Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2017 01 05, 21:20)
jei katra valgot

BINGO doh.gif rev.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 01 05, 19:50)
BINGO  doh.gif  rev.gif

Skaitant bet ka valgyt tai nepataria daktarai bigsmile.gif
Atsakyti
Nera reikala vakarais valgyt, geriau gerti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 05, 22:20)
Skaitant bet ka valgyt tai nepataria daktarai  bigsmile.gif

obuolys nepakenks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 01 05, 20:20)

ot prirašiau, atleiskit, jei katra valgot ax.gif

Kaip tik pataikei biggrin.gif Bet troboj šalta, tai į tokius niekus nekreipiou dėmesio biggrin.gif Kaip ryte išvažiavom 7, taip vakare po 7 grįžom. Taip pergyvenau, kad tokie orai, o Kaune buvo sutarta maniškiui pas kardiologę per pažintis. Bet viskas gerai, ir kelionė, ir su sveikata neblogai. Per 3 valandas daug visokių tyrimų padarė, tai kažko rimto nerado. Aš manau, kad jam gal čia su nervais siejasi kažkiek.
Dabar bandysim vakarais pereit prie dietos MĖ, nes priryjam vakare, aptuksim visai per žiemą.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 01 05, 20:39)
Nera reikala vakarais valgyt, geriau gerti  tongue.gif

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 05, 20:20)
Skaitant bet ka valgyt tai nepataria daktarai  bigsmile.gif

biggrin.gif
Oi negaliu. Jurginėlis taip vaizdžiai aprašė, o viena valgo ramiu feisu, kita geria dar ramesniu.
Beje, mano brolis buvo įkritęs į srutų duobę prie fermos. Buvo ruduo, tai gal jau ne kūdroje maudėsi. Nepamenu.
Ko tai kojos šąla visą vakarą. Eisiu gal į vonią pirmą kartą šiais metais. Nors pati nesuprantu, kam aš ją įsirengiau ??? 2-3 kartus per metus įlipti???
Nepagalvokit nieko prasto į temą. biggrin.gif Maudausi duše, vonia tik relaksiui arba atšilimui .
Kur Meri dingai? Būčiau pasikonsultavus. Katinui ant kaktos milžiniškas guzas. Nesuprantu, ar gavo kur į kaktą ar pūlinys formuojasi. Nesileidžia apžiūrimas, parazitas. Teks kaip nors sulaikyti nakčiai namie, nors lupasi į lauką. Kalę įleidau į garažą, o šunio gaurai ilgesni, riebus kaip kukulis, tai tik būdą sena antklode apklojau su visu įėjimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 05 sausio 2017 - 22:07
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 05, 21:58)
biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif
Oi negaliu. Jurginėlis taip vaizdžiai aprašė, o viena valgo ramiu feisu, kita geria dar ramesniu.
Beje, mano brolis buvo įkritęs į srutų duobę prie fermos. Buvo ruduo, tai gal jau ne kūdroje maudėsi. Nepamenu.
Ko tai kojos šąla visą vakarą. Eisiu gal į vonią pirmą kartą šiais metais. Nors pati nesuprantu, kam aš ją įsirengiau ??? 2-3 kartus per metus įlipti???
Nepagalvokit nieko prasto į temą. biggrin.gif Maudausi duše, vonia tik relaksiui arba atšilimui .
Kur Meri dingai? Būčiau pasikonsultavus. Katinui ant kaktos milžiniškas guzas.  Nesuprantu, ar gavo kur į kaktą ar pūlinys formuojasi. Nesileidžia apžiūrimas, parazitas. Teks kaip nors sulaikyti nakčiai namie, nors lupasi į lauką. Kalę įleidau į garažą, o šunio gaurai ilgesni, riebus kaip kukulis, tai tik būdą sena antklode apklojau su visu įėjimu.

Mano katiniui taip buvo, pradėjo augti guzas ant kaktos Nezinau kaip ten jis trūko, bet kai pastebėjau, kad kažkoks žalsvai gelsvas skystis teka, tai pradėjau spausti. Daug tu puliu buvo. Maigiau, maigiau,paskui peroksido uzpyliau. Uzgijo be vargo. Bet kol augo, tai turėjo skaudeti vargšui.
Neturiu supratimo kodėl jis atsirado, bet gal kokia rakštį belandziodamas isivarė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 05 sausio 2017 - 22:17
Laba,

Utititi šalta..... Braška tvoros bigsmile.gif
Pas mus rodo -19C automobilyje. Panasu, kad dar šals labiau
Atsakyti
Pas mus irgi mašinoj -19, dureles vos atsidare, o dar vakar gavau velniu biggrin.gif, už sulankstytus valytuvus, nesuprantu kaip jie susilankste, tipo pagal profą tongue.gif, reikejo juo vakare atkelt, kad stati buti, o prieš važiuojant nuleist, o kai ant stiklo, kad atšiltu užpili langams valyt skyscio tai tada automatiškai braukia valytuvai ir lauzosi, ar čia tik pasmus taip durnai nustatyta unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na dabar geriau kuo mažiau valytuvus naudoti. 4u.gif
Irgi galvoju kaip durelės atsidarys? bigsmile.gif Ranka nekilo Lukoile pirkti silikono dėl kainos,pavertųs į litus blink.gif ,o maximoje ir Norfoje negavome. ax.gif
Mūsų dičkis šuva irgi su kudlomis voliojasi prie būdos.Kiek esu bandžiųsi kažką įkloti į būdą,niekaip išvelka ir išmeta.O turi dvi būdas,liko kai laikėme du šunis.Tai miega kurioje nori,iš kurios pusės vėjas.Jūros puta biuvome iškloją,išdraskė kibeni..... mirksiukas.gif
Šiąnakt beveik be miego. blink.gif Mažoji šventė sodyboje draugės gimtadienį,tai mama irgi kartu.Pusžentis mano toks geras namisėda,nenori jokių balių,o mažoji dar pasilakstyti.Na suprantu dabar gražiausi metai.Tai prisakiau jau kad pusžentis bent nevažiuotų parvežti tokiu oru,su Uberiu grįžo.Bet apie pusė keturių skambinu nekelia.Skambinu vargšui pusženčiui,tas sako tik prieš pusvalandį susirašėme,tai va tiek ir jis miegojo.Atrašo paskui,kad viskas gerai.Tai kol pusė šešių neparašė kad jau namie,tol nemiegojau. mirksiukas.gif ax.gif Dar kad tokio šalčio nebūtų tiek nepergyvenčiau,o dabar........... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

šalta ir pas mane,rašo -9 blink.gif ,bijau pagalvot kas pajūrį darosi,vėl dantim skalambysim
saulėta,nesninga,tai kam tas šaltis?

per žinias rodo,kad vokietiją sukaustė stingdantis šaltis,prie Alpių -25,sniego pusnys aukščiausios,vaizdai gražūs,senoviški bigsmile.gif

šutinu darban,trumpa savaitė ši,liuks
liko dar savaitė ir viena diena ax.gif

Atsakyti
Labas,
man tai ne labas visai, vel slapimtakiu uzdegimas, eit laukan bijau.
Gal zinot kuri pavadinima vaisto: paprastam popieriniam ipakavime nedickos, geltonos tabletes.
Vyras griz is darbo gal kurioj vaistinej isprasys, lyg su receptu jos,

Atsakyti