Meri, išaugs. Džiaukis, kad ne krūtimi maitinamas vaikelis.
O kur visos plepės? Indus bliūdus po naujako plaunate?
Labas rytas.
Na katinukai maži visi tokie, musu pamenu ir užuolaidas buvo sudraskes besikarstydamas ir ant sienu, staktu sugebėdavo užlpiti , po gero pusmečio jau apsiraminti prades
Sveikos
Sveikos
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 03, 09:11)
Na katinukai maži visi tokie, musu pamenu ir užuolaidas buvo sudraskes besikarstydamas ir ant sienu, staktu sugebėdavo užlpiti , po gero pusmečio jau apsiraminti prades
Na jūs man atleiskit,jeigu man katinas užuolaidas sudraskytų,tai tą pačią minutę išskristų Man gyvūnai tai ne žaislai,jų vieta ten kur jų vieta .Šuns voljere,katino tvarte.Na niekas nesugalvoja vaiko būdoj augint,bet šunį lovoj daug kas.Nebumbėkit kad netiesa,manęs jau neįmanoma perauklėt
Skaitau.Baigiu Janos Vagner 'vogno ežeras' antrą dalį.Sunki ,bet traukia.
QUOTE(siena @ 2017 01 03, 14:56)
Na jūs man atleiskit,jeigu man katinas užuolaidas sudraskytų,tai tą pačią minutę išskristų Man gyvūnai tai ne žaislai,jų vieta ten kur jų vieta .Šuns voljere,katino tvarte.Na niekas nesugalvoja vaiko būdoj augint,bet šunį lovoj daug kas.Nebumbėkit kad netiesa,manęs jau neįmanoma perauklėt
veje, vaje, vargtų su tavim katukas ar šuniukas
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 03, 17:18)
veje, vaje, vargtų su tavim katukas ar šuniukas
Yra dvi kategorijos zmoniu: mylinciu gyvunus ir ju nemylincius. Reik man jau tvarto ieskot
Labas, damos
QUOTE(siena @ 2017 01 03, 14:56)
Na, aš irgi prieš grynai naminių gyvūnų auginimą. Katinas turi gyventi katino gyvenimą, pagaudyti peles.
laba
Kokie bliūdai,jei šventimas siaurame dviejų asabų rate
Šunis miega šalia lovos,turi savo koldrą,kad į mūsų nesikėsintų
Pasnigo,šąla gražiai
Pavargau šiandien, susidedu rytojui lauknešėlį ,į pižamą,serijoliuką pasižiūriu ir lovytėn
Kokie bliūdai,jei šventimas siaurame dviejų asabų rate
Šunis miega šalia lovos,turi savo koldrą,kad į mūsų nesikėsintų
Pasnigo,šąla gražiai
Pavargau šiandien, susidedu rytojui lauknešėlį ,į pižamą,serijoliuką pasižiūriu ir lovytėn
O tai dviese iš bendro bliūdo rankomis valgėte?
Nežinau, pas mane kad ir siaurame dvejų ratelyje švenčiama, lėkščių taurių įrankių pilna pilna.
Kažkokia infekcija prikibo, pasiuto skaudėti gerklę.
Sniego prašome man paduoti. Bandžiau uždengti rožes, prisitempiau suplyšusių didmaišių. Taigi mažai.
Nežinau, pas mane kad ir siaurame dvejų ratelyje švenčiama, lėkščių taurių įrankių pilna pilna.
Kažkokia infekcija prikibo, pasiuto skaudėti gerklę.
Sniego prašome man paduoti. Bandžiau uždengti rožes, prisitempiau suplyšusių didmaišių. Taigi mažai.
Labi
dėl augintinių,tai man namuose tik egzotikos netinka - gyvatės,kirmėlės,driežai,tarakonai,vorai
katės daugiau nelaikysiu,nes erzina kai karstosi kur nereikia,nenoriu plaukų ant spintelių ar induose,nepatinka kai katė guli ant virtuvinio stalo,o gaspadinė šalia maistą gamina,tešlą kočioja,nenoriu ir tiesiog dėl to,kad katė kaskart savo dėže pasinaudojus kojų neplauna,o lipa visur...,mūsiškė negadino užuolaidų,nedergė ant baldų,nevartė gėlių,į virtuvę tiesiog neleisdavom,vonioj ir maitinosi,ir ... ,bet man ir tas katės wc bute nepatiko,mieste į lauką katės neprivedžiosi
o ciuckė ramiakas,miega ant savo pagalvėlės,ant fotelio šalia manęs,kai sėdžiu,netrukdo...,nėra sugadinus jokio daikto,visiškai nieko negraužė,nesikandžiojo,tikras žaislas,atitinka veislę,reikalus daro lauke,laiku nublusinta ir nukirminta,neturi jokių gyvių,tikrinama veterinaro,nuo stalo niekuo nešeriama
bet ,tai irgi paskutinis augintinis,daugiau nenoriu,nors ir ši ne mano,bet šiuo metu draugaut tenka
bute nelaikyčiau didelio šuns kuriam reikia erdvės,veiklos,tiesiog gaila gyvūno kuris ,,dūsta,, per dienas bute
aplamai,tai kiekvieno reikalas kas ką myli ir augina,man daug baisiau,kai namuose vyras kaip šuo ,,auginamas,, ,žinau ir tokių
aš jau po tyrimo,smagu tikrai nebuvo,bet be narkozės galima išsiverst
gavau laiko gimtadienį paminėt,į Berlyną nuvažiuot,o 30d. jau operuos ,kito gydymo nėra,o po visko sužinosiu ar sveika gyvensiu,ar jau kažkas negero vyksta ir reikia rimtesnių veiksmų ,taigi,dar pusantro mėnesio nervacijos,bet tikiuosi geriausio
nesmagumas kažkoks visą vakarą,silpna,maudžia kai kur... ,bet davė biuletenį dviem dienom,atsipeipeliosiu
ryt į miestą nuvažiuot,biuletenį į draudimą nuvežt,siuntimo pas daktarę užeit,gal į parduotuvę kokią nuslinksiu,neturiu jokios bliuskės susagstomos kuri tiktų lovoj voliotis,su marškiniais nepatogu bus,reikia tysalo
oi,dar sesei sveikinimą parašyt,visai ,,iškrito,, iš galvos
dėl augintinių,tai man namuose tik egzotikos netinka - gyvatės,kirmėlės,driežai,tarakonai,vorai
katės daugiau nelaikysiu,nes erzina kai karstosi kur nereikia,nenoriu plaukų ant spintelių ar induose,nepatinka kai katė guli ant virtuvinio stalo,o gaspadinė šalia maistą gamina,tešlą kočioja,nenoriu ir tiesiog dėl to,kad katė kaskart savo dėže pasinaudojus kojų neplauna,o lipa visur...,mūsiškė negadino užuolaidų,nedergė ant baldų,nevartė gėlių,į virtuvę tiesiog neleisdavom,vonioj ir maitinosi,ir ... ,bet man ir tas katės wc bute nepatiko,mieste į lauką katės neprivedžiosi
o ciuckė ramiakas,miega ant savo pagalvėlės,ant fotelio šalia manęs,kai sėdžiu,netrukdo...,nėra sugadinus jokio daikto,visiškai nieko negraužė,nesikandžiojo,tikras žaislas,atitinka veislę,reikalus daro lauke,laiku nublusinta ir nukirminta,neturi jokių gyvių,tikrinama veterinaro,nuo stalo niekuo nešeriama
bet ,tai irgi paskutinis augintinis,daugiau nenoriu,nors ir ši ne mano,bet šiuo metu draugaut tenka
bute nelaikyčiau didelio šuns kuriam reikia erdvės,veiklos,tiesiog gaila gyvūno kuris ,,dūsta,, per dienas bute
aplamai,tai kiekvieno reikalas kas ką myli ir augina,man daug baisiau,kai namuose vyras kaip šuo ,,auginamas,, ,žinau ir tokių
gavau laiko gimtadienį paminėt,į Berlyną nuvažiuot,o 30d. jau operuos ,kito gydymo nėra,o po visko sužinosiu ar sveika gyvensiu,ar jau kažkas negero vyksta ir reikia rimtesnių veiksmų ,taigi,dar pusantro mėnesio nervacijos,bet tikiuosi geriausio
nesmagumas kažkoks visą vakarą,silpna,maudžia kai kur... ,bet davė biuletenį dviem dienom,atsipeipeliosiu
ryt į miestą nuvažiuot,biuletenį į draudimą nuvežt,siuntimo pas daktarę užeit,gal į parduotuvę kokią nuslinksiu,neturiu jokios bliuskės susagstomos kuri tiktų lovoj voliotis,su marškiniais nepatogu bus,reikia tysalo
oi,dar sesei sveikinimą parašyt,visai ,,iškrito,, iš galvos
QUOTE(Frau J* @ 2017 01 03, 19:53)
Labi
pusantro mėnesio nervacijos,bet tikiuosi geriausio
pusantro mėnesio nervacijos,bet tikiuosi geriausio
Matka boska Dar tokio cirko nemačius. Skristų ir su kočėlu gautų, jei man katė po stalą karstytųsi. Kiek turėjau katinų, nė vienas nelipo ant stalo. Kol maži - skrido už bandymą lipti aukščiau nei kėdė, tai ramu. Galiu ant stalo mėsos palikti, katinas rėks iki užkimimo prašydamas, bet pats neišdrįs nuo ponios stalo vogti.
Ai, apie gyvūnus namie. Gal kažkada rašiau. Gyvena pas mus kaimuke tokia Vingių šeima, nors gal baisiau už vingius. Boba ir du sūnai. Reikėjo man iš vieno perpirkti kažko iš chemijos. Aplėkiau barus - nėra. Laukuose - nėra. Einu į namus. O ten vaizdai.... Kaip raganos buveinėje, galima filmui kaip dekoracijas pasiūlyti.
Taigi - virtuvė, Grindų gal spėtinai būta, bet nuo statybų pradžios jos nei šluotos, ką jau apie plovimą kalbėti. Sienos asfalto spalvos, voratinklių nėriniai nuo lubų karo. Pasieniais visokių stiklainių, puodų, kibirų pririkiuota. Viskas apgargėję storu purvo sluoksniu, stiklainiai rūgę prirūgę kažkokių neaiškių marmalų. Vaizdą ypač pagyvina dvi kiaulaitės, kurios šniukštinėja pasieniais ir tikrina puodų bliūdų turinį. A nuš dar kas nors ėdamo bus. Ant stalo tarp lėkščių stirtų stovi kašikas su perekšle višta. Tarp viso šito peizažo sėti boba kaip statinė, susivėlus nesiprausus suskretusi ir skuta bulves. Kol aš mandagiai bandau išsiteirauti kur rasti jos sūnaitėlį, vištai atėjo laikas pasistiprinti. Išsibaraklina iš lizdo, kvaksėdama žengia ant stalo ir čia pat palieka be galo aromatingą krūvelę. Kas esate gyvenę kaime ir laikę vištas, tai žinote, kad perekšlių š... nuo ilgo tupėjimo ir aukštesnės kūno temperatūros ypatingai dvokia. Boba be didelio entuziazmo stveria kažkokio batono riekę, numeta vištai. Ta pradeda stiprintis nekreipdama į mus dėmesio.
Žinot, gyvenime esu mačiusi visokių cirkų, bet tą kartą nėriau vos nevemdama. Dabar pas mus lapų atvažiuoja kitas tos šeimos sūnus. Senbernis kokų 70 metų. Paskutinį kartą prausėsi gal kai dar į šokius ėjo. Rūbai keičiami gal kai pralūžta skylės. Prieš du metus vietos pacukai diedui iškūlė mašinos langus. Tai iki šiol nesustiklinta. Ir prilyja, ir pripusto į mašiniuką. Atvaro, pastato atbulom prie durų ir pradeda krauti lapus tiesiai į saloną. Vienas kitas puvėkas tam procesui nemaišo.
O tu čia apie katiną ant stalo. Kad tik tiek bėdos būtų...
Frau, o tai atsakymą jau žinai? Biopsijos nedarė? Gal nieko baisaus nėra.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 03, 22:32)
Matka boska Dar tokio cirko nemačius.
Taigi - virtuvė, Grindų gal spėtinai būta
Paskutinį kartą prausėsi gal kai dar į šokius ėjo.
Taigi - virtuvė, Grindų gal spėtinai būta
Paskutinį kartą prausėsi gal kai dar į šokius ėjo.
aš mačius,net čia SM,kelia kokio pyrago receptą,o šalia stoooras kašaras vartosi
tokią virtuvę ir aš mačius,ne vieną net,buvo toks siaubo kaimas mano gyvenime,nusipirkom namą,viskas atrodė gerai,kol nepradėjom domėtis kas šalia gyvena,kodėl žmonių nesimato...,o bendrovė klestinti,gyvulininkystė pelninga,laukai tvarkingi,atrodė gyvensim puikiai,bet...,pardavėm beveik puse kainos ir džiaugėmės sveiką kailį išnešę,pragyvenom pusantrų metų,nes kai pirkom jau vaikio laukiausi,užtruko procesas
tai va,trečiam name nuo mūsų gyveno dvi šeimos,senieji ,,šeimininkai,, ir sūnelio šeima,tie seniai jau apirusių kūnų savininkai buvo,abiem galūnės nupjaustytos,bedančiai,prausimosi procesas nepastebimas,skalbimo neegzistuojantis....,aišku tokių tėvų ir sūnelis atitinkamai atrodė ,senbernis,neskustas,nekirptas ir aplamai maudytas tik gimdymo namuose...,,kad per kaimą eina užuosdavom dar iš kiemo jam neišėjus... ,ir tas bernelis sugebėjo užkariaut kaimo ,,gražuolės,, širdį,pagamino du vaikus,neklauskit kaip,nes neturiu supratimo,nors įtariu,kad ji girta miegojo kai jis gamino
na ir teko laimė užnešt ,,draugišką,, vizitą į jų namus
seniūno paprašyta nešiau skolos už vandenį lapuką,nedašuto durnei,kad galiu tiesiog išmest ir pasakyt,kad namuose neradau ar neatidarė durų
beldžiau ilgai,kažkas sumūkė,galvojau šakės,karvę troboj laiko,tai tą lapuką šmaukšt po durim ir jau nešu muilą,o durys tik vyrst ir atsidaro,aišku išlindo jaunoji,seniai gi be galūnių,neatlėks...
apsidžiaugė jaunamartė,pradėjo į svečius kaimynę kviestis,už rankų stveria,traukia vidun,o man pro akis visas gyvenimas pradėjo bėgt,kaip smerčiaus sulaukus ,pradėjau aiškintis,kad mazgis vienas vežime,sekundei užbėgau,ta ramiai - neims jo velnias,parėks ir užmigs... ,be to ilgai neužtruksim,tik pusę litro prie dūšios turi,svečių nesitikėjo
slenkstį peržengiau,vaizdus spėjau užfiksuot,to užteko,kad pakeltu balsu pasakyčiau jog tikrai negaliu,maitinu ir turiu eit namo
iš to ką spėjau pamatyt - ilgas koridorius be jokių grindų,įtariu jos buvo kurui panaudotos,likęs gruzas ir žvyras,apmėtyta maišgaliais ir kartonu kur ne kur... ,durys į kambariuką ir virtuvę matę ne vieną karo kirvį,be to nei stiklų,nei rankenų jos jau neprisimena buvus
elektros lempelę ant laido galo mačiau tik tam kambarėlį,kitur nei laidų nėra,toliau nemačiau
baldo jokio nesimatė,skudurų krūvos kiek akys matė,ten ko gero ant jų ir miegama,nes iš vienos krūvos įtariu ta senoji baubė,ją ir palaikiau karve
kačių š ,žiurkę ant kartono irgi spėjau pamatyt,tiesa žiurkė negyva,tikiuosi ne jie vakarienei parsinešė,o katės,kurių ten ne penkios trynėsi
išeidama pamačiau,kad berniukai mažieji sulindę į šuns būdą žaidžia,suodini,apdriskę..,būda iš bačkos kuri tiesiog guli ir prie jos karviniu lenciūgu šuo parištas,aplink krūvos natur produkto,išminto aišku
parlėkus rankas actu ploviausi,nes duris liečiau ir ji už rankų laikė,atrodė,kad persigėrė oda tuo visu siaubu
kaip iš jų neatimti tie vaikiukai buvo neįsivaizduoju,bet tokiom sąlygom net paršų nemačius auginant
tiesa ta jaunoji kaip vėliau sužinojau,metė vyrą ir su vaikais išėjo į kitą kaimą,mieste sutikus buvau,normaliai apsirengus buvo,pasidažius ir nedvokė,tik dantys išmušti
buvo ir daugiau tam kaime panašių trobų,pijokynas juodas,bet pirma vieta ko gero pas juos
pas kaimyną priešais irgi vištos troboj gyveno,stalai nušikti,apšnerkšta,katės valkiojasi,baisu,bet po ano matyto,tai jau buvo beveik tvarkinga
čia kažkada kai užsisakėm emigrantų tv,pasidomėjau kas lietuvoj naujo,įsijungiau ,,tv pagalbą,, ,o mai gad...,pasirodo tokių trobų ir po šiai dienai yra,net ne viena ,nežiūrim jokių tokio pobūdžio laidų daugiau,geriau rusų filmai ar koncertas koks
dėl manęs,tai biopsijos nedarė,kol kas trys mamografijos,echoskopijos,tepinėliai neparodė nieko pikto,šiandien darė galaktografiją,rado didelių papilomų,jos šalinamos operaciniu būdu,kito gydymo nėra,o ar jos šimtu proc gerybinės pasakys tik po mikroskopinio ištyrimo po operacijos,80 proc duoda,kad nieko blogo nėra,bet...
tikiuosi ir tie likę 20 bus geri ,mamos vėžys buvo genetinis,man tikimybė didelė