Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

labas rytas 4u.gif

galite vadinti mane Snargle....... nesupyksiu, nes tokia ir esu........ reik ieškot tablečių......
o tokių gražių planų šiai dienai turėjau, et......

Ingridėl, o gal galėsi parodyt kaip gausis ta širdukė?

Nieko neveliu, nors vilnos vieniems tapukams turiu, bet diedulis liepė laukt šiltesnių orų, sakė sodyboj man patogaus aukščio stalą pastatys ir galėsiu lauke pliuškentis ax.gif

Dabar tik skaitau biggrin.gif naktį pabaigiau Jojo Moyes "Vienas prieš vieną" - keistos šeimos su dideliu šunimi gyvenimas. Melodrama, parašyta vaizdžiai, tad skaitos smagiai biggrin.gif

Mano vaikai tikybą lankė gal iki 6 klasės, po to perėjo į etiką, nes ją dėstė labai šaunus mokytojas biggrin.gif Vadovėlių nei tikybos, nei etikos net nemačiau ax.gif Dabar fb diskutuoja apie vadovėlyje esančias šiurpes, bet kiek pati save pamenu, kiek vaikus, buvo toks laikotarpis, kai baisiai buvo įdomu sužinoti ar tikrai kapinėse vaidenas naktim, ar numirėliai atgyja(Filmas Baubas) ir vaikšto zombiai su nukarusiais ir pasmirdusiais mėsgaliais, ar tikrai galima prisikviest dvasias ir t. t. Kažkaip išaugom, tad manyčiau, kad nereikia čia labai sureikšmit mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurginęli, laikykis, neprisileisk arti tokių draugų kaip virusai ir bacilos smile.gif

Aš tai matyt kitokio dar sukirpimo, kad man mokykla yra lygu bažnyčiai ir turi būti mokoma ir aiškinama tik apie pakilius dvasinius dalykus, apie gėrį, grožį ir t.t. wub.gif
Atsakyti
Lyžuka 4u.gif
Atsakyti
Tiesą sakant, lietuviškos pasakos pobaisės. Tai raganą krosnyje iškepė, tai Sigutės žarijų duobė. Paprastai blogiečiams būna neadekvačiai žiaurus atpildas.

O dėl mokyklose mokomo gėrio... Man mokykla kaip tik siejasi su blogiu. Viskas , ką gavau gražiausia, ne iš mokyklos. Kokį gėrį skleidžia mokytojas, kuris tyčiojasi iš mokinio ? Kuris muša su liniuote per rankas ? Kuris dvokia taip, kad norisi nekvėpuoti. Beje, per 50 metų niekas nepasikeitė. Tik dar blogiau liko. Mokytojai nesismulkindami išvadina mokinius debilais, glušiais. Tiesiog nusirita į smulkų kerštavimą. Vaikas , net jau sulaukęs beveik pilnametystės žmogutis, jiems tik kažkas panašaus į įkyrų šunėką. Kaip žmogaus vaikai tokio niekada negerbs. Nors ir mano gyvenime pasitaikė kelio geros mokytojos, bet tai vienetai. Tos, kurios skatino ieškoti, mokytis, suprasti pažinimo džiaugsmą.
Va, lietuvių kalbos mokytojai dėkinga už tai, kad paskatino rašyti, leido saviraišką. Mano rašinius kaitydavo klasėje kaip pavyzdį to, kaip galima nagrinėti kūrinį su nuklydimais į savo įžvalgas. . Kažką panašaus padėjau parašyti sūnui. Nuoširdų, išdėstytą savomis mintimis. Parsinešė varganą šešetą , mol neatitinka kažkokių taisyklių. doh.gif Tai kokios ,po perkūnais, gali būti taisyklės išreikšti savo mintis blink.gif Ruošiasi kalbėjimo egzaminui. Pasiūliau įžangą surašyti dialogo forma su oponentu. Liepė taisyti, atseit buitiška. doh.gif
Atsakyti
Labas
tai mokytojai blogi? Mano visi buvo geri. Ypac matematikos, bijojau kaip ugnies. Jei ko nesupratau, kaliau mintinai. Dabartiniu laiku ji patapo beveik mano kaimyne, net mano vaiki moke. Puikiai bendraujam, o per jos pamokas buvo galima isgirst muse skrendant biggrin.gif
Mano manymu, mokykla zinioms gaut. Gyvenimas ismoko kitu dalyku.

Para, labai taikliai parasei wub.gif
Atsakyti
reiškia man pasisekė su mokytojais wub.gif

mokykla turi nešti gėrį ir išmokinti vaikus atskirti blogį ir jam atsispirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 vasario 2018 - 10:16
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 07, 10:14)
reiškia man pasisekė su mokytojais  wub.gif

mokykla turi nešti gėrį ir išmokinti vaikus atskirti blogį ir jam atsispirti  mirksiukas.gif

Mokykla turi mokyti, aukleti - tevai. Neesu ekstrasencė, bet panašu, kad tavo tevai mokė mandagaus elgesio su zmonemis, taip pat kas yra blogai, kas yra gerai. Su tokiu poziuriu atejai i mokyklą ir juo vadovavaisi. mirksiukas.gif Kaip šauksi, taip atsilieps rolleyes.gif

O del to, kad išmokytų skirti blogį ir gerį, bet tai jau išmintis. mirksiukas.gif nesiplėsiu. Suaugę to negeba, tai vaikams sudetinga. blink.gif

Laba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 vasario 2018 - 16:16
Geros tos pasakos, kuo baisiau, tuo labiau vaikams patinka biggrin.gif Saviškius net gazdindavau, kai pravažiuodavom pro elektrinės vandens aušinimo bokštus, kad ten raganos renkasi ir neklaužadas vaikus ant viršaus nešasi, klausydavo net išsižioję biggrin.gif
Šiandien buvo gerai ir saulė švietė ir pyktukai nesilankė bei tulžies neliejo.
Ryt senukų diena wub.gif Vienžo, gyvenimas puikus, greičiau jau tas pavasaris.
Ai, Rasose apie orchidėjas gerai parašyta bigsmile.gif
Atsakyti
Girdziu traukinį važiuojant blink.gif slegis krenta? nenoriu pliurzos.

Klausimelis, gal kuri turit oro drėkintuvą? Žiūrineju internete, variantų daug, nesuprantu ar reikalingi navarotai ar užtektų paprasto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 vasario 2018 - 19:52
Turiu dar prieškarinį, be novarotų, retai naudoju.
Mačiau naujovišką- anas nustato laiką, drėkinimo stiprumą, gražus daiktas biggrin.gif

Mamą į ligoninę paguldė, ritmas sutrikęs ir temperatūra, sesė važiuoja unsure.gif
Atsakyti
Jurginėlio mamai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsidariau CLA kapsules, bandysiu svorį mest. Jau kai triženklį viršyjau, tai visos priemonės teisingos. Ai, gal blogiau jau ir nebebus. Teisinuosi, atsieit. Ir ZMA miegui.

Lady, kaip laikais, aūū?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 07 vasario 2018 - 21:34
Jurginėli, 4u.gif
Iš Kaimo, kur tokius baisius mokytojus radai?
Aš buvau gera mokinė, mokytojai irgi buvo geri smile.gif
Atsakyti