sapnuot biggrin.gif Aš tik 3 karves teturiu, greit liks dvi, tai kiekiai nedideli. Pristatau į namus už palyginti nedidelę kainą.
Pabandžiau pažaisti, supjausčiau porą sūrių ir sudėjau džiovyklėn, labai neblogas skonis tokio apdžiūvusio. Maniškis pradžioj abejojo, bet sakė skanu.
Pas mus sniego tai tik pabalenta.

Liniuxxxxx, tavo produktai, nuostabūs. Kad būtum arčiau. Ir nereikia čia kuklintis.
Atsakyti
labas 4u.gif

Vasarema, uogienės turiu mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Liniuk, nesikuklink, Tavo sūriai yra TOBULO skonio wub.gif wub.gif wub.gif tik bėda, kad jie truputį toli unsure.gif

Čiaumukas toks sulysęs unsure.gif unsure.gif

Šiandien pietums kepiau žuvį su daržovėmis, o šiaip dalyvauju olimpiadoje-čiuožiu, šaudau, dailiai čiuožinėju ax.gif Vistik rusų dailusis čiuožimas vertas pagyrų, ta Medvedeva ne čiuožė, ji tiesiog plasnojo virš ledo, įspūdingai gražus šokis wub.gif
Ir mūsiškiai biatlonininkai nepasišiukšlino biggrin.gif
Ai, dar ir krepšinį žaidžiau-Vilnius laimėjo biggrin.gif
Kokia aš sportininkė tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Na ir toliau bandau išnarp0liot žmogžudystes tris, o gal ir dar viena iki knygos galo bus biggrin.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba
Kaimietuke gi vasario 16 penktadienis,o dar beveik diena prisideda,nes šią savaitę dirbu iki 14.30 , ketvirtadienį dar valanda trumpiau,o pirmadienį dirbsiu nuo 14.30 ,popietinė pamaina
Luety aš tai sėju kada užbanguoja,nežiūriu tų gerų-blogų dienų,kai kas sako kad labai jos reiškia
Užvakar po maximą paslampinėjau,sėklų kainos...nu ką aš žinau
Nei reikėjo nei ką,serenčių užsisakiau,tikiuosi neužlipau antrasyk ant to pačio grėblio,pernai iš jų turėjau serenčius dygo klaikiai blogai
Papildyta:
Jurginėli , ale tu ir spartuolė lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ir prigyrėt ax.gif Ačiū.
Olimpietei 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
oi ačiū ačiūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Lyžuka, fb verpstė Tavo mergaitės darbas?
Atsakyti
Maksimoje sėklų kainos jau nejuokingos. O asortimentas ir kokybė - telieka linkėti geresnių. Užsisakinėsiu daugumą iš e-seklos, kas liks - pasipildysiu tokion parduotuvikėn nuėjusi. Dar iš Mydobro kai ką nusižiūrėjau. Tai kad kopūstai , morkos , svogūnai, burokėliai auginami hektarais, atveža dideles pakuotes. Dar prie to pačio užsisakau agurkų pramoninį paką, pasidaliname su darbininkėmis ir draugėmis, gaunasi 3 kartus pigiau. Pati pasilukštenu moliūgų, pomidorų.
Atsakyti