As net nezinau kokias knygas megstu VA tik kazkodel klasika nekabina manes ir viskas...JAunystej esu perskaicius visas Agatos Kristi knygas,nu lygtai patiko tada..O dabar nepriverstu niekas jos skaityt PAskutiniu metu kazkaip ant fantazijos traukia VA ka tik perskaiciau S.Gould ,,Soklys".Dabar pradejau Lynn Andrews,,SAmane",dar tik keli puslapiai,nezinau ar patiks
Jei knyga uzkabino,tai ir kuri tarpa negriebiu kitos knygos skaityt..Bet buna,kaip siemkas lukstenu
Ar žinot kad mes pagal JTO SKIRTSYMĄ ESAM šiaures europos dalis ir jokie ne rytu europos ir tuo labiau vakarų
Giega, gi pas tave angliškos literatūros į valias. va ko pavydžiu.
Man relaksui - Darjos Doncovos detektyvai. Prisiperku rusų kalba. Ir pigiau, ir "cinkelis" visai kitas. Bet tik tiek, ka dtai tokia "greito maisto" literatūra . Jau antrą kartą nesinori skaityti, nebent nieko naujo nesu nusipirkusi.
O ir finansiškai skaudėtų, jeigu viską ko noriu susipirkčiau. Man knyga, jeigu veža, tai geram vakarui.
Va ko netraukia, tai lietuviška tarybine klasika. Pilnos lentynos raštų rinkinių, bet taip ir dulka.
Man relaksui - Darjos Doncovos detektyvai. Prisiperku rusų kalba. Ir pigiau, ir "cinkelis" visai kitas. Bet tik tiek, ka dtai tokia "greito maisto" literatūra . Jau antrą kartą nesinori skaityti, nebent nieko naujo nesu nusipirkusi.
O ir finansiškai skaudėtų, jeigu viską ko noriu susipirkčiau. Man knyga, jeigu veža, tai geram vakarui.
Va ko netraukia, tai lietuviška tarybine klasika. Pilnos lentynos raštų rinkinių, bet taip ir dulka.
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 09, 21:16)
Ar žinot kad mes pagal JTO SKIRTSYMĄ ESAM šiaures europos dalis ir jokie ne rytu europos ir tuo labiau vakarų
Aga zinau, vakar skaiciau, fb visagalis
Vistiek Romoj vienam italui lenku ir latviu kaimyne yra Švedija, ne Lietuva, zodziu, kuom norim galim save laikyti, bet pasaulio mastu tokie mazuciai esam, nors gal ir gerai
Labas rytas.
QUOTE(Para @ 2017 01 09, 21:23)
Aga zinau, vakar skaiciau, fb visagalis
Vistiek Romoj vienam italui lenku ir latviu kaimyne yra Švedija, ne Lietuva, zodziu, kuom norim galim save laikyti, bet pasaulio mastu tokie mazuciai esam, nors gal ir gerai
aha fb dirba
KAI KIJEVE VAIKAS BUVO tai KLAUSE SAKE TOKS SENYVAS ŽMOGUS iš kur esi,sako iš Lietuvos,ai tai rusas , va tau ir žinios
Labas,
tai labai nenuovokus zmogelis pasitaike, nes ukrainieciai tikrai lietuvius nuo rusu skiria.
A patikrinot kareiveliu sarasus? Maniskio ner, gal per senas
tai labai nenuovokus zmogelis pasitaike, nes ukrainieciai tikrai lietuvius nuo rusu skiria.
QUOTE(sapniukass @ 2017 01 10, 09:49)
Labas,
arba koks užkietėjes homosovietikus , šiaip sake ji ir metro yra rusu pavadine, gal kažkas iš aprangos,elgesio panašaus
maniškio irgi ner (džiaugiasi), pažistamos yra (verkia), mamos čia
O gal turit sarasus kur abeceles tvarka? Vakar 40 puslapiu pratikrinau,atsibodo.. Asmens kodo nezinau ir sunui neprisiskambinau-tai muega,tai treniruotej..
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 10, 10:00)
O ko čia verkti? Maniškiai abudu nori į kariuomenę. Dukrą tai labai mielai ten išsiųsčiau, bile tik imtų. Gal išmoktų akių visiems nedraskyti.
Šaltis kanda, vėl naktį šals kaip reikiant.
Mažasisi sakė,nėra sąraše.Na dar jam rudeninį ir kitą pavasarinį kaip nors prasmukti.
Laba,
Na lyg ir ne i kara vaikai išleidziami
Skaitau nauja knyga, pradzia niuroka
Na lyg ir ne i kara vaikai išleidziami
Skaitau nauja knyga, pradzia niuroka