Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2018 02 10, 17:52)

Ingrida, tai tau telefone navigacijos reikia, kad nepaklyst. Ko ten brukiaisi, eglisakiu? Ar grynu oru pakvepuot ax.gif

Tai gi telefoną pamiršau mašinoje.Išėjau be.Galvoju,ai jei ilgai negrįšiu mb gal papypsins?Nors klausiau mašinas nuo kelio,garsas atsimuša į mišką.Visai nesuprasi. ax.gif
Iškepiau obuolių pyragą,išsiviriau burokėlius,rytoj kpsiu burokėlių-šokolado pyragą.Pamečiau receptą,kepsiu ių pometės. ax.gif
Visai galva nedirba vakar mokėmės anglų,nieko neprisimenu.Jau ne mano galvelei kalbos. ax.gif
Atsakyti
Vasarema 4u.gif
Tikrai gerai šviežias kraujas biggrin.gif O dar taip kultūringai, iškart su prisistatymu.
Nesimato dar tinginiavimo, ir nesimatys. Miškas, ūkis, sūriai. Už geros savaitės jau bus paršelių, jei viskas gerai. Nebent maniškis apsirgtų, kažko negerai. Bet gal pirtis padės.
Ryt išeiginė, palaikysim kompaniją kaimynkai, nuvešim į mišias, jos mama prieš mėnesį mirusi.
Tik vasar pasėjau našlaites, kurias pirkau sėt pernai ax.gif A joms dygti reik tamsiai ar šviesiai?
Atsakyti
Sveikute, Vasarema. Labai įtariu, kad būsi mano gimtinės krašto žmogus. O gal ir susitikę kada buvome. bigsmile.gif O be to , man kaip tik buhalterių parama praverstų. Šiandien sutvarkiau darbo grafikus visų metų, kur prasilenkia su tabeliais, pataisiau. Seubas, ne darbas. blink.gif

Ingrida, taigi reikėjo rėkti visu balsu, jei netoliese, būčiau išgirdusi.

Iškepiau vakarienei vieną poką iš žuvų. Vadinasi Naujosios Zelandijos chimera. Pavadinimas visiškai atitinka turinį. doh.gif Atrodo kaip žuvis, o valgai kaip kaliošą biggrin.gif Bet labai soti, kol atrajoji tą mėsą, alkis prapuola.

Liniau, sėk ir laikyk šviesiai. Labai nedaug yra augalų, kurie patamsyje dygsta. O kur laikysi sudaiginusi ? Po lempa ? Neatsimenu, kada saulę mačiau.

Nusidėjau savo silpnybėms. Vėl prisisakiau augalų ax.gif

Meri, gerai tas paturbinimas. Nors gal geriau būtų koks styroduras išsikloti. Tik kainuotų nemažai. O iš vidaus sienas gali burbuline plėvele apvesti. Ko gero kitais metais gausi kokį prizą " maloniausiai pardavėjai" 4u.gif
Atsakyti
Aš viską pasėjusi laikau ant pečiaus aukštai, plėvele uždengusi. Šviesos ten jau nelabai, bet visad taip darau. Kad tos našlaitės ilgai ir nuobod-iai dygsta ir auga, tai prašvis labiau kažkada smile.gif O kada man pritūpti prie popierių blink.gif
Atsakyti
Labukas mielosios
Jurginėlio mamukui sveikatos
Merii kad gerai darbelyje sektųsi
Aš dyrbu siuvu ,rankos truputuką skaudena,bet atpratau per tuos pusantro mėnesio
Kita savaitė iš vis liuksiška,na pirmadienis kaip pirmadienis,antradienis užgavėnės,trečiadienis valentinkė,ketvirtadienį dirbsim viena valanda trumpiau,o dar pamaina iš ryto,o po švenčių pamaina po pietų,gausis mažos 4 dienų atostogėlės,per tarpušventį mažoji parskrenda apsisukti
Vasarema sveika atvykus
Atsakyti
Ačiū, mielosios. Jūsų šiluma ir geranoriškumas pranoko visus mano lūkesčius. Džiaugiuosi, kad turiu daug nuostabių draugių. Atrodo, kad seniai Jus pažįstu, bet ir iš tikrųjų daugelį neakivaizdžiai pažįstu iš pasisakymų floros temoje, su Jurginėliu buvome susitikusios porą kartų (dovanota mėlynių uogienė - super wub.gif ) Jūs tokios darbštuolės ir greitutės, net pavydas ima. Aš viską taip lėtai darau. nežinau, ar čia senatvė, ar tingėjimas. Šiandien su šunyte (nu kokia ji kalė, toks mielas gyvūnėlis, tik 26 kg) buvome nuėję toli į laukus. Nunešėm stirnoms kopūstų, padėjau po egle, gal ras, ten pilna jų pėdsakų, sniego tikrai nemažai, po kojomis joms sunku ką rast, gal šakelėmis maitinasi. Tokia ramybė laukuose, tylu, tylu, oras toks gaivus, visai nenoriu pirmadienį eiti į darbą.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2018 02 10, 23:25)
Nunešėm stirnoms kopūstų, padėjau po egle, gal ras, ten pilna jų pėdsakų, sniego tikrai nemažai, po kojomis joms sunku ką rast, gal šakelėmis maitinasi.  Tokia ramybė laukuose, tylu, tylu, oras toks gaivus, visai nenoriu pirmadienį eiti į darbą.

Šaunuolė wub.gif

Dėl "maloniausios pardavėjos" prizo patiko idėja biggrin.gif
Neaišku kiek šiame taške dirbsiu, gal kitai viso to neprireiks. Anam, kur seniau dirbau ir nedidelį žurnalinį staliuką ir fotelį su ratukais ir kilimą palikau, ne kažkas, bet vistiek ne plikas kokį čia radau. Jau taip nuturbintas, tik skylės nuo buvusių varžtų kur užuolaidėlės paliktos, jau nekalbant kokį kalną šiukšlių nuo aplinkos nurinkom, tiksliau vos ne nukasėm biggrin.gif Dabar primėto popiergalių, bet surenku, nes gėda, vistik miesto centras ir įvaizdis.
Tai va, kaip buvusiai ilgametei kabinetinei žiurkytei, norisi visur komforto, netgi ir tokioje mažoje erdvėje biggrin.gif
Šiame darbe viskas gerai, tik jau nėra "palauk", reikia viską iš karto daryti, nes daug popierinės smulkmės buhalterijoje ypač, o atmintis jau ne ankstesnė.
Man tai pasisekė, moteris, mane mokiusi šioms pareigoms, tokia nuostabi, tik jos patarimų dėka ir palaikymu viskas sekasi ir nuolat palaikome ryšį. Ji rūpinasi visomis savo mokinėmis wub.gif , ne tai kaip kurios. Priskiria mokinti ir nieko nemoko, sako "rasi darbo instrukcijoje", o kiek dar visko tarp eilučių smile.gif
Trūksta antros išeiginės, dar ir kaip, kada pailsėt.
Gal kuri Rumšiškėse varėte žiemą?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Naujokei 4u.gif
Atsakyti
Dar kartą ačiū už svetingumą, Ingrida, Sapniukass, Merii, Jurginėlis, Liniukx, Iš Kaimo, Lady Dy, Lyžuka. Jūs nuostabios.
Pasodinau kelias pelargonijas, jaučia pavasarį, buvau pamerkusi priskabytų viršūnėlių, nori gyventi, leidžia šaknis. Prieš savaitę įnešiau kelias iš tamsesnės ir vėsesnės patalpos, ant palangių lapeliai ženkliai pažaliavo, pas mus saulė tikrai buvo pasirodžiusi kelias valandas savaitės viduryje.
Iš Kaimo, Jūs (ar čia galima į visas per „tu“ kreiptis?) nusidėjote užsakydama augalus, tai aš, prisipažįstu, kad turiu augalų/sėklų pirkimo ligą. Svarbiausia, kad neapskaičiuoju savo jėgų ir laiko ir dažnai tiesiog nepasėju, ar neprižiūriu augalų. Turiu masę pasenusių ir nepasenusių sėklų, bet man reikia naujų, egzotiškų, o aprašymai žinote, kokie viliojantys.
Baigiau skaityti knygą „Ta pati Alisa“. Apie Alzheimerio liga sergančią 50 -metę moterį. Gaila, kad nebuvau skaičiusi šios knygos, kai su sese prižiūrėjome sergančią mamą. Būčiau buvusi žymiai geresnė ir supratingesnė. Mama nesirgo Alzheimerio liga, bet buvo po insulto ir ne visada adekvačiai reagavo į aplinką ir aplinkinius.
Liniux, sapnavau šiandien tavo sūrius, noooriu, gal, kartais, atvažiuojat į Vilniaus Kaziuko mugę?
Atsakyti
http://www.sezoninev...okeliu-pyragas/
Dieviško skoniaus pyragas,svarbiausia drėgnas . mirksiukas.gif
Miegu dar su augalais. ax.gif Mano nukainuotos kalankės tik atsigauna,vakarinėje pusėjau geriau auga nei rytinėje? bigsmile.gif Vienas amarilis iš proto eina laiptinėje,kad dėjo žiedą,dar kitas baigia prisivyti.Ką reiškia duoti per vasarą paiilsėti darže,juk ir vasarą žydėjo ir vėl. blink.gif
Nukainuota irgi gėlytė pradėjo žydėti balti žiedeliai,ūglius nemažus dėjo,gaila nežinau pavadinimo,būna oranžinės uogytės,Anglijoje mačiau vazonuose susodintus kartu su kitomis gėlėmis. wub.gif wub.gif
Mėtomis džiaugiuosi ant palangės.MB su kava pasidarė šokoladinės mėtos lapelių,specifinį skonį davė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

tai cia mes visos tujinames ax.gif

vasarema, o jus name ar bute gyvenat? Vakar norejau klaust apie gyvunu turejima, snd. supratau, kas sunius gyvena biggrin.gif

Pasidarbavau su siupeliu, kad kaciukam po sniega nereikt braidyt ir peduciu salt biggrin.gif
Atsakyti