Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 02 08, 20:48)
iš 3 sudedamųjų skiepijo nemokai, kaip suprantu, kažkurių kategorijų gyventojus
iš 4 reikėjo mokėt, vat tos 1 dalies ir trūko........

Vat mes irgi pataupėme,dabar gailimės.Trivalentis kainavo-9,keturvalentis skiepas-19. ax.gif
Atsakyti
O aš dar daugiau sutaupiau.Nesiskiepiju. Gripu esu sirgusi gal prieš 20 metų, antrą kartą gyvenime. O gal net ne gripas, tiesiog buvo temperatūra ir kaulų laužymas. Mano imunitetas beveik šimtaprocentinai jama visokius virusus alei bakterijas. tongue.gif Tfu tfu, kad neprisikalbėčiau. Betgi po miestą kasdien šliaužioju, atseit komunikuoju su daug žmonių, turėčiau gi praryti kokią infekciją ( atsimenat tą multiką ? biggrin.gif )

Dėl mokyklų, tai matau, kad kaime korepetitorių mokykla apmoka, tik naudokis. O mieste paklausiau apie tokį dalyką , auklėtoja žiopptelėjo nuo mano naglumo ir tiek žinių. smile.gif

Para, kad tave perkūnai. 72 metai tai tik senatvės priškambaris. Gyvent ir gyvent. Nors aš kai buvau apie tavo metus, tai gal irgi taip galvojau. zoo_taz.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 02 08, 22:01)
O aš dar daugiau sutaupiau.Nesiskiepiju. Gripu esu sirgusi gal prieš 20 metų, antrą kartą gyvenime. O gal net ne gripas, tiesiog buvo temperatūra ir kaulų laužymas. Mano imunitetas beveik šimtaprocentinai jama visokius virusus alei bakterijas.  tongue.gif Tfu tfu, kad neprisikalbėčiau. Betgi po miestą kasdien šliaužioju, atseit komunikuoju su daug žmonių, turėčiau gi praryti kokią infekciją ( atsimenat tą multiką ? biggrin.gif  )

Dėl mokyklų, tai matau, kad kaime korepetitorių mokykla apmoka, tik naudokis. O mieste paklausiau apie tokį dalyką , auklėtoja žiopptelėjo nuo mano naglumo ir tiek žinių. smile.gif

Para, kad tave perkūnai. 72 metai tai tik senatvės priškambaris. Gyvent ir gyvent. Nors aš kai buvau  apie tavo metus, tai gal irgi taip galvojau. zoo_taz.gif

Tai gyventi grazus amzius. Aš galvoju, kad tokių metu dar žmones veiklūs buna, patys savimi pasirupina, tame tas grazumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 08 vasario 2018 - 22:47
Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 vasario 2018 - 07:01
QUOTE(jurginėlis @ 2018 02 08, 20:24)
Pariuk, 72 pilnų mirksiukas.gif

gripas šiemet tikrai bjaurus, pasirodo, kad daktarai jau iš anksto žinojo, kad bus kitoks nei skiepijo žmones, tad nesuprantu, kad veltui pinigais taškės........

dar vienas l.tolimas giminaitis toj pačioj ligoninėj 3para reanimacijoj guli su plaučių uždegimu, irgi kaip komplikacija.....

pagal mano bobutes, tai dar labai jauna mirksiukas.gif bigsmile.gif

jokių skiepų nuo gripo nepripažįstu mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif

ai del mokytoju pasakysiu tai pvz pas mus mieste iš 3 mokyklu, kur devose mokesi net dievm pamainomis liko 1,5 mokyklos, vaiku nesurenka jau o ta kaimo pradine kur mano vaikai mokes visiškai uždaryta, dar iš pradziu junge po dvi klases paskui kai jau liko ar ne 12 vaiku per visas 4 klases tiesiog ja panaikino verysad.gif, tėvai užsienyje, vaikai pas juos, va neseniai sužinoaju kad buves bendradarbis su visa šeimyna (3 vaikai) su visam i novergija išsikele, nes ten busta nusipirko jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 vasario 2018 - 08:18
jurgineli, sveikatos tavo mamytei 4u.gif

Labas
taip graziai medziai apsarmoje. ar a gale?
Atsakyti
va pasigirsiu atėjo pagal programą daryti tyrimai dėl cholesteriolio smile.gif

gerasis 1,6 blogasis 2,4, tai va jaučiuosi kaip kokia super duper sveikuolė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 09, 12:05)
va pasigirsiu atėjo pagal programą daryti tyrimai dėl cholesteriolio smile.gif

gerasis 1,6 blogasis 2,4, tai va jaučiuosi kaip kokia super duper sveikuolė  bigsmile.gif

atvirksciai skaiciukai dar geriau ziuretusi biggrin.gif Kad sveikuole, tai nesiginciju, tikiu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 02 09, 14:21)
atvirksciai skaiciukai dar geriau ziuretusi biggrin.gif Kad sveikuole, tai nesiginciju, tikiu.

a kodėl taip sakote? smile.gif

gerasis norma moterims - 0,9-2,0 mmol/l
blogasis 2,6-3,4 mmol/l, tai dar blogojo trūksta man tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 vasario 2018 - 14:26
blogojo galiu duot veltui biggrin.gif Net primoket galeciau.

Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 02 09, 14:56)
blogojo galiu duot veltui biggrin.gif Net primoket galeciau.

šiaip tai aš gyvenime neesu jo tyrusis, čia taip netyčia gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti