Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Frau,viskas bus gerai. 4u.gif
Tokių trobų man atrodo yra kiekviename kaime.Mūsų vieni sodybos kaimynai po šiai diena gyvena be grindų,su plukta asla ir miega kartu su šernais.Dar tokio siaubiako negirdėjote gal? blink.gif bigsmile.gif Vaikai vieną vasarą,kai gyvenome sodyboje su gyvūliais,kartu lakstė su tais vaikais.Ir pasipasakojo,kad kepė pas juo blynus. blink.gif Ten vaikai jau ,kad nemirtu badu mokėjo bent blynus kepti.O vieną naktį sugalvojo mūsų vaikai miegoti pas juos ant šieno.Mažius gal po valandos parbėgo namo,kai žiurkės prago eiti per lūbas.Dičkis su pusbroliu sakė nemiegojo visą naktį,laukė kas bus toliau? ax.gif Iš vienos pusės gerai,dičkis pirmą kartą pabandė primos užtraukti su kaimynų vaikais.Po šiai diena net nepažiūri į rūkymą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 01 04, 07:46)
O vieną naktį sugalvojo mūsų vaikai miegoti pas juos ant šieno.Mažius gal po valandos parbėgo namo,kai žiurkės prago eiti per lūbas.Dičkis su pusbroliu sakė nemiegojo visą naktį,laukė kas bus toliau? ax.gif Iš vienos pusės gerai,dičkis pirmą kartą pabandė primos užtraukti su kaimynų vaikais.Po šiai diena net nepažiūri į rūkymą. biggrin.gif

nu drąsi, gi galejo atsinešt utėliu ir blusu tiek ir tiek, kad paskui metus laiko neišnaikintum

taip tokiu "perliuku" visur yra,aš seniau kai į rinkimu komisijas eidavau tai tekdavo lapeliai išnešiot, tai oi ko tik mes neprisižiuredavom, esu ir aslas mačius, ir ant ju tokius gultus ar narus kur nera jokios patalynes, net skuduru tik plikos juodos lentos dviem aukštais sukalta unsure.gif, beje ir vaiku iš ju neateme, o tie dabar jau suauge patys socialiniuose bustuose glaudžiasi ir dar kelia ohoho kokius reikalavimus jiems, nes jiems PRIKLAUSO
Atsakyti
Laba,

Na mergičkos, mano Lietuvoje tai tokių triobų nėra, ot tongue.gif
Jei rimtai, tai nuo amžių tokių apskretėlių buvo ir bus. Bet, kad vaikus reikėtų iš tokių atimti, tai faktas. Bet, kad tų vaikų nėra kur dėti irgi faktas blink.gif Akligatvis. ax.gif

Frau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 01 04, 14:02)
Laba,

Na mergičkos, mano Lietuvoje tai tokių triobų nėra, ot  tongue.gif

mano dabar irgi nera, jei tarp mūsų butų kokia socialine darbuotoja tai jos Lietuvoj tikrai butų ir gal dar baisesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 04, 08:50)
nu drąsi, gi galejo atsinešt utėliu ir blusu tiek ir tiek, kad paskui metus laiko neišnaikintum

Tai kad jų atsikratyti negalėjome.Tik apsigyvenome,iš karto prisistatė.Kol mes patikėjome,kad vyriausiam tada buvo 16,žaidė kartu su mūsų vaikais,ūgio taip ir liko kaip kūsų vaikai maži. blink.gif Kažkaip pagailėdavome jų,ateidavo valgyti kartu su mūsų vaikais,rūbus dovanodavau vaikų,paskui kai baigėme ūkininkauti ožkas,vištas atidavėme. ax.gif O paskui ir apvogė mūsų sodybą,už rankos nepagavome,bet visi kalėjo aplinkui.Paskui vienais metais užsiūtau,kad braškes suvalgo atėję,kai mūsų nėra,parašiau igaliotiniui pareiškimą,tai aprimo.Dabar jau suaugo,po daugel metų pradėjome vėl sveikintis. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas naktį 4u.gif
tyliai sėdit sniegu apsikasę biggrin.gif

pas mus potvynis,skęsta senamiestis,gatvės nepravažiuojamos,vyras aplink miestą autobanu parvažiuot turėjo,pasivėžino tskant biggrin.gif

žinočiau,kad miesto transportas neveš į darbą,tai galėčiau miegot iki pietų,nes teoriškai,tai taip ir turėtų būti,bet ką gali žinot,gal ims ir permes bėgius aplink miestą biggrin.gif

vyro kolega su šeima lietuvoj per šventes buvo,paklausė ką nupirkt,paprašiau vėdarinių žarnų - nupirko pakiuką,paprašiau sūrelių,nupirko 3,paprašiau žurnalų kokių tik ras šviežių,nupirko...... du blink.gif
ne už dyką,viską apmokėjau iki cento.... ,bet matyt daugiau nupirkus į mašiną per sunku sumest unsure.gif
mes kiek važiavom,tysėm ne po vieną maišą maksiminį,vaikų batų,stiklainių,triušių narvų,rūkalus blokais ir t.t.

va ir patikėjau teiginiu,kad tik emigravęs lietuvį pažinsi ...,trečias kartas per pusketvirtų metų,treti ,,mainai,, paslaugų,ačiū,daugiau to nebus,tegul loja paskui,kad pasikėlę,man jau gana

viena ,,geradarė,, ne tik primelavo,bet ir nesumokėjo nemažos sumos,kažkaip jos užsakymas virto lauktuvėm iš mūsų pusės blink.gif ,nors tokiom sumom tik saviem vežam,t.y. vaikam

ryt į darbą,miego nenoriu,išėjau iš ritmo per atostogas,gerai,kad trumpa ši savaitė,gal dvi dienas kažkaip ištempsiu? unsure.gif biggrin.gif

šeštadienį eglutę nurėdyt,sekmadienį dičkės gimtadienis,po to mano ir laisva nuo balių iki balandžio

tuoj pomidorus sėt reikės,reikia sėklas atsirinkt unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
na ir orelis. Pažeme pusto. Nusukau važiuodama į senąjį kelią nuo Via Baltic, kad mažiau mašnų būtų, kad mažaiu taškytų-užšąlo langų purkštukai......nors skystis iki -25 blink.gif . Kelias-stiklas, vos atsėlianau. Uf.
Kas važiuosit, būkit atsargios. Vištukės su pečium nakvojo. Pajungėm su laiko rėle, kad kas valandą įsijungtų. Ryte +4. Bijojau rast iškeptas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasibuvom su draugem kavinej. Maistas geras, gerimu uzteko, juoko su kaupu. Relaksas rolleyes.gif
Pas mus ryte -15, dabar tiek pat, vejas šaltas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 05 sausio 2017 - 18:45
Laba 4u.gif
brrrrrrrrrr šalta lauke,kol autobuso sulaukiau sustirau į ragą blink.gif ,šiaip tik koks laipsnis šalčio,bet nuo jūros vėjas ledinis,kraujas venose stengsta

potvynis vis dar semia ,vanduo upėj pusantro metro pakilęs,naujos statybos namai ant kranto užpiltais rūsiais ir butais pusrūsiuose,žmonėms nelaimė,visai nauji pastatai

gavau savo naujametinę dovaną,užsisakiau ausinuką biggrin.gif ,vyras gimšiui gavo amazono dovanų kortelę,nieko nerado sau tinkančio,tai aš užsisakiau,pravers ligoninėj,galėsiu tūsintis per naktį mamontovas.gif

darbe darbo jokio,galvojau stogas nuvažiuos,atėję susėdom penkiese ir meditavom...

valgyt virt nereikia,vakar daugiau išviriau,ramiakas dabar

pati į jogurtą susipjausčiau persimoną,desertas po silkės porcijos,sėdžiu apsipatenkinus biggrin.gif
Atsakyti
Šaltis neišpasakytas. Visą naktį vėjas kaukė, o man neramu, ar neužšals saugykloje vandens įvadas. Užšalt neužšalo, bet netoliese gerai neužsandarinta apačioje buvo, tai sniego pripustė. blink.gif Aplink šuns būdą pusnys gal metro suneštos. O tik į kiemą išlindus šaltis gnybia. Išsitraukiau savo audinių kailius, jau tokie šilti. Brt kol iki sandėlio 100 m nupėdinau, nugara atšalo.
O mieste visai šalčio nesijaučia, nes vėjo nėra. Važiavimas iš tiesų pavojingas, toks juodas ledas užsidėjęs. Kažkaip prieš šviesoforą stabdžius stipriau spustelėjau, mašina jau slysta. O atrodo, kad asfaltas sausas. Šiandien buvau susiruošus važiuoti 50 km tolyn nuo namų, ir dar kaip tyčia Via Baltica. Man ji siaubą kelia. O dar sniego liežuviai skersai kelią nešami. Gerai, kad vizitą atšaukėme.
Atsakyti
labas 4u.gif

Frau, viskas Tau bus GERAIIII 4u.gif

šaltis gaivalinis, tskant baisulinis, nes kol nuo žalgirio stadiono parkėblinau-žandus apšalau.... apsikamšius, rodos nėr kam šalt, bet pasirodo, kad žandai per dideli.... vėjas žvarbus..... kiek tų laipsnių net nežinau, bet jei pašioltintam balkone mėsa į ledą sušalo-vadinas pakankamai. mašinos vos važiuoja, kamščiai dideli, o kiemuose plikas ledas, baisu kojas statyt kad neišsitėkšt kur.... žiemos malonumai biggrin.gif

dirbdama lankiaus visokiose gryčiose, ir kur batus nusiaut reikėjo, ir kur dar kelias poras užsidėjus būčiau..... kur kelis kartus namo utėlių parsinešus buvau, kur bomžus per kilometrą užuodžiu. teko kartą į vieną trobą užeit, čia Vilniuj, kitoj pusėj turgaus-kibiras triedalų šviežių ir sėdintys baliauninkai prie stalo. Išlėkiau raugėdama ir dar ilgai visur tą kvapą jaučiau, tarsi pati šuduose būčiau išsivoliojus.....
ai, o mano draugė, dar paauglės buvom, kaime į lauko tualeto duobę įkritus buvo, teko draugiškai traukt..... po to ilgai upelyje mirkom biggrin.gif
ot prirašiau, atleiskit, jei katra valgot ax.gif
Atsakyti