Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 08, 11:05)
Giega, gal pūlinys buvo?

NA lygtai ne...Protinis ten buvo...Siaip saknys plombuotos,bet iskrto virsutine plomba,ir pats visas apsilauze,tai ir traukiau...Neskauda,bet kazkaip jaucias..
Atsakyti
Su bernu prisikepem kugelio su vistu sparneliais. Skanu.
Tarybine caika kelnes pasiaurinau. Kaip gerai. Kad neismeciau. Sudas tas singeris. Db susvaigau. Kad verito noriu. Kazkokios siuvamos vistiek reikia namuos. Caika savo atidirbus.
Atsakyti
Labuka
Su penktadieniu palyginus šilta šiandien
Jei dabar pirkčiau siuvimo mašiną vienas iš pagrindinių kriterijų būtų kad reguliuotųsi pėdelės prispaudimas,mano Rubinoj to nėra
Turiu mintį savo senutę podolskytę susitvarkyt,nereiklios visai mašinos,ne taip kaip dabartinės
Atsakyti
Kokios pedelės, ar tos, kur medžiagą prispaudžia?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 01 08, 17:01)
Kokios pedelės, ar tos, kur medžiagą prispaudžia?

Taip tos ,pasižiūrėjau ne visos net ir sakykim kiek brangesnės turi šią funkciją,berninos turi
Atsakyti
MAno bevarde siuvimo masina,buvo tokia kavine/parduotuve Tchibo,ten kas savaite keisdavo prekiu asortimenta,ziurek viena savaite puodeliai,indai,kita savaite jau siuvimui viskas,trecia -kokiai kelionei..TAi va mano masina Tchibo.Bet ar reguliuojasi ta padele,tai ne nezinau g.gif kazkaip man viska prispaudzia ir esama biggrin.gif Esu ir dzinsus palenkinejus ir uzuolaidas dienines siuvus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kartais reikia kad medžiaga nebūtų stipriai prispaudžiama,kas ypač aktualu siuvant trikotažą,tada audinys nesibanguoja
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 01 08, 15:11)
Kartais reikia kad medžiaga nebūtų stipriai prispaudžiama,kas ypač aktualu siuvant trikotažą,tada audinys nesibanguoja

O nesukapoja?As bijau su paprasta siuvimo masina siut trikotaza ax.gif Turiu viena megztuka,rankoves geros,bet pats kazkoks isplatintas..Pirkau nesimatavus..GAl ten toks modelis,bet nemegstu tokiu ax.gif Tai va,vis mastau pasisaiurint ji,bet bijau siut su paprasta siuvimo masina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 01 07, 20:50)

skaitau "Spragtuką", kas neskaitėt-verta perskaityt, veža biggrin.gif

Kas autorius?
Atsakyti
Siūk zigzago dygsniu ir trikotažine adata,ji praskiria audinį,o ne kerta
Atsakyti
labas,

Siena - https://www.knygos.l...peliu-karalius/

susitvarkiau tamsiuką-radau stiklainiukus su gėrybėm užmirštom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 01 08, 18:45)
labas,

Siena -    https://www.knygos.l...peliu-karalius/
susitvarkiau tamsiuką-radau stiklainiukus su gėrybėm užmirštom biggrin.gif

As internete paziurejau, galvojau, kad rasiu kokia nauja, negirdetą, nematytą ax.gif

Nors suaugusi esu skaicius vaiku literatura, tada visai kitomis akimis ja matai.

Mano siuvumo masina senute, rankine. MB siule nupirkti nauja, bet kai tik buitinis poreikis siuti, tai uztenka ir seneles.
Atsakyti