Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Frau J* @ 2017 01 06, 18:58)
dėl to,tai galima padiskutuot,bet tingiu  biggrin.gif

Para tiesiog praleido žodį "teoriškai" biggrin.gif

nepergyvenk Frau, jau net lt dabar po sudetingesniu operaciju padaro stuburo blokadą ir guli nieko nejausdamas, o del pykinimo tiek manes tiek mb, o jau jis operuotas bile kiek nepykino nei karto, nors čia gal kaip kam, pagal organizma, tik šaltis labai kartė
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 01 06, 17:38)
vakarienė ... ,vargas su tais dantų protezais,spaudžia,trina ten jam,negali normaliai valgyt,niekur nesidės,turės implantuotis,o bijo kaip nežinia ko

Nagi kam tau jaunai gražiai tas vargas su tokiu senu diedu? blink.gif Veu, protezai... O kaip bučiuojantis, pas tave nepersikelia??? biggrin.gif

Mano draugaitė dantistė man nieko netraukia, nebent būtų gyvybei pavojus. Gydo dantį iki kol dar kažkas yra, paskui į šaknis galima dėti įklotus ir vėl dantį turėti. O implantai gali neprigyti, gali atsirasti galvos skausmai, kaulo nykimas. Ai, prigąsdinta esu.

Dėl operacijų, tai nieko man blogo nebūna. Kartą davė pilną narkozę, kai norėjo pilvą iš vidaus pasižiūrėti. Parvežė, įmetė reanimacijon. O aš atsipaipaliojau, apsidairau. Nu jofana blink.gif Chalatas operacinėje pasiliko. Apsidairau, aplink visos "lavonėliais " guli, seselių nė vienos. Pasiėmiau pilvą į rankas, išsirioglinau iš lovos ir nupėdinau koridoriumi į operacinę. Na, gal kiek neapskaičiavau jėgų, nes nuslobau prie operacinės durų. Atsipeikėjau vėl į lovą įversta. Aplink stovėjo pakraupusios seselės ir aiškino man, kad visos padorios moteros reanimacijoje būdamos vemia, tįso paslikos be noro net pirštą pakrutinti. Nė viena klinikų istorijoje nėra iš reanimacijos pabėgusi lotuliukas.gif
Paskui po kelių valandų parvežė į normalią palatą. Atėjo pietų metas ir su siaubu pamačiau , kad pietų man niekas nežada duoti. Gerai, kad turėjau kažkiek maisto atsargų. Išsižvejojau iš spintelės bandelę ir suleidau dantis, užsigerdama sultimis. Atėjo seselė vaistų suleisti, toji irgi su siaubu žiūrėjo. Paskui rėkia : "o jeigu pykinti pradės" umn.gif Tai sakau, kad mane niekados nuo bandelių nepykina. Argi iš figūros nesimato?? biggrin.gif Na ką, atsigavau, pavalgiau , čiupau telefoną ir toliau pradėjau verslui vadovauti, nes po dvejų dienų turėjo pas mane seminaras būti. Reikėjo gi viską suruošti. Palatos draugės, irgi visos po operacijų, leisgyvės, žiūrėjo, žiūrėjo ir viena jau neiškentė" "Gerai jums, kaimiečiams. joks perkūnas jūsų netraukia" biggrin.gif

JSapneli, nuo pūslės uždegimo išrašo kažkokį stiprų antibiotiką, tiksliau dvejų antibiotikų kombinuotą vaistą. Pasižiūrėjau vaistinėlėje, nebeturiu, tai pavadinimo neatgaminsiu. Iš uogų tinka ne tiks panguolės, bet ir bruknės. O tie spanguolių piliulės - tai pinigų mėtymas. Kiek reikia spanguolių odelių? O kur sultis deda? Beje, jeigu nerasi petražolių, nusipirk salierų. Susipjaustai, išsiverdi dideliame kiekyje vandens. valgai, nuoviru užsigeri, išsiusioji, vėl kartoji. Labai veiksmingas dalykas, kai reikia prieš kokią šventę 2-3 kg numesti. wub.gif

Užsikūrėme židinį, šaltis nebaisu.

Kurgi Meriukė dingo? Mere, jeigu gyva - pieno puta... Na, jeigu neputoji, tai nors smailiką numesk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 06 sausio 2017 - 19:41
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 06, 19:38)
Para tiesiog praleido žodį "teoriškai" biggrin.gif

nepergyvenk Frau, jau net lt dabar po sudetingesniu operaciju padaro stuburo blokadą ir guli nieko nejausdamas, o del pykinimo tiek manes tiek mb, o jau jis operuotas bile kiek nepykino nei karto, nors čia gal kaip kam, pagal organizma, tik šaltis labai kartė

Nieko as nepraleidau, ot tongue.gif

Keturios palatoj gulejom, tik viena mane pykino. Bet sesute vaistu suleido ir kvit. rolleyes.gif Vaikystej ne vienas maiselis privemtas, autobusu ar auto vaziuojant ax.gif
Gal nieko nevalgot?
Atsakyti
Laba visoms nesušalusioms
Garbė dievui ar velniui,nors darbe nešąlam,visai šilta buvo
Mane tai pykina po narkozių
o va mažei kai operavo ir ieškojo danties šaknies,tai atsigavus speciliai davė ir gert ir valgyt,ji sako nenoriu gi aš ir manęs nepykina,bet davė vistiek,nes tik taip gali pastebėt jei yra pykinimo požymiai,čia UK taip
Galvoju mano tilandsiukei ar nebus amen,nesumasčiau vonion įnešt,ten šilčiausia būna
Kitą savaitę mano mažoji parskrenda,ta proga atostogų pasiprašiau,pasiautėsim rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Apie narkozę galiu ir aš pasisakyt biggrin.gif Jokio pykinimo, jokių blogumų, draugė irgi stebisi, kad po tokių operacijų galiu nors ir tuoj lakstyt. Tik daktarai neleido iškart į trasą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 06, 21:39)
Nagi kam tau jaunai gražiai tas vargas su tokiu senu diedu? blink.gif Veu, protezai... O kaip bučiuojantis

nugi madoj dabar,noriu madinga būt,pamanyk tik,pusantrų metų senesnis ax.gif ,iš baisios meilės dvidešimtmetės su septyniasdešimtmečiais gyvena,o čia

jei rimtai,tai iš afganistano gryžo praktiškai be dantų,ko neišlupo,tas greit ištrupėjo,sako ne dėl radiacijos,bet du metai šalia branduolinių reikalų,kas ten žino kiek prisirinko

dabar reikės implantuot ne tik dantis,bet ir kaulus,nes per eilę metų neliko ir tų,ilga daina ,o kuo ji baigsis niekas nežino,gali ir nepavykt,kainos paturbintos,tai ir tempia laiką

man netrukdo,kažkaip nesigilinu,nes bet kada pati galiu likt bet kokia,visai nenorėčiau,kad tas būtų priežastis mane per bortą...

pas mane nelieka,vos išsilupa jis juos,taip lengvai neiškris,gali čiaudėt biggrin.gif

pasiganėm po prekybcentrį,puse kainos visokių užsienietiškų mėsiškų delikatesų prisipirkiojom,čia nukainuoja kai dar galima valgyt,minimum dvi paras galiojančius dalykus,tai įsivaizduoju kiek kainos sukeltos blink.gif

itališkas vytintas kumpis puse kainos,galiojimas iki spalio,tai kaip neimt?

po narkozės nepykina,bet šaltis krečia ir lupu kateterius iš venų,skauda nesvietnai,svetimkūnių nepriimu
Atsakyti

Man tie implantai pasitikejimo nekelia ax.gif Reikia rimtu gydytoju-chirurgu

Labuks, nosiu nenusalet? bigsmile.gif rodo, kad -23 ax.gif

Vakar atsiminiau, kad siltnamyje nieko neuzdengiau, tai dar pasirupinau, agro 2 sluoksniu uzmeciau, jeigu nevelu ax.gif O taip maniau, kad viskas apklostyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 sausio 2017 - 08:12
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Para pas mus gismeteo rodo -26. bigsmile.gif O kas pas tave šiltnamyje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 01 07, 08:25)
Labas rytas.

Šiltnamyje visokiu kvietku išaknydintu su vazonais: rozes, ląstunės, alunes, levandos, hortenzijos ir jau nepamenu. Kai kurie vazonai, tai zemej susodinti, bet dalis tik ant zemes padeti, tai del tu abejoju ar isgyvens ax.gif tinginyste uzvalde ax.gif ai uzteks, o tai pavasari bus galvosukis

Tai paryciui krenta temperatura, buna šalciausia, as anksti ziurejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 sausio 2017 - 09:04
Jau dabar rodo -27. blink.gif bigsmile.gif
Bet už tai orchidėjoms turbūt toks oras gerai,plieskia žiedais du mėnesiu ant palangės. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 07 sausio 2017 - 09:16
vartotojo įkelta nuotrauka
Sveikos 4u.gif
Neapleidau jūsų draugytės, tik taip susiklostė, kad kuo tolyn, tuo labiau nervai nelaiko. Darbe, jau neminėsiu, amžinas beprotnamis, tai prisidėjo katino kopimas nagais ragais ant galvos, visa apdraskyta. Šiandien iki kraujų. Būsiu negera, bet niekaip mažius nesupranta žodžio "negalima", net nepajaučiau, kaip užvožiau, gėda pelėda. Nenoriu smurtauti, bet nervai visai pakriko.
Matroskinas kaip diena, taip naujiena, sūnus su savo pretenzijomis ir ironija, bet kažkodėl kaip varnalėša prie subinės, nors aiškiai mūsų nekenčia, bet niekur neina, siurbia paskutinę mano energiją. Vis prikiša, kam jį pagimdžiau rolleyes.gif
Nžn kaip man dirbti nepailsėjus, jau tikrai visi ant galvos užlipo.
Kitą savaitę du projektai, lb sudėtingi, o duoti dokumentacijos nieks neskuba, kad kiek iš anksto pasiruoščiau, vėl laukia isterijos ir manęs žeminimas. Keista, kai į vaikus tinkantys kolegos leidžia negerbti ir leisti putas. Lb pyksta ant dyryko, kad priėmė seną žmogų, tai ant manęs liejasi, ai..
Išsiunčiau cv į lesto, nu gal, kiek gali nesisekti. Kasininke nenoriu eiti, nepavešiu.
Neširskit, kad dejuoju, bet neturiu ramybės senatvėje niekur.
Jau senai mažus anūkus mačiau, bet visa tokiam strese nenoriu vaikų gązdinti, jiems savi rūpesčiai, nors ir pasiilgus.
Katinas vis be vardo, jau galvoju rišti jį ir ką, neklauso niekaip, o gal kam padovanoti per skelbimus, turiu ir tokių minčių.
Vistik britas man pagal būda yra geriausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 01 07, 08:25)

O tu žiūrėk į termometrą, rodo daug tiksliau. biggrin.gif
Beje, maniškiai termometrai susitarę rodė -21. Aš gyvenu 11 km labiau į pietus nuo Paros cool.gif tskant man Afrika arčiau.

Mere, katinas jaunas, žaisti nori tai ir siautėja.
O gal visai nebloga mintis į Lesto pereiti. Tik ten atlyginimai ne fontanai. Brolis sakė, jo firmoje vasarą žada iki 1000 į rankas, dabar gauna kelias šimtais mažiau. O tau nežada atlyginimo kelti? Jeigu sulauksi kokio pasiūlymo eik pas dyrika ir reikalauk nors 600 į rankas. Mol jeigu ne, išeinu. Ir dar paaiškink, kad negali dirbti taip, kai ant tavęs rėkia. Nagi, motera, pakovok už save. 4u.gif
Sūnui paaiškink, kad buvo netyčiukas. Arba tvok kumščiu į stalą ir pasakyk : " Tavo gyvenimas, tu ir tvarkykis"
Atsakyti