Taigi, kad būtent jis nebuvo netyčiukas, tris metus kombinavome Senbernis, tai ko norėt.
Suprantu, kad katinukas jaunas, netgi dar ir mažas, savaitę-dvi palieku pasitaisymui, kitaip keliaus į skelbimus naujų namų ieškot
Negalvokit, ne tokie durni tie katinai, kai nori, supranta. Žaidžiama su juo pakankamai.
Toleruoju tuos lakstymus ir dūkimus, bet ne lipimus nagais per kojas, per rankas, jau mažai kur nesudraskyta likę. Šiandien ir nugarą kraujais nuvarė.
Pas sesę trys katės, pas kaimynę, visos ramios, jokių problemų, na, bet čia kas per energijos pliūpsnis.
QUOTE(Merii @ 2017 01 07, 18:42)
nagais per kojas, per rankas,
nagus nukarpyt reikia,baldus draskomus ir kt. galima papurškaliot vandeniu su citrina,sako mačija
mūsiškis nesidrąskė,bet du kartus dičkei iki kaulo ranką perkando,abu kartus buvo išsigandęs,traukė iš slėptuvės ir buvo sužalota,aišku po visko dar ir kitaip keršijo,į lovą primyzo jai,buvo abipusė nemeilė po to,o ir šiaip katė buvo sūnaus noras būtinasis,nebūčiau laikius tik dėl savęs,ne mano gyvūnas , ko dėl vaikų nepadarai , bet daugiau taip nedarysiu
Laba
sakot šalta baisiai? ,pas mus rašo -1 ,bet atrodo,kad šalčiau,bus kokie -4
su mazge šaltibarščius gaminam,pati bulves skuto,laiminga iki dangaus ,jos žodžiais
turim kefyro žmoniško,t.y. lietuviško,balius bus
vyras laksto po miestą,ieško frezijų -dičkės gimtadienis rytoj,o gėles mėgsta ne vokiškas,čia frezijos retas reikalas
savaitę-dvi palieku pasitaisymui, kitaip keliaus į skelbimus naujų namų ieškot
o, jei nepasiulys nieks namu Tada per langa, kaip siena sake. Katinukas ne tik jaunas, bet ir mazas, Pas tave namie dabar chaosas, tai ir katinas isbalansuotas. Nieko stebetino Nepateisinu paemimo gyvio ir jo atsikratymo lengviausiu budu, ismetimu i gatve. Cia tau, Meri, netaikau, tik rasau savo mintis.
Man labai istrige zodziai is ,,Mazojo princo:, kad mes atsakingi uz tuos, kuriuos prisijaukinam.
Suprantu, na tikiuosi, kad suprantu, tuos zmones ,kurie nemegsta gyviu, bet jie ju ir neima.
Meri, nu nebus antro Bosio, ar jis britukas ar koks kitas. Kaip nebus ir mano senojo katino, kuris, kaip sakai, is zvilgsnio suprasdavo. Va jo tai kaimynu kalyte iki jo smerciaus bijojo, net savo kieme. Dabar gyvenu su dviem ziopliukais, bailiukais. Ir sugyvenu visai gerai.
Galit nurasyt siandieninei mano sutrikusiai kraujotakai, bet cia mano gelezine nuomone, kurios niekada ir nieks man nepakeis.
o, jei nepasiulys nieks namu Tada per langa, kaip siena sake. Katinukas ne tik jaunas, bet ir mazas, Pas tave namie dabar chaosas, tai ir katinas isbalansuotas. Nieko stebetino Nepateisinu paemimo gyvio ir jo atsikratymo lengviausiu budu, ismetimu i gatve. Cia tau, Meri, netaikau, tik rasau savo mintis.
Man labai istrige zodziai is ,,Mazojo princo:, kad mes atsakingi uz tuos, kuriuos prisijaukinam.
Suprantu, na tikiuosi, kad suprantu, tuos zmones ,kurie nemegsta gyviu, bet jie ju ir neima.
Meri, nu nebus antro Bosio, ar jis britukas ar koks kitas. Kaip nebus ir mano senojo katino, kuris, kaip sakai, is zvilgsnio suprasdavo. Va jo tai kaimynu kalyte iki jo smerciaus bijojo, net savo kieme. Dabar gyvenu su dviem ziopliukais, bailiukais. Ir sugyvenu visai gerai.
Galit nurasyt siandieninei mano sutrikusiai kraujotakai, bet cia mano gelezine nuomone, kurios niekada ir nieks man nepakeis.
Sapniuk, sutinku
Pabaigiau 4 dali Silvos Rerum. Labiausiai patiko 3 ir 4 dalys.
Atejo laikas norvegiskai literatūrai.
Pabaigiau 4 dali Silvos Rerum. Labiausiai patiko 3 ir 4 dalys.
Atejo laikas norvegiskai literatūrai.
Sapniukas griežtas.....bet teisingas
ui kaip šalta, begau šiandien greičiau už šunį
ui kaip šalta, begau šiandien greičiau už šunį
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 07, 18:14)
Sapniukas griežtas.....bet teisingas rw
Nusikalbejote ponios
sveikos,
oi šaltukas spaudžia..... sakyčiau, kad net tvoros braška, bet kad tų tvorų pas mus nematyt kol važiavau mašina-gera, bet išlipus, tai ne kas užtai žmonių parduotuvėj mažai
gavau mėsos kiek pigiau pirkt, tad kad prisukom dešrelių dabar rysim
skaitau "Spragtuką", kas neskaitėt-verta perskaityt, veža
oi šaltukas spaudžia..... sakyčiau, kad net tvoros braška, bet kad tų tvorų pas mus nematyt kol važiavau mašina-gera, bet išlipus, tai ne kas užtai žmonių parduotuvėj mažai
gavau mėsos kiek pigiau pirkt, tad kad prisukom dešrelių dabar rysim
skaitau "Spragtuką", kas neskaitėt-verta perskaityt, veža
O aš pusę dienos kankinausi, kaip atpainioti failus. Atsiuntė nuskanuotus su parašais ir sudėjo į vieną bendrą failą. Man reikia juos persiųsti į dvi skirtingas įstaigas. Kaip atskirti???Paprasčiausia būtų atsispausdinti ir per naują nuskanuoti, bet nesimatys antspaudų, labai jau blyškūs. Gal kas turite minčių?
Laimei, T po truputį kopia aukštyn. Sninga, bet taip negausiai. Labiausiai bijau dėl rožių. Menkai apsnigtos. Kurias uždengiau, jaučiu bu blogiau. Nes uždengta kirptais didmaišiais, po jais sniego nėra.
Nesugalvojau, kokį pyragą iškepti, tai ir nekepiau. Pradėjau atsargas naikinti. Pietums buvo kalakuto krūtinėlė su džiovintais pomidorais ( stovi jau antri metai), su nuosavais padažais. Vakarienei - blynai su moliūgiene.
Laimei, T po truputį kopia aukštyn. Sninga, bet taip negausiai. Labiausiai bijau dėl rožių. Menkai apsnigtos. Kurias uždengiau, jaučiu bu blogiau. Nes uždengta kirptais didmaišiais, po jais sniego nėra.
Nesugalvojau, kokį pyragą iškepti, tai ir nekepiau. Pradėjau atsargas naikinti. Pietums buvo kalakuto krūtinėlė su džiovintais pomidorais ( stovi jau antri metai), su nuosavais padažais. Vakarienei - blynai su moliūgiene.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 07, 20:47)
O aš pusę dienos kankinausi, kaip atpainioti failus. Atsiuntė nuskanuotus su parašais ir sudėjo į vieną bendrą failą. Man reikia juos persiųsti į dvi skirtingas įstaigas. Kaip atskirti???Paprasčiausia būtų atsispausdinti ir per naują nuskanuoti, bet nesimatys antspaudų, labai jau blyškūs. Gal kas turite minčių?
Yra pdf. Failams tvsrkyti programa. Darbe.
Is mobilkos rasau su klaidom. Nes nemoku tuo ismaniuoju senoviniu.
Nemesiu to katino. Jau taika
Toj programoj galima skaidyti puslapius ir tt gal vaikas tau ikeltu. Jei daznai reikia pdf free editor.
Labuka
Šaltukas,bet ką padarysi,išgyvensim,mieste buvom,kuro užsipylėm,antradienį važiuos mažės iš orouosto parsivežt,į Palangą parskrenda
Pas giminaičius užlėkėm ,čia pat kaime gyvena,pasipletkinom,pasikavinom
Šaltukas,bet ką padarysi,išgyvensim,mieste buvom,kuro užsipylėm,antradienį važiuos mažės iš orouosto parsivežt,į Palangą parskrenda
Pas giminaičius užlėkėm ,čia pat kaime gyvena,pasipletkinom,pasikavinom
QUOTE(Merii @ 2017 01 07, 21:05)
Yra pdf. Failams tvsrkyti programa. Darbe.
Toj programoj galima skaidyti puslapius ir tt gal vaikas tau ikeltu. Jei daznai reikia
Toj programoj galima skaidyti puslapius ir tt gal vaikas tau ikeltu. Jei daznai reikia
MB kažkokią rado, bet mokama ir nemenkai. Ryt įsirašysiu į pirštuką ir keliausiu pas draugę. Jos vaikis profas kompiuteristas, gal turės kokią piratinę. Pirmadienį ryte reikės išsiųsti, vėluoju. Jeigu nieko nerasiu, šauksiuosiu tavęs. Arba eisiu pas ką nors kas turi spalvotą tonerį, atspausiu, paskui po vieną nuskanuosiu į atsirus failus ir išsiųsiu.
pabėgau iš namų
bet jau parbėgau,pasivėžinau,pašliaužiojau po PC ,nusipirkau fainą pižamą,vasarinė,plonytės medvilnės,su dekolte,su mezginuku,sagutėm keliom,kelnės trumpos,pats tas
mes nešildomam miegamajam miegam po vasarinėm antklodėm plonom,ryte pabundu šlapia
ai,gi vakar į darbą važiavau ,,žieminiais,, batais,tokie su a la pašiltinimu,nes dar ėjau su paprastais batukais skuduriniais,nemėgstu kai kojom šilta
lauke apie nulį,gal koks -1,nes slidu vietom,bet sniego nėra,o per tv rodo,kad Stambulą apsnigo,Italijoj priversta pusnių,Graikai gavo,palmės po sniego pusnim
bet jau parbėgau,pasivėžinau,pašliaužiojau po PC ,nusipirkau fainą pižamą,vasarinė,plonytės medvilnės,su dekolte,su mezginuku,sagutėm keliom,kelnės trumpos,pats tas
mes nešildomam miegamajam miegam po vasarinėm antklodėm plonom,ryte pabundu šlapia
ai,gi vakar į darbą važiavau ,,žieminiais,, batais,tokie su a la pašiltinimu,nes dar ėjau su paprastais batukais skuduriniais,nemėgstu kai kojom šilta
lauke apie nulį,gal koks -1,nes slidu vietom,bet sniego nėra,o per tv rodo,kad Stambulą apsnigo,Italijoj priversta pusnių,Graikai gavo,palmės po sniego pusnim