Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2018 02 06, 11:49)
aaa biggrin.gif Nu nereik taip giliai kast. Su graziu sunim ana.

Čia tas kur dabar pilna straipsniu kad jos šuo butą nuomojamą suniokojo bigsmile.gif?

Amerik;ečių akita šuo jos
Atsakyti
na taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 02 06, 11:49)
aaa biggrin.gif Nu nereik taip giliai kast. Su graziu sunim ana.

Išsiaiškinau, na kadangi tokios žvaigždės - nežvaigždės, tai nėr ko laiko gaišti su tokiomis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2018 02 06, 13:22)
Išsiaiškinau, na kadangi tokios žvaigždės - nežvaigždės, tai  nėr ko laiko gaišti su tokiomis.  rolleyes.gif

aš tai iš vis nesuprantu kaip tokio lygio...na čia nieko blogo nenoriu pasakyt apie ją, bet gi eilinė mergiotė ji biggrin.gif, kurių pilna visa Lietuva paimt ir pasidaryt "žvaigžde" ??? tai kiek tada tokių žvaigzdučių tose šalyse kur rimtų žvaigždiu kaip meno, kino, visokie karaliukai pilna bigsmile.gif

kas turit mokyklinio amžiaus vaikų, čia tiesa ar kažkoks fb pramanas?
https://www.facebook...211174799794746 unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 vasario 2018 - 13:33
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 06, 13:32)

https://www.facebook...211174799794746 unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Įtariu, kad tiesa. Tikyboje dar ne tokių briedų galima surasti. Buvo parsinešę a la pratybas gal kokios 5 ar 6 klasės, panašia dvasia daug kas. Pas mus mokinių nedaug, jau gal nuo 3 klasės rašome pareiškimus, kad norime vaikus leisti į etiką. Bet yra ir tikyba. Mokytoja nesurinks reikiamo skaičiaus vaikų, neužsiskaitys pamoka. Tai eina, prašo, kad leistume į tikybą. Jiems gilus pofik, kai pasakau, kad mes netikintys. Vaikams per pamoką leidžia užsiimti kuo tik širdis geidžia ( o geidžia dažniausiai rašinėtis Fb) Kelis kartus parsinešė kažkokius a la kontrolinio lapus. Bet jau klausimai blink.gif Kadangi vadovėlių jie nematę, tai atsakėme iš materializmo pusės .Leidau iš širdies pasilinksminti.. Maniškiai dar susigalvoja nepatogiai paklausinėti. PVz : Adomas ir Ieva turėjo du sūnus. Kainą ir Abelį. Kainas nužudė Abelį. Su kuo tada jis..... Klausimas retorinis, ar ne ? O gal net gašlios mintys kyla ? Vaikai dabar tikri sexekspertai, Tai pamokoje pasipylė idėjos nuo kraujomaišos iki zoofilijos. Dukra buvo išgrūsta išraudusios mokytojos iš klasės. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 06 vasario 2018 - 16:00
Namai ir sodas mūsų SM yra wub.gif biggrin.gif

Ingridut, laukiam vaizdų iš kursų, gal kokių jau darot?

Diena nepraėjo veltui, buvau iškoliota, kad neimiau netikrų eurų bigsmile.gif O kad įsiuto damutė unsure.gif
Ir romė, kad pristojo, burs man ir psio, vos atsigyniau, tai po to sako, paskolink cigarečių pokelį biggrin.gif O tai cigaretės ne mano ir pati nerūkai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 06 vasario 2018 - 19:25
QUOTE(Merii @ 2018 02 06, 18:47)
Namai ir sodas mūsų SM yra  wub.gif  biggrin.gif

Diena nepraėjo veltui, buvau iškoliota, kad neimiau netikrų eurų  bigsmile.gif O kad įsiuto damutė  unsure.gif
Ir romė, kad pristojo, burs man ir psio, vos atsigyniau, tai po to sako, paskolink cigarečių pokelį  biggrin.gif  O tai cigaretės ne mano ir pati nerūkai  bigsmile.gif

Kas cia per mada mįslė is rašyt?

Kas ta sm? Apie šita forumą aprašyta?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 06, 13:32)
aš tai iš vis nesuprantu kaip tokio lygio...na čia nieko blogo nenoriu pasakyt apie ją, bet gi eilinė mergiotė ji biggrin.gif, kurių pilna visa Lietuva  paimt ir pasidaryt "žvaigžde" ??? tai kiek tada tokių žvaigzdučių tose šalyse kur rimtų žvaigždiu kaip meno, kino, visokie karaliukai pilna  bigsmile.gif

https://www.facebook...211174799794746 unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Jeigu perskaityti viršuje užrašą, tai matau " ...mitai..." ir pan. Na mitai ir yra mitai. Svarbu kaip tai pristato ir pateikia mokytojas. Tik tevai mato kas knygose parašyta, bet nemato ką vaikai žaidžia virtualioje erdveje, kiek ten "žmonės" turi gyvybiu.
Pasakos buvo rašomos suaugusiems, liaudies kūryba pakankamai bauginanti vaikams

Dėl šv. Rašto, tai jo studijos yra. Ir į kiekvieną žodį sudėta daugiau prasmės nei eiliniam skaitytojui "matosi" . Tai ir Ieva ir Adomas yra tik bendriniai žodžiai ir t.t. Na ne viskas materealu ir pačiupinejama. Tada ir Dievą įsivaizduotume tik kaip Siksto koplyčios freską- senelį...

Šiandien gimtadienį draugės švenčiau, torto daug valgiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 vasario 2018 - 20:18
QUOTE(Para @ 2018 02 06, 20:47)
Jeigu perskaityti viršuje užrašą, tai matau " ...mitai..." ir pan. Na mitai ir yra mitai. Svarbu kaip tai pristato ir pateikia mokytojas. Tik tevai mato kas knygose parašyta, bet nemato ką vaikai žaidžia virtualioje erdveje, kiek ten "žmonės" turi gyvybiu.
Pasakos buvo rašomos suaugusiems, liaudies kūryba pakankamai bauginanti vaikams

Dėl šv. Rašto, tai jo studijos yra. Ir į kiekvieną žodį sudėta daugiau prasmės nei eiliniam skaitytojui "matosi" . Tai ir Ieva ir Adomas yra tik bendriniai žodžiai ir t.t. Na ne viskas materealu ir pačiupinejama. Tada ir Dievą įsivaizduotume tik kaip Siksto ....

Para... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Žmonės klausia pažinčių laikraštukų bigsmile.gif Kai atsakau, kad db viskas internetuose, tai ne visi juos turi ir moka naudotis. Seniau tai tikrai kažkokie būdavo, pamenu iš jaunystės.

Visoms darbingos dienelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 02 06, 18:47)

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi iki vaizdų dar toli.Dar teoriją gliaudome,šiandien iki pietų floristika,po pietų-ekonomika. ax.gif Vakar pirmas darbelis buvo padaryti karkasą iš popieriaus širdelės,šiandien pinsime aplink vytelėmis. mirksiukas.gif
Jurginėli,kaip sekasi velti?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 02 07, 05:41)
Žmonės klausia pažinčių laikraštukų  bigsmile.gif  Kai atsakau, kad db viskas internetuose, tai ne visi juos turi ir moka naudotis. Seniau tai tikrai kažkokie būdavo, pamenu iš jaunystės.

Visoms darbingos dienelės  4u.gif

Esu dirbus įmonėje susijusioje tiesiogiai su spauda, bet niekad negirdejau apie tokį laikraštuką unsure.gif

SVeikos 4u.gif
Atsakyti