Sveikos,
Vedaru nemėgstu, ale kad kvieti ačiu
turiu dvi siuvimo mašinas, viena dar mano dieduko, prof siuvejo palikimas, kita vyras nupriko, nes jo mama megeja siut, galvojo ir žmonelė tokia pati, deja apsiriko , aš su adatom nedraugauju, tai ta elektrine, vardo net nežinau kelis kart tik buvo ijungta, o surankine kartais per kančias palenkiu dar ka nors arba apsiuvu , tiesa neesu irvisiškai beviltiška siuvimo klausimais, kai buvo tas bumas kai visos siuvo, suavausi ir aš ir suknelę esu krikštynom pasisiuvus ir šiaip sijonu bile kiek, bet greit nuo tos ligos pagijau
Dikenso man patinka dauguma knygų, na yra ten ir pasaku elementu, bet daug ir gyvenimo išminties yra , ypač Didieji lukesciai, kas neskaite paskaitykit ir dar iš tokiu su pasaka susijusiu patiko tai Didysis Molnas
13 skaitovu iš pat ryto ohoho, nu parašykit irgi bent jau kažka
LAbukas
KAd nesuprasi,kaip cia tuos skaitovus suskaiciuoja Ypac,kai 10 dalyviu ir 10 sveciu
Merii
Mes vakar indaplove gaivinom Indai lyg ir issiplove,bet vanduo neisbego ir raso klaida.Ipyliau ir to lietuvisko kurmio,neisbego..Ipyliau sodos su actu-uzputojo,bet neisbego..Nusipirkom pompa,prapompavom-neisbego,atidarem slangas-neuzsikimse...Galiausiai puodeliu issemem ta vandeni ir supyliau verdancio vandens pilna arbatinuka..Nu ir stovi tas vanduo...PAskui kazkaip sugalvojau ijungt ta indaplove Nu ir ka,viska graziai pati isleido O tiek krapstemes Matyt jau ir tas kurmis pravales buvo,tik kai neijungta,tai ji ir neisleido vandens
KAd nesuprasi,kaip cia tuos skaitovus suskaiciuoja Ypac,kai 10 dalyviu ir 10 sveciu
Merii
Mes vakar indaplove gaivinom Indai lyg ir issiplove,bet vanduo neisbego ir raso klaida.Ipyliau ir to lietuvisko kurmio,neisbego..Ipyliau sodos su actu-uzputojo,bet neisbego..Nusipirkom pompa,prapompavom-neisbego,atidarem slangas-neuzsikimse...Galiausiai puodeliu issemem ta vandeni ir supyliau verdancio vandens pilna arbatinuka..Nu ir stovi tas vanduo...PAskui kazkaip sugalvojau ijungt ta indaplove Nu ir ka,viska graziai pati isleido O tiek krapstemes Matyt jau ir tas kurmis pravales buvo,tik kai neijungta,tai ji ir neisleido vandens
Kažkada labai mėgau klasiką, o dabar nežinau. Dikensas man nuobodokas Jei rinkčiausi mėgstamiausią knygą - pirmu numeriu "Vėjo nublokšti" Nes aš - tai truputį apraminta Skarlet.
O ko jau nemėgstu - tai šiuolaikinių meilės ne meilės romanų. Na, kad ir Brigita Džons. Nesiprantu, ko ten aikčioti.
Reikėtų į miestą, bet dar nebaigtas vienas reikaliukas. Reikės vežti popieras.
O ko jau nemėgstu - tai šiuolaikinių meilės ne meilės romanų. Na, kad ir Brigita Džons. Nesiprantu, ko ten aikčioti.
Reikėtų į miestą, bet dar nebaigtas vienas reikaliukas. Reikės vežti popieras.
As ir tuoj pas buhaltere vaziuosiu-atsiimt popieriu
Nepatikesit,bet nesu skaicius nei Veju nubloksti,nei Anos KAreninos.....Bridzit dzons irgi nei skaicius,nei filmu macius Alergija kazkodel Net Altoriu sesely neprisiverciau perskaityt VA visai nesenai bandziau,galvojau gal jau daaugau,bet vistiek tik 100 puslapiu teiveikiau
Nepatikesit,bet nesu skaicius nei Veju nubloksti,nei Anos KAreninos.....Bridzit dzons irgi nei skaicius,nei filmu macius Alergija kazkodel Net Altoriu sesely neprisiverciau perskaityt VA visai nesenai bandziau,galvojau gal jau daaugau,bet vistiek tik 100 puslapiu teiveikiau
Altoriu šešlius mokykloj skaičiau, beje ten mano gimtos vietos aprašyta, tai dar irgi buvo cinkas toks, bridzitu nei skaičius nei mačius, o dikensas delto nuobodokas , kad jo dauguma knygų sukasi apie ta patį, išskyrus Pomirtiniai Pikviko klubo užrašai, atrodo kaip net ne jo rašyta šita ir dar šveikas yra topai man iš klasikos, o iš dabarties nežinau kolkas Umberto eco niekas nepralenkė
Laba,
Dėl trikotažo siuvimo, tai galima siūti ir su paprasta siuvimo mašina, bet nevisus. Jeigu labai tankus trikotažas, plonų siūlų, tai jau reikia specialios. O jeigu storesni siūlai, tai tiks ir paprasta. Daug jo siūta jaunystėje
Dėl knygų, tai Skarlet pasiutimas ir noras "gyventi" ir man tinka . O naujų rašytojų knygas sunkiai įsileidžiu. Dėl to pavadinimo "Meilės romanai" tai net nežinau. Na "Ana Karenina" irgi gal meilės romanas, bet gi jos nesulyginsi su meksikiečių meilės romanais, pagal kuriuos serialai kuriami.
Mane traukia Skandinavų literatūra, nes jose daug mistikos, senų papročių ir kažkokio šiaurietiško charakterio žavesio turi. Nors tinka ir angliška, rusiška, o dabar ir lietuvių autorių kūrinių lobynas pasipildė, ir istorinės, idealistės pakraipos knygos patinka. O apskritai, norisi skaityti koks tuo metu poreikis. Jeigu galvoje uraganas, tai skaitau tokias knygas kur galvoti nereikia. Norisi pozityvo nors knygose.
Dikenso neskaičiau, kažkada pradėjau ir padėjau, supratau, kad ne man. Tas pats su Balzaku Stendalio dar "Raudona ir Juoda" šiaip ne taip per prievartą perskaičiau, bet net neatsimenu jeigu reikėtų papasakoti, visiškai netinka man tokios knygos.
Bridžitos Džons knygos neskaičiau, bet filmus mačiau. Neatsimenu pirmo filmo, bet paskutinis - komedija buvo, tai nors prisijuokiau iki soties. Vadinasi - liuks, relaksas
Bus kažkokia komedija 12 dieną, reikės eiti, jeigu kas nesutrukdys
Dėl trikotažo siuvimo, tai galima siūti ir su paprasta siuvimo mašina, bet nevisus. Jeigu labai tankus trikotažas, plonų siūlų, tai jau reikia specialios. O jeigu storesni siūlai, tai tiks ir paprasta. Daug jo siūta jaunystėje
Dėl knygų, tai Skarlet pasiutimas ir noras "gyventi" ir man tinka . O naujų rašytojų knygas sunkiai įsileidžiu. Dėl to pavadinimo "Meilės romanai" tai net nežinau. Na "Ana Karenina" irgi gal meilės romanas, bet gi jos nesulyginsi su meksikiečių meilės romanais, pagal kuriuos serialai kuriami.
Mane traukia Skandinavų literatūra, nes jose daug mistikos, senų papročių ir kažkokio šiaurietiško charakterio žavesio turi. Nors tinka ir angliška, rusiška, o dabar ir lietuvių autorių kūrinių lobynas pasipildė, ir istorinės, idealistės pakraipos knygos patinka. O apskritai, norisi skaityti koks tuo metu poreikis. Jeigu galvoje uraganas, tai skaitau tokias knygas kur galvoti nereikia. Norisi pozityvo nors knygose.
Dikenso neskaičiau, kažkada pradėjau ir padėjau, supratau, kad ne man. Tas pats su Balzaku Stendalio dar "Raudona ir Juoda" šiaip ne taip per prievartą perskaičiau, bet net neatsimenu jeigu reikėtų papasakoti, visiškai netinka man tokios knygos.
Bridžitos Džons knygos neskaičiau, bet filmus mačiau. Neatsimenu pirmo filmo, bet paskutinis - komedija buvo, tai nors prisijuokiau iki soties. Vadinasi - liuks, relaksas
Bus kažkokia komedija 12 dieną, reikės eiti, jeigu kas nesutrukdys
Kažkada daug knygų suvalgyta,labiausiai patiko tarybinė lietuvių literaratūra,kiek suvalgyta Paukštelio,Baltušio,Žemaitės.........Paskui era prasidėjo detektyvų........Altorių šešėly,man patiko. Namie nemaža biblioteka dulkėja,po mirties ot turės vaikai darbo. Kiek pasakų supirkta,tikėjausi,kad vaikai skaitys,o kai kurios knygos net neatverstos.Gal anūkai skaitys? Išsaugojau visas ir plonas vaikiškas knygeles,sodyboje kelių metų Donaldo žurnalų tiražai.Dičkis labai mėgo mažas.
Dabar man visą laiką suvalgo mezgimas,net žurnalų nebe paskaitau.
Nemėgstu nei filmų,nei knygų apie meilę.
Dabar man visą laiką suvalgo mezgimas,net žurnalų nebe paskaitau.
Nemėgstu nei filmų,nei knygų apie meilę.
Skaitau daug,bet neturiu mėgstamiausio autoriaus.Skaičiau aš tą Bridžitą ir tuo metu ji man patiko,bet va filmo žiūrėt jau negalėjau.Netaip įsivaizdavau. Perskaičius knygą dar kažkurį laiką gyvenu joje,todėl nesmagu jei baigiasi blogai.Dabar skaitau Akvilės Kavaliauskaitės 'Du gyvenimai per vieną vasarą'.Išgirta,bet man nelabai
Para, tadu paskaityk "Angelų kūrėjos", turėtų tikt
vėdarus kiek persūdžiau, tiksliau žarnioką, bet vistiek skaniai ryjau
KAi fabrike dirbau,anksti i darba vaziuodavau,tai viskas kisenese buvo,ta prasme telefonas,pinigine..RAnkinuka nesdavaus tik del vaizdo-lai griebia ir bega...Beje,kelias moteriskes is darbo yra taip apvoge,viena tai viska rankinuky turejo,kita tik kojines vilnones nesesi Taip kad,Merii,laikyk brangius daiktus prie saves,o rankinuka tik del vaizdo
QUOTE(siena @ 2017 01 09, 18:27)
Skaitau daug,bet neturiu mėgstamiausio autoriaus.Skaičiau aš tą Bridžitą ir tuo metu ji man patiko,bet va filmo žiūrėt jau negalėjau.Netaip įsivaizdavau. Perskaičius knygą dar kažkurį laiką gyvenu joje,todėl nesmagu jei baigiasi blogai.Dabar skaitau Akvilės Kavaliauskaitės 'Du gyvenimai per vieną vasarą'.Išgirta,bet man nelabai
Na ir man taip būna Anksčiau ar patinka ar nepatinka visas perskaitydavau (išskyrus Tėvą Gorijo ), dabar jeigu po 100 puslapių nepradeda :"vežti" metu šonan, laiko gaila
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2017 01 09, 18:40)
Para, tadu paskaityk "Angelų kūrėjos", turėtų tikt
Ačiū, pavadinimas tai negundantis, eisiu paskaityt atsiliepimų. Nors eilėje dar knygų krūvelė laukia.
Planuojam su bendradarbiais važiuot į knygų mugę, tik nežinau ar virs tikrove