Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Para @ 2017 01 10, 20:56)
Laba,

Na lyg ir ne i kara vaikai išleidziami g.gif

Skaitau nauja knyga, pradzia niuroka rolleyes.gif

Nenorek dabar pomidorų, o tai kieti kokie iš iki kaip akmenys...
O ta pareigą tai mus seimunai sybalamutijo, kad būt likus senoji tvarka visi žinotų kad reikia po mokyklos ir niekas neverktu, o dabar va kad ir tos mano pažįstamos sūnus, turi gerą darbą, masina už paskolą pirkta, butą nuomojasi, tai dabar viską mest ir 9 mėn kaip į kalėjimą, kaip išbraukti iš gyvenimo, o bet tačiau jei ir okuopuot mus kažkas panorėtų, tai kaip tokie esame greiti, tai kol susivoktume biggrin.gif, jau būtume postfaktum tongue.gif

Atsakyti
Kieti, pomidorai tiks tongue.gif

Nesuprantu, tiek skaitovu - svečių, o rašyti nieks nesiteikia blink.gif

Kad nera nuoseklumo, nesiginčiju, teisybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 10 sausio 2017 - 22:19
As ir nieko pries uz ta armija,jei imtu tik mokykla pabaigusius,niekur neistojusius.. O dabar iki 26metu blink.gif Tokie jau tikrai kazkokiu isipareigojimu turi,darbus.. Raso,kad darbdavys privalo isleist i armija.. Nu ir isleidzia...su visam...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ir toje armijoje ne daug kas pasikeitę nuo tarybinių metų. ax.gif Aš suprantu kas nori,bet per prievartą? mirksiukas.gif
Frau, visko visko...........su gimimo diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 11 sausio 2017 - 08:00
QUOTE(giega @ 2017 01 10, 22:09)
Nu ir isleidzia...su visam...

biggrin.gif, taiklus pastebejimas smile.gif

plius tos mirtys nuskambeję plačiai neprideda entuziazmo irgi

Frau tau visa ko geriausio mirksiukas.gif

Atsakyti
Su gimtadieniu, Frau
Kad su didele šypsena, neužilgo, galėtum pasakyti- KOKIA ESU LAIMINGA wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 11 sausio 2017 - 08:44
LAbukas

Frau,su gimtadieniu!!!

Bet kaip idomiai-ant telefo visas puokstes normaliai rodo,bet va priejau prie kompo blink.gif blink.gif Netelpa i ekrana ax.gif

VAziuoju as siandien ligu ieskotis biggrin.gif Tiksiau darys koju venu skana..Reikia vaziuot i pati centra,vien metro kelio 1h...Bet pasiimsiu knyga,greit praeis laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Frau, su gražia švente 4u.gif linkiu tik sveikatos, mylinčių, minkštų ir pūkuotų turi pati pilnus namus mirksiukas.gif
Atsakyti
Frau, su gimtadieniu 4u.gif
Sveikatos, sėkmės ir viso, ko geriausio 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Didelis AČIŪ už sveikinimus,palinkėjimus,va jei viskas išsipildys,tai kitais metais jau nieko nenorėsiu biggrin.gif

namuose estafetę žaidžiam,kas pirmas pasveikins biggrin.gif

vidurinioji pasakė tėčiui,kad lauks prie namų manęs,bet nesakys,bus siurprizas,tai vyrelis su didžiule puokšte atvažiavo į darbą,išeinu iš cecho,kažkur mašina pypia,kolegė stumia nuo laiptų,atseit bėk,taviškis pypina blink.gif ,nulipu - akurat,o visi prie langų sulipę,baisiai įdomu kas vyksta,niekas nesupranta kokia proga triukšmas biggrin.gif

namo parvažiuojam -prie durų delegacija,puokštės už pačius didesnės,klausiu kodėl į vidų nėjo,sako,kad pati sakei nešvęsi,tai čia laukiam... ,žodžiu,neplanuotai kavagėrį apturėjau,o namuose nei sausainių nėra,gerai,kad savi,o,tai ir sarmata būtų,dabar sumuštiniai tiko biggrin.gif
šeštadienį rinksimės pavakarot ,dičkė ir žentas šiandien ilgai dirba,nesurenku vienu metu visų

eglutę nupuošiau,gavosi kaip vaikystėj,visada laikydavom iki mano gimtadienio,po to laikydavau iki dičkės gimtadienio,užleidau vietą,o dabar ji laikė iki savo,aš atgavau savo vietą,ko gero kasmet pradėsiu laikyt,gerus prisiminimus sukelia,gaila žaisliukų iš to laiko nedaug

kepu vištą,noriu salotų,bet tingiu virtuvėj kuistis,trauksiu agurkų stiklainį
su agurkais įdomiai gaunasi,jau daug suvalgėm,visi pagal uspaskio receptą vakuoti ir visi skirtingo skonio,o dariau ir po 5 stiklainius vienu kartu bigsmile.gif ,bet ir skanūs visi,nei vienas stiklainis ,,nenušovė,, nei vieno per macnaus,pats tas,traškūs,kvepia,o darbo minimaliai

nemoku čia nuotraukų kelt,įmesiu į fb vyro dovanotą puokštę,gal kuri margų rožių pavadinimą žinosit,noriu būtent tokios į sodą 4u.gif ,prie visų kitų biggrin.gif
Atsakyti
Frau, su gimsiuku tave. Sveikatos, sveikatos ir dar karta sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 01 11, 19:37)
Labas  4u.gif

nemoku čia nuotraukų kelt,įmesiu į fb vyro dovanotą puokštę,gal kuri margų rožių pavadinimą žinosit,noriu būtent tokios į sodą  4u.gif ,prie visų kitų  biggrin.gif

Pas mane labai panaši yra Double Delight

Rytoj is dropbox-o imesiu savo foto ;)

Labuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 11 sausio 2017 - 21:06