Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Merii, dar kartelį su gimtadieniu, kaip sakoma kad visko užtektų :0

Aš irgi kava iki dvylikos gaivinaus, nes i lovą traukė nerealiai biggrin.gif. paskui iįšejus i lauką pramušė miegus tai dar iki dvieju pakimarinom, jau per tv kokia ššš [rograma, bent pas lietuvius eilini karta nusirode

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Merii, su gimtadieniu 4u.gif
Kad lydėtų tave sėkmė 4u.gif
Jau šiemet tikrai teliko nėra ko jungti. Maniškis nutarė, kad šiandien tinginiausim, tai atsibodo jau biggrin.gif
ai, baigiamasis moliūgų cukatų etapas, džiovinu. Taip atrodo, kad nieks jų nevalgys, bereikalingas darbas ir cukraus sugadinimas. Man lyg ir nieko, bet džiovinti obuoliai skaniau ax.gif
Atsakyti
Meri, sveikinu, linkiu daug laimes, džiaugsmo ir sveikatėlės birthday.gif 000552.gif happybday.gif ura.gif

Labukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 01 sausio 2017 - 16:35
Sveikos naujuos metuos 4u.gif
Jums gerai, o man kaip tik nauji metai, taip cvak iškart ir pasenstu biggrin.gif
Sutikau kaip visada, nieko ypatingo, bus tų metų, kad tik sveiki būtų smile.gif
Visoms dėkui už nuoširdžius sveikinimus, kas mane prisimintų, jei ne jūs biggrin.gif
Svečių neturėjau nei per Kalėdas nei per gimtadienį. kai baliaus nedarau, tai nieks ir nesveikina, gal ir gerai, nes nekenčiu šventimų ir nenuoširdumo, tuomet geriau be jų.
Dukra ir tai per pasiuntinį perdavė dovanėlę, kelių žingsnių pagailėjo ateiti rolleyes.gif Matyt, jau visai nusivarius nuo visiems pataikavimų ir lakstymų. Suprantu ir gailinu jos, tiek nepatempčiau, kiek ji vežimų traukia, ai...
Nenoriu ryt į darbą, ai, kaip visada, ir ką ten pamečiau ax.gif
Prašom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 01 sausio 2017 - 16:50
Merii mes nesenstam,tik mūsų stažas didėja ;)
Atsakyti
Su šventėm , mielosios draugės. Tiksliau šiemet - kudakuojančios vištos. biggrin.gif
Kad visoms gerai būtų ir už tai nieko nebūtų. 4u.gif

Meriuke, su gimtadieniu. Laimės, džiaugsmo, pinigų... ir kad dar trauktų ant bernų. Nors kartais.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šventėm su Mb. Viršuje trys mergos. Sūnus pabėgo į miestą su draugu, grįžo paryčiais. Kažko nykiai šiais metais, šampano butelio neištvarkėme, nors ir merginoms paragavimui įpylėme.
Kadangi Gaidžio metai, tai pietums kepėme laaaabai didelės vištos kiaušinį. Pirmiausia atrakcija buvo kai reikėjo iškrapštyti. Pragręžė MB su grąžtu abu galus, bandėme išpūsti per kokteilinį šiaudą, trynys užstrigo. Tada plakiau, varvinau, pūčiau. Šiaip ne taip kiaušinienė gavosi. Šešiese valgėme ir dar liko. biggrin.gif

Televizija šiemet - blogiau nebūna. Tai ramiai perskaičiau per šventes antrą kartą "Karalienės sesuo". Žodžiu, ramios gulimos šventės. Ant pinigų gi nepasivoliojau, kaip dabar bus. hmm.gif Ai, gal gerai tai, kad išvakarėse atradau kortelę, kurią maniau palikusi bankomate.. O kaip tyčia paštu po valandos jau nauja atėjo. skleroze.gif Tai dabar nežinau , ar čia turtinga, ar biedna būsiu. blink.gif
Atsakyti
Kad Is kaimo prisipazino, tai jau ir as pasisakysiu, nedrįsau ax.gif . Seni palydeti su knyga, siandien irgi knyga. Kremtu Silvos 4 dali, liko 2-3 dienom skaitymo. Jau kita ant stalelio laukia.
Lietiniu prikepiau, tai rytoj lyg ir iseigine po darbo valandu rolleyes.gif
Papildyta:
"Karalienes sesers" neskaiciau. Paskaiciau aprasyma, turetu buti idomi. g.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ar mūsų skoniai tokie?Kipro gėrimas vau,net nežinau kaip pavadinti?Pabandėme ragauti iš Balkanų parvežtų vaikų gėrimų.Anyžinė degtinė,vynas,gar kažkoks marmalas?Užteko palaižyti,mano avietinis vynas skaniausias. wub.gif
Vakar dar neėmė miegas,tai tabletę paėmiau,mb sakė parovizinau kaip garvežys,kėlėsi uždaryti durų kambario. ax.gif
Atsakyti
Nieko neskaitau, kažkokia nusibaigus jaučiuos, džiaugiuos iki lovos nuslinkus tongue.gif , matet fb kažkas gaidi po nauju atiduoda, ot durni žmones isigijo tikvienam vakarui
Atsakyti
Labas,
neskaitau dabar nieko, matyt perdegiau vaikystej, kai mama prozektoriu is po kaldros atimdavo biggrin.gif Na dar jaunystej skaiciau.
Man dabar visos dienos tik sestadieniai ir sekmadieniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 02, 08:40)
Nieko neskaitau, kažkokia nusibaigus jaučiuos, džiaugiuos iki lovos nuslinkus  tongue.gif , matet fb kažkas gaidi po nauju atiduoda, ot durni žmones isigijo tikvienam vakarui

Čia kokių šlapanosių jauniklių "prikolas".Net nepagalvoja, kad įtaiso galvos skausmą.
Nors aš apsidžiaugčiau tokią dovaną gavusi. Ant kaladės ir turi sekmadienio pietus. Tskant vienu prisėdimu suvalgai visus metus. biggrin.gif
Jei ką, tai mano nuomonė apie gyvas dovanas labai neigiama. Nebent būtų konkretus pageidavimas. Man kažkada padovanojo šunį. Turėjau rūpesčio, net labai nereikalingo gal penkis metus, kol nugaišo.
Šiandien pas dukrą gedulas. Žiurkėnas užsilenkė.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 02, 17:28)
Šiandien pas dukrą gedulas. Žiurkėnas užsilenkė.

4u.gif
Katinas visai įsisiautėjo, tikiuos nepradėsiu gailėtis ir praeis jam tas dūkimas ir visko ragavimo stadija. Net muilo iš muilinės ir to lyžtelėjo durniukas blink.gif O šiąnakt tik iš vakaro kiek numigau, tiek buvo mano, ar nereiks nakčiai į tuliką uždarinėti ar pirkt pavadį ir parišt. Nemaniau, kad iki tiek neklausys.
Atsakyti