Merii, dar kartelį su gimtadieniu, kaip sakoma kad visko užtektų :0
Aš irgi kava iki dvylikos gaivinaus, nes i lovą traukė nerealiai . paskui iįšejus i lauką pramušė miegus tai dar iki dvieju pakimarinom, jau per tv kokia ššš [rograma, bent pas lietuvius eilini karta nusirode
Merii, su gimtadieniu
Kad lydėtų tave sėkmė
Jau šiemet tikrai teliko nėra ko jungti. Maniškis nutarė, kad šiandien tinginiausim, tai atsibodo jau
ai, baigiamasis moliūgų cukatų etapas, džiovinu. Taip atrodo, kad nieks jų nevalgys, bereikalingas darbas ir cukraus sugadinimas. Man lyg ir nieko, bet džiovinti obuoliai skaniau
Kad lydėtų tave sėkmė
Jau šiemet tikrai teliko nėra ko jungti. Maniškis nutarė, kad šiandien tinginiausim, tai atsibodo jau
ai, baigiamasis moliūgų cukatų etapas, džiovinu. Taip atrodo, kad nieks jų nevalgys, bereikalingas darbas ir cukraus sugadinimas. Man lyg ir nieko, bet džiovinti obuoliai skaniau
Meri, sveikinu, linkiu daug laimes, džiaugsmo ir sveikatėlės
Labukas
Labukas
Sveikos naujuos metuos
Jums gerai, o man kaip tik nauji metai, taip cvak iškart ir pasenstu
Sutikau kaip visada, nieko ypatingo, bus tų metų, kad tik sveiki būtų
Visoms dėkui už nuoširdžius sveikinimus, kas mane prisimintų, jei ne jūs
Svečių neturėjau nei per Kalėdas nei per gimtadienį. kai baliaus nedarau, tai nieks ir nesveikina, gal ir gerai, nes nekenčiu šventimų ir nenuoširdumo, tuomet geriau be jų.
Dukra ir tai per pasiuntinį perdavė dovanėlę, kelių žingsnių pagailėjo ateiti Matyt, jau visai nusivarius nuo visiems pataikavimų ir lakstymų. Suprantu ir gailinu jos, tiek nepatempčiau, kiek ji vežimų traukia, ai...
Nenoriu ryt į darbą, ai, kaip visada, ir ką ten pamečiau
Prašom
Jums gerai, o man kaip tik nauji metai, taip cvak iškart ir pasenstu
Sutikau kaip visada, nieko ypatingo, bus tų metų, kad tik sveiki būtų
Visoms dėkui už nuoširdžius sveikinimus, kas mane prisimintų, jei ne jūs
Svečių neturėjau nei per Kalėdas nei per gimtadienį. kai baliaus nedarau, tai nieks ir nesveikina, gal ir gerai, nes nekenčiu šventimų ir nenuoširdumo, tuomet geriau be jų.
Dukra ir tai per pasiuntinį perdavė dovanėlę, kelių žingsnių pagailėjo ateiti Matyt, jau visai nusivarius nuo visiems pataikavimų ir lakstymų. Suprantu ir gailinu jos, tiek nepatempčiau, kiek ji vežimų traukia, ai...
Nenoriu ryt į darbą, ai, kaip visada, ir ką ten pamečiau
Prašom
Merii mes nesenstam,tik mūsų stažas didėja ;)
Su šventėm , mielosios draugės. Tiksliau šiemet - kudakuojančios vištos.
Kad visoms gerai būtų ir už tai nieko nebūtų.
Meriuke, su gimtadieniu. Laimės, džiaugsmo, pinigų... ir kad dar trauktų ant bernų. Nors kartais..
Šventėm su Mb. Viršuje trys mergos. Sūnus pabėgo į miestą su draugu, grįžo paryčiais. Kažko nykiai šiais metais, šampano butelio neištvarkėme, nors ir merginoms paragavimui įpylėme.
Kadangi Gaidžio metai, tai pietums kepėme laaaabai didelės vištos kiaušinį. Pirmiausia atrakcija buvo kai reikėjo iškrapštyti. Pragręžė MB su grąžtu abu galus, bandėme išpūsti per kokteilinį šiaudą, trynys užstrigo. Tada plakiau, varvinau, pūčiau. Šiaip ne taip kiaušinienė gavosi. Šešiese valgėme ir dar liko.
Televizija šiemet - blogiau nebūna. Tai ramiai perskaičiau per šventes antrą kartą "Karalienės sesuo". Žodžiu, ramios gulimos šventės. Ant pinigų gi nepasivoliojau, kaip dabar bus. Ai, gal gerai tai, kad išvakarėse atradau kortelę, kurią maniau palikusi bankomate.. O kaip tyčia paštu po valandos jau nauja atėjo. Tai dabar nežinau , ar čia turtinga, ar biedna būsiu.
Kad visoms gerai būtų ir už tai nieko nebūtų.
Meriuke, su gimtadieniu. Laimės, džiaugsmo, pinigų... ir kad dar trauktų ant bernų. Nors kartais..
Šventėm su Mb. Viršuje trys mergos. Sūnus pabėgo į miestą su draugu, grįžo paryčiais. Kažko nykiai šiais metais, šampano butelio neištvarkėme, nors ir merginoms paragavimui įpylėme.
Kadangi Gaidžio metai, tai pietums kepėme laaaabai didelės vištos kiaušinį. Pirmiausia atrakcija buvo kai reikėjo iškrapštyti. Pragręžė MB su grąžtu abu galus, bandėme išpūsti per kokteilinį šiaudą, trynys užstrigo. Tada plakiau, varvinau, pūčiau. Šiaip ne taip kiaušinienė gavosi. Šešiese valgėme ir dar liko.
Televizija šiemet - blogiau nebūna. Tai ramiai perskaičiau per šventes antrą kartą "Karalienės sesuo". Žodžiu, ramios gulimos šventės. Ant pinigų gi nepasivoliojau, kaip dabar bus. Ai, gal gerai tai, kad išvakarėse atradau kortelę, kurią maniau palikusi bankomate.. O kaip tyčia paštu po valandos jau nauja atėjo. Tai dabar nežinau , ar čia turtinga, ar biedna būsiu.
Kad Is kaimo prisipazino, tai jau ir as pasisakysiu, nedrįsau . Seni palydeti su knyga, siandien irgi knyga. Kremtu Silvos 4 dali, liko 2-3 dienom skaitymo. Jau kita ant stalelio laukia.
Lietiniu prikepiau, tai rytoj lyg ir iseigine po darbo valandu
Papildyta:
"Karalienes sesers" neskaiciau. Paskaiciau aprasyma, turetu buti idomi.
Lietiniu prikepiau, tai rytoj lyg ir iseigine po darbo valandu
Papildyta:
"Karalienes sesers" neskaiciau. Paskaiciau aprasyma, turetu buti idomi.
Labas rytas.
Ar mūsų skoniai tokie?Kipro gėrimas vau,net nežinau kaip pavadinti?Pabandėme ragauti iš Balkanų parvežtų vaikų gėrimų.Anyžinė degtinė,vynas,gar kažkoks marmalas?Užteko palaižyti,mano avietinis vynas skaniausias.
Vakar dar neėmė miegas,tai tabletę paėmiau,mb sakė parovizinau kaip garvežys,kėlėsi uždaryti durų kambario.
Nieko neskaitau, kažkokia nusibaigus jaučiuos, džiaugiuos iki lovos nuslinkus , matet fb kažkas gaidi po nauju atiduoda, ot durni žmones isigijo tikvienam vakarui
Labas,
neskaitau dabar nieko, matyt perdegiau vaikystej, kai mama prozektoriu is po kaldros atimdavo Na dar jaunystej skaiciau.
Man dabar visos dienos tik sestadieniai ir sekmadieniai
neskaitau dabar nieko, matyt perdegiau vaikystej, kai mama prozektoriu is po kaldros atimdavo Na dar jaunystej skaiciau.
Man dabar visos dienos tik sestadieniai ir sekmadieniai
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 02, 08:40)
Nieko neskaitau, kažkokia nusibaigus jaučiuos, džiaugiuos iki lovos nuslinkus , matet fb kažkas gaidi po nauju atiduoda, ot durni žmones isigijo tikvienam vakarui
Čia kokių šlapanosių jauniklių "prikolas".Net nepagalvoja, kad įtaiso galvos skausmą.
Nors aš apsidžiaugčiau tokią dovaną gavusi. Ant kaladės ir turi sekmadienio pietus. Tskant vienu prisėdimu suvalgai visus metus.
Jei ką, tai mano nuomonė apie gyvas dovanas labai neigiama. Nebent būtų konkretus pageidavimas. Man kažkada padovanojo šunį. Turėjau rūpesčio, net labai nereikalingo gal penkis metus, kol nugaišo.
Šiandien pas dukrą gedulas. Žiurkėnas užsilenkė.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 02, 17:28)
Šiandien pas dukrą gedulas. Žiurkėnas užsilenkė.
Katinas visai įsisiautėjo, tikiuos nepradėsiu gailėtis ir praeis jam tas dūkimas ir visko ragavimo stadija. Net muilo iš muilinės ir to lyžtelėjo durniukas O šiąnakt tik iš vakaro kiek numigau, tiek buvo mano, ar nereiks nakčiai į tuliką uždarinėti ar pirkt pavadį ir parišt. Nemaniau, kad iki tiek neklausys.