Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Tos senosios pačios geriausios,neužmušamos,jei nebūčiau saviškės "suėdus" su kuprinėm ir rankinėm,ko gero nė nebūčiau kitos pirkus,kaip sakau turėjau 3 numerių adatas,siūlus ir siuvo viską nuo tiulio iki brezento,o dabar vos ne visus liaudies,pramoginius ir bugius vugius turi išdarinėt,kad siūt normaliai galėtum,juk nusipirkus beveik metus net neliečiau naujos siuvimo mašinos,paskui jau susidraugaut po truputį pradėjau,o dabar ,darbe atsisiuvu,namie tik dulkes nuvalau arba siuvu kai jau nėr kaip išsisukt nuo siuvimo,per lėtai man jau siuva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 01 08, 15:44)
Siūk zigzago dygsniu ir trikotažine adata,ji praskiria audinį,o ne kerta

O tai kazkokia kitokia adata?Aguglinau,tokia ismete g.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Siaip tai tokiu nei cia UK,nei LT nebuvau macius ax.gif

As LT irgi rankine masina turejau mirksiukas.gif Siudavau lelems rubus nuo kokiu 8-9metu mirksiukas.gif Uztai kai mokykloj darbai buvo,jau mokejau elgtis su siuvimo masina mirksiukas.gif Nors siaip ji man tik rubams pataisyt tereikalinga biggrin.gif VA mokeciau dar sukirpt,tai kitas dalykas butu...Dabar tik susiut moku ax.gif
Atsakyti
Yra jų ne retenybė,yra ir dvigubai siūlei ir paprastų su užrašu stretch arba jersey,tas dvigubas galima naudot tada jei mašina turi zigzag siūlę
Papildyta:
Tai junkis į grupę https://www.facebook...33/?fref=nf,ten patars ,pamokys,užkrės siuvimo manija
Atsakyti
MAno siuva tokiu rastu wwww,bet ji ta paprasta adata taip isvingiuoja...
KAzkaip neuzsiimu trikotazu siut,nors tikrai butu nemazai ax.gif VA MB sportuoja..DAbar vel problema su rubais-mazesnis dydis gerai per pilva,bet tada rankoves per siauros..Jei rankoves gerai,tai kabo aplink pilva...TAi gerai butu snai snai ir nusiuvi sonus mirksiukas.gif Arba nunesi i taisykla ir jie ta padaro biggrin.gif biggrin.gif

Ne ne,nesijungsiu ax.gif Neturiu laiko siut rubu ax.gif UZtenka,kad pataisyt moku mirksiukas.gif Be to megstu gatava ruba nusipirkt-ner brangus jie pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 08 sausio 2017 - 22:15
Šiais laikais trikotažui siūt naudoja overloką,paprasta ir greitai,susiuva,apmėto ir nukerpa kraštukus
Adata bet kokia gali būt zigzag siūlei,ji reikšmės neturi, tas raštas wwww ir vadinamas zigzag siūle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 01 08, 19:18)
Šiais laikais trikotažui siūt naudoja overloką,paprasta ir greitai,susiuva,apmėto ir nukerpa kraštukus
Adata bet kokia gali būt zigzag siūlei,ji reikšmės neturi, tas raštas wwww ir vadinamas zigzag siūle biggrin.gif

Pas mus LIDle buvo ismete overloku.Kaina 130sv..Bet kai tiek tik tereikia,tai susilaikiau nuo pirkinio biggrin.gif PAtaisyt kokia bliuska,palenkt kelnias pas mus kainuoja apie 5sv...Tai paziurek,kiek rubu galiu pataisyt uz ta 130sv biggrin.gif
Atsakyti
Ir pačiai vargt nereik biggrin.gif
Atsakyti
Kai vaikus auginau. Prisidurdavau. Siuvau moterms. Labiausiai sekes sijonai. O klientes dazniausia ivairios pazystamu pazystamos ir nestandartines figuros.
Patiko man siuti ir neblogai sekes. Bet vaikai uzaugo ir jau nebereikejo papildpmai dirbt. Su zmonemis dirbt daug nervu padejau.
Visad ziuredavau. Kad kilpas sagoms darytu. Nes bent seniau ne visos ta funkcija turejo.Trikotazo nesiudavau. Pas mane yra overlokas. Net nzn ar dar gyvas. Tiek metu uzmestas. Trisiulis..pesdavo medziaga. Kiek prisimenu.
Neuzsiimu taisymu. Nebent sau.
Tai kr galvoju. Ar cia nauja masina ar is skelbimu. Nes metu man daug. O po manes niekam jos nereikes.
Nieko apsirengt neturiu normaliau. O pati ne standartinio sudejimo. Lb stora.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 08 sausio 2017 - 22:52
Kažkada irgi viską sau siūdavau. Pati susikirpdavau, jeigu nesudėtinga - pati sukonstruodavau. Jei labai jau kažkas tookio - tai pagal; iškarpas. Kol buvo gyvas tėtis , padėdavo sukonstruoti iškarpas. Jis buvo garsus Vilniaus ponių ir ponų siuvėjas. Siūdavo nestandartinėms figūroms, paversdavo standartinėmis. smile.gif Bet eilė pas jį būdavo iki pusės metų. Pat esu ant kelių sėdėjusi gal visiems pokario literatūros klasikams ir operos primadonoms. Nes kol laukdavo paskutinių pataisymų, mane su broliu kirkindavo. Tai va man iki šiol susikirpti kelnes pagal figūrą - iššūkis. Neįkirtau tėvo mokslų ir formulių. ax.gif
Dabar nebesiunu, Čaika rūdija. O senojo tėvo Singerio - tik viršus paverstas staliuku pas mane gyvena
Atsakyti
Kelnes ir man neikandamos. Nebent pagal burda iskarpas.
Blyn. Tuliko slangele truko. Pilna vandens. Teks priverstinai ermitaza aplankyti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri,tai gerai kaimynų apačioje nėra. 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Para, todėl ir skaičiau Spragtuką, nes kažkaip ji man dabar visasi kitaip susiskaitė.
Dar ir Dikenso Kalėdų giesmė verta paskaityt. labai verčia susimąstyt bigsmile.gif

namuos turiu kažkokią senovinę rankinę, bet ji man lyg ir siūlą traukia, reik gal pareguliuot, bet kad pačiai labai didelio reikalo nėr . Siūt moku tik tiesiai be jokių pribombasų, sau siuvus tik mokykloje naktinius, kurie gavos lėlei tinkami ir kelnes siuvaus paauglystėj, kurios labai mandrai nešiojamos buivo. Ai, dar sijonas saulės kliošu. Man paprasčiau rankom kelnes palenkt ar užtrauktuką įsiūt ax.gif
pas mamą stovi bobutės senovinis zingeris iš Amerikės pargabentas, siuva ir po šiai dienai, bet mama turi dar kažkokią naujovišką su daug funkcijų, tai šia ir naudojas. Sau viską pasisiūna. Gal ne šik, bet nešiojami dalykai.

pietums suplanuoti vėdarai, jei būsit alkanos-ateikit biggrin.gif
Atsakyti