Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniuk,paieškok tarp rusiškų vaistų levomicitino.Man labai padėjo,jie labai stiprūs,tik kenkia kepenims. 4u.gif Turguje prekiauja rusiškais.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 01 06, 12:39)
Labas,
man tai ne labas visai, vel slapimtakiu uzdegimas, eit laukan bijau.
Gal zinot kuri pavadinima vaisto: paprastam popieriniam ipakavime nedickos, geltonos tabletes.
Vyras griz is darbo gal kurioj vaistinej isprasys, lyg su receptu jos,

Furadoninas, bet jos bjaurios. Palin prašyk, kad parneštų. Gerk daug skysčių. Petražolių arbatos.
Paprastoji naktižiedė - Silene vulgaris, labai labai arbata padeda.
Atsakyti
aciu ate42, surasiau vyrui zinute, lai iesko.
Ingrida, o tai jie ne no trydos, sventai tikejau, kad tik tam reikalui skirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 01 06, 15:01)

Ingrida, o tai jie ne no trydos, sventai tikejau, kad tik tam reikalui skirti biggrin.gif

Maniškis yra sakęs, kad armijoje nuo visų ligų buvo levomicitinas, kas kuo besiskųstų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 01 06, 14:01)
aciu ate42, surasiau vyrui zinute, lai iesko.

Levomicetinas - antibiotikas, sunkioms infekcijoms gydyti. Tai tryda - sunki liga rolleyes.gif Naudoja ir tie, kas alergiski penicilino grupes antibiotikams mirksiukas.gif
Spanguoliu neturi?
Labuks.

Ligones, sveikit 4u.gif
Atsakyti
spanguoliu turiu, bet jas malt reik ax.gif
nupirko spang. ektrakto ir tabletku uz 20 euru rolleyes.gif
Tai reiskia dar biski myli biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Oi,labai dziaugiuosi,kad nespejau pamatyt LT salciu biggrin.gif

Cia man nesenai buvo kazkoks pusles uzdegimas,tai isgeriau antibu ir prisileidau karsta vonia vandens...Gulejau,sisiojau,paskui dar karsta pusle uzsidejau ir ryte jau viskas gerai buvo...
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 06, 15:35)
Furadoninas, bet jos bjaurios.

šitos geros,be to jos nuo viduriavimo labai gerai,tik buvau užmiršus pavadinimą,tai loperamidą perku

Atidirbau,apėjau dvi pardes,reikėjo bliuskės vienoj ir agurko kitoj,tai parsitempiau maišą su tapkėm,kelnėm,papinykais,žuvim,jogurtu,kumpiu,pienu....,nei bliuskės,nei agurko doh.gif

rytoj eisiu silkės pas rusą,parsinešiu agurką,o bliuskės neradau

šiandien ta čiudnoji kolegė ,,paguost,, pabandė,nes nugirdo kaip šefui sakiau,kad operacija bus,susidomėjo kokia proga biuletenis buvo
tai va,prisėdo ji prie manęs ir pradėjo - tu nebijok,jie čia gerai operuoja,va Taniušai gimdą operavo,greit atgaivino,sakė su širdim kažkas buvo,bet jie prie prietaisų pajungę,tai mato,jei kas atgriebs ir tave...
dar prisimenu kaip Lenos vyrui koją operavo,ten aplamai košmaras,pjaustė kelis kartus,o galop visai koją ties kelieniu nupjovė,galėjo gi iš karto nurėžt,kam tą žmogų kankint su tiek narkozių,jos gi sveikatos neprideda

sėdžiu ir galvoju,kaip gerai,kai yra kas rūpinasi biggrin.gif ,nuramino biggrin.gif

vakar vyras rožių parnešė,pamerkiau į naują vazą,gražu biggrin.gif

paaiškėjo,kad neturiu vazos didelės,nes ta kur didele vadinau netalpi,jei gėlių daugiau,merkiu į kibirą ax.gif ,tai gavau kai dovanom keitėmės padorią vazą,galės sveikint dabar biggrin.gif ,įtariu vėl glėbius merksiu

slenku į virtuvę,turiu du alkanus vaikus,o kur dar ..mažiuko,, vakarienė ... ,vargas su tais dantų protezais,spaudžia,trina ten jam,negali normaliai valgyt,niekur nesidės,turės implantuotis,o bijo kaip nežinia ko

Atsakyti
Ir bus gerai,Frau mirksiukas.gif 4u.gif

As lygtai 11d einu pas gydytojus:hm: reiktu eit pasitikrint datas...MAn dar kol kas skanuos tas venas,paskui tik spres,ka toliau daryt...Is vienos puses noreciau be operaciju-as baile didziausia...Is kitos puses-tai ko as pradejau cia ligu ieskotis ax.gif

As LT danti issitraukiau...16h istrauke danti,21 jau skrydis buvo...Neskaudejo,tik maude...Dar antibus geriu...Siaip man irgi reiktu impnato vieno...Bet man ten kaulo per mazai,priaugint reiktu..Tai labai bijau uzsiimt...
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 01 06, 17:20)
spanguoliu turiu, bet jas malt reik ax.gif
nupirko spang. ektrakto ir tabletku uz 20 euru rolleyes.gif
Tai reiskia dar biski myli biggrin.gif

Kam malt, su smulkuntuvu ar mikseriu susmulkink, siek tiek vandens įpylus (virinto pilu). Nors jas galima ir kocelu sumaigyt ax.gif

Frau, bus viskas gerai 4u.gif Gydytoju darbas - padeti, o nepakenkti mirksiukas.gif

As neturiu operaciju baimes, bent iki šiol, gal dar atsiras ir tokia baime. Paskutini karta pjove salia miego arterijos ax.gif Bet uztat aukscio pradejau bijot, nors karsčiaus vaikystej kaip bezdzione, ir del uzdaru patalpu abejoju, nors lifto nebijau. Vatikano bazilikoj nelipau tuo tuneliu, suabejojau savimi ax.gif

Verdu saltiena rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 sausio 2017 - 18:13
QUOTE(Para @ 2017 01 06, 20:12)
Gydytoju darbas - padeti, o nepakenkti

Bet uztat aukscio pradejau bijot, nors karsčiaus vaikystej kaip bezdzione, ir del uzdaru patalpu abejoju, nors lifto nebijau.

dėl to,tai galima padiskutuot,bet tingiu biggrin.gif

man aukščio baimė ir klaustrofobija atsirado po vidinės ausies uždegimo,nes trys mėnesiai iki jo,kėliausi liftu tris savaites po n kartų per parą ir nieko,o po ligoninės supanikavau lifte pirmą kartą durims užsidarius,nesupratau dar iš pradžių kas atsitiko,iš karto į priėmimą infarktą ,,nusistačius,, nulėkiau,pasakiau,kad mirštu,kardiograma nerodė jokio blogio,nes kol sulaukiau viskas pasibaigė,nurimau ir vėl sveika... ,po savaitgalio vėl pas gydytoją liftu teko kilt,vėl ,,infarktas,,

gydytoja bandė išsiaiškint kas vyksta,bet nei aš supratau,nei ji išaiškino..,po kurio laiko pradėjo lyst kiti malonumai,tada jau pradėjau domėtis ir radau

Leningrade apėjom soborus,ten į bokštus laiptukai ekstremalūs,dabar už milijoną nelipčiau,o prieš tai lipau ir minties apie baimes nebuvo,iš 16 aukšto balkono persisvėrus žiūrėjau ir nieko,o dabar 6 langus valau tik kiek pasiekiu,balkono stiklų neliečiu,vyras valo

ir greitį mėgau,dabar dantis sukandus kenčiu,bet akys spidometre ir į kelią visą laiką,jokių snaudimų

operacija ne tiek baisu kiek nemalonu po jos,man tos drenos baisiau,pati narkozė irgi baisu,nes sunkiai keliuosi,pasakojo daktaras,kad buvo išsigandęs,pats tikrino kiek vaistų anesteziologas suleido,nes įtarė,kad padaugino,o tada dar jauna buvau,sveika
užmigau irgi per greit,mačiau,kad adatą į lašinės vamzdelį įkišo,atsisuko ir pasakė -pradėsiu vaistus leist,skaičiuokit iki 10 atgaline tvarka ir viskas,išsijungiau
tris kartus scenarijus vienodas,užmiegu per greit,kelia per ilgai

dabar svajoju,kad vaistai kitokie,metų praėjo nemažai,gal bus kitaip? dukra lengvai pabudo,nepykino,nes suleido kažkokius nuo blogumo

kitaip nebus,išmėginsiu ir žinosiu biggrin.gif

Atsakyti
labas,
mergai, tam reikaluirimtam, reik vasarą apsirūpint meškauogių lapais-pirmas vaistas nuo senų senovės, dar petražolės tinka ax.gif

labai šalta, -22 ryte buvo, kiek dabar net nežinau, bet eisiu obuolius dar kailiniais apklot smile.gif

Para, perskaitei Silvos 4 d? kaip?
Atsakyti