QUOTE(Frau J* @ 2017 01 06, 17:38)
vakarienė ... ,vargas su tais dantų protezais,spaudžia,trina ten jam,negali normaliai valgyt,niekur nesidės,turės implantuotis,o bijo kaip nežinia ko
Nagi kam tau jaunai gražiai tas vargas su tokiu senu diedu?
Veu, protezai... O kaip bučiuojantis, pas tave nepersikelia???
Mano draugaitė dantistė man nieko netraukia, nebent būtų gyvybei pavojus. Gydo dantį iki kol dar kažkas yra, paskui į šaknis galima dėti įklotus ir vėl dantį turėti. O implantai gali neprigyti, gali atsirasti galvos skausmai, kaulo nykimas. Ai, prigąsdinta esu.
Dėl operacijų, tai nieko man blogo nebūna. Kartą davė pilną narkozę, kai norėjo pilvą iš vidaus pasižiūrėti. Parvežė, įmetė reanimacijon. O aš atsipaipaliojau, apsidairau. Nu jofana
Chalatas operacinėje pasiliko. Apsidairau, aplink visos "lavonėliais " guli, seselių nė vienos. Pasiėmiau pilvą į rankas, išsirioglinau iš lovos ir nupėdinau koridoriumi į operacinę. Na, gal kiek neapskaičiavau jėgų, nes nuslobau prie operacinės durų. Atsipeikėjau vėl į lovą įversta. Aplink stovėjo pakraupusios seselės ir aiškino man, kad visos padorios moteros reanimacijoje būdamos vemia, tįso paslikos be noro net pirštą pakrutinti. Nė viena klinikų istorijoje nėra iš reanimacijos pabėgusi
Paskui po kelių valandų parvežė į normalią palatą. Atėjo pietų metas ir su siaubu pamačiau , kad pietų man niekas nežada duoti. Gerai, kad turėjau kažkiek maisto atsargų. Išsižvejojau iš spintelės bandelę ir suleidau dantis, užsigerdama sultimis. Atėjo seselė vaistų suleisti, toji irgi su siaubu žiūrėjo. Paskui rėkia : "o jeigu pykinti pradės"
Tai sakau, kad mane niekados nuo bandelių nepykina. Argi iš figūros nesimato??
Na ką, atsigavau, pavalgiau , čiupau telefoną ir toliau pradėjau verslui vadovauti, nes po dvejų dienų turėjo pas mane seminaras būti. Reikėjo gi viską suruošti. Palatos draugės, irgi visos po operacijų, leisgyvės, žiūrėjo, žiūrėjo ir viena jau neiškentė" "Gerai jums, kaimiečiams. joks perkūnas jūsų netraukia"
JSapneli, nuo pūslės uždegimo išrašo kažkokį stiprų antibiotiką, tiksliau dvejų antibiotikų kombinuotą vaistą. Pasižiūrėjau vaistinėlėje, nebeturiu, tai pavadinimo neatgaminsiu. Iš uogų tinka ne tiks panguolės, bet ir bruknės. O tie spanguolių piliulės - tai pinigų mėtymas. Kiek reikia spanguolių odelių? O kur sultis deda? Beje, jeigu nerasi petražolių, nusipirk salierų. Susipjaustai, išsiverdi dideliame kiekyje vandens. valgai, nuoviru užsigeri, išsiusioji, vėl kartoji. Labai veiksmingas dalykas, kai reikia prieš kokią šventę 2-3 kg numesti.
Užsikūrėme židinį, šaltis nebaisu.
Kurgi Meriukė dingo? Mere, jeigu gyva - pieno puta... Na, jeigu neputoji, tai nors smailiką numesk.