Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 07, 21:19)

Namu kompas skystas. Darbe tik yra. Nuo 7.30 dirbu. Jei ka. Emaila mano zinai.

Ir as be zieminiu. Neturiu laiko batamd ieskoti. Bet 5dieni pagalvojau. Kad salta vistik. Gal reiktu. Bet ai. Kiek cia tos ziemos. Pagazdins ir praeis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 07, 20:47)

Laimei, T po truputį kopia aukštyn. Sninga, bet taip negausiai. Labiausiai bijau dėl rožių. Menkai apsnigtos. Kurias uždengiau, jaučiu bu blogiau. Nes uždengta kirptais didmaišiais, po jais sniego nėra. blink.gif

Nesugalvojau, kokį pyragą iškepti, tai ir nekepiau. Pradėjau atsargas naikinti. Pietums buvo kalakuto krūtinėlė su džiovintais pomidorais ( stovi jau antri metai), su nuosavais padažais.  Vakarienei - blynai su moliūgiene.

Maniskes irgi nedadengtos liko visos gavo po kibirą ar puskibiri žemių ir kur aukštos dareglisakem apkroviau, o ta danga ir liko nepanaudota, pas mane tarpuose prikista lelijų ir šiaip visko, bijojau kad joms nepakenktų

As per naujus kepiau ėriuko kumpį tai dariau toki marinata kur sublenderiuoti dz pomidorai eina, nes šiaip tai nelabai juos valgo pas mus
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2017 01 07, 18:10)
Sapniuk, sutinku  drinks_cheers.gif

Pabaigiau 4 dali Silvos Rerum. Labiausiai patiko 3 ir 4 dalys.
Atejo laikas norvegiskai literatūrai.  rolleyes.gif

Ka iš norvegų numačiusi?
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 01 07, 21:19)

mes nešildomam miegamajam miegam po vasarinėm antklodėm plonom,ryte pabundu šlapia

Tai gal tau jau prasidėjo paskutinis hormonų šokis? Man irgi būna kad naktį tai karšta tai šalta. Dabar susiradau poplonę antklodę, bet kojoms šalta. Užsimetu ant antklodės dar chalatą ties kojomis, vis šilčiau. O jeigu žieminę antklodę klojuosi, viskas, negaliu ramiai išsimiegoti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 07, 23:49)
Tai gal tau jau prasidėjo paskutinis hormonų šokis?

tikiuosi ,nors ir taip šilumos nemėgstu,po pūkine antklode tik vaikystėj miegojus,bet pečium šildomas namas buvo,tai naktim išvėsdavo,o vėliau vatinės užteko,po antros dukros pradėjo naktim karšta darytis,tada ir pižamas pamėgau,nes ryte užsiklojimas gulėdavo ant grindų,o kambarys vienas visai šeimynai buvo,nesiplaikstysi pusnuogė

čia ketvirta žiema jau,antklodės vasarinės visų,butas šiltas,prieš miegą išvėdinam,tai vyrai burba,kad užmigt vėsu,bet tuoj meta lauk nuo savęs viską,greit prišyla,o miegamam aplamai nešildom,neužmigtume,mažiau 18 nebūna,nedidelis kambarys

aš aplamai užsikloju tik nugarą,kojos miega ,,lauke,, nes kitaip per šilta,o kai pėdos atvėsta,tada šmakšt po kaldra,sušyla ir užmiegu biggrin.gif ,jei labai ataušta,kišu diedui po kaldra,tas šoka iš lovos biggrin.gif

nenurėdžiau eglės,prastovėjau virtuvėj,alkanų pasipylė iš visų kampų doh.gif

discoverį įsijungiau
Atsakyti
Lyzuka, šią skaitysiu My Webpage

Dali roziu su plevele uzdengiau, dali tik sniegu. Bet ten kur su agro dengiau, dar ir sniego uzkasiau. Tiksliau visas geles apkasiau, nes jau nepamenu kas kur, ypac tas, kur is lenku prisisiunciau rolleyes.gif
Atsakyti
Va kaip atvirksciai su Frau miegu biggrin.gif Man kaip tik butina kad pedom silta butu,as daznai su kojinem miegu,o va nugara atkloju.. Pizamu nemegstu,naktinukai vos uzpakali dengia.. Beje turiu ir pizamyte vuena-sortukai ir maikute biggrin.gif Cia visokiom kelionem,kai zinau,kad gali kas i kambari uzeit.. Ar i Kanarus su draugu kompanija,ar dabar LT buvau..Miegojom mes tokiam pereinamam kambary...

Vasara turbut vel atleksiu i LT-gavom pakvietima i vestuves mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, snaudales mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ir kodėl naktimis geriausi filmai rodomi?Paskui tabletę reikia gerti,kad užmigtum.
Sakiau šiandien niekur iš namų,tai paskambino vainikai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 01 08, 10:26)
Labas rytas, snaudales  mirksiukas.gif

Tik nereik mirksiukas.gif Tokiu laiku jau balandėliai burbuliavo katile biggrin.gif
Šalčio tik 5.
Atsakyti
Labas,
Liniau, tai pas jus kaip pavasaris.
Priversta esu pusrycius valgyt, nes vaistus reik gert tris kartus po valgio bigsmile.gif
98 proc. mano pusryciai tik kava, dabar atbulais dantim turiu kazka suvalgyt.
Atsakyti
Labukas

PAs mus +11 biggrin.gif Kitam sestadieniui lygtai ir rodo snaige,bet iki to sestadienio dar kelis kart prognoze pasikeis biggrin.gif

O man pusryciai butini ax.gif KAzkaip visada juos valgiau ax.gif Atsimenu nestuke.gif net kraujo negalejau nevalgius priduot,nes paprasciausiai nedavaziuodavau iki poliklinikos ax.gif TAi nors bulkos kampa suvalgydavau ax.gif
Einu ir as vaistu isgert...Antibus geriu po danties istraukimo..KAzkaip ilgai neatleidzia man durio vietos g.gif
Atsakyti
Giega, gal pūlinys buvo?
Atsakyti