NA lygtai ne...Protinis ten buvo...Siaip saknys plombuotos,bet iskrto virsutine plomba,ir pats visas apsilauze,tai ir traukiau...Neskauda,bet kazkaip jaucias..
Su bernu prisikepem kugelio su vistu sparneliais. Skanu. Tarybine caika kelnes pasiaurinau. Kaip gerai. Kad neismeciau. Sudas tas singeris. Db susvaigau. Kad verito noriu. Kazkokios siuvamos vistiek reikia namuos. Caika savo atidirbus.
Labuka Su penktadieniu palyginus šilta šiandien Jei dabar pirkčiau siuvimo mašiną vienas iš pagrindinių kriterijų būtų kad reguliuotųsi pėdelės prispaudimas,mano Rubinoj to nėra Turiu mintį savo senutę podolskytę susitvarkyt,nereiklios visai mašinos,ne taip kaip dabartinės
MAno bevarde siuvimo masina,buvo tokia kavine/parduotuve Tchibo,ten kas savaite keisdavo prekiu asortimenta,ziurek viena savaite puodeliai,indai,kita savaite jau siuvimui viskas,trecia -kokiai kelionei..TAi va mano masina Tchibo.Bet ar reguliuojasi ta padele,tai ne nezinau kazkaip man viska prispaudzia ir esama Esu ir dzinsus palenkinejus ir uzuolaidas dienines siuvus
O nesukapoja?As bijau su paprasta siuvimo masina siut trikotaza Turiu viena megztuka,rankoves geros,bet pats kazkoks isplatintas..Pirkau nesimatavus..GAl ten toks modelis,bet nemegstu tokiu Tai va,vis mastau pasisaiurint ji,bet bijau siut su paprasta siuvimo masina