reik ir man laukt nusvitimo, apsvietimo....nu ko nors. Durniausia, kad man visose situacijose sprendimo reik ieskot VIENAI Uz tai ir galva isiskaudejo nuo minciu, priestaringu, gausos. Nu vistiek kaip nors bus....Ar taip, ar taip.
Ruosiuosi daryt silke po svogunu, morku, pom padazo kailiniais.
Sapniuk,tolimas giminaitis,seno planavimo už Kauno gastronomo,penktame aukšte prieš mėnesį dviejų kambarių pardavė.Irgi reikia remonto,maža virtuvė,pereinami kambariai,gavo-17. Lygink.
Užsisakiau krūvą siūlų,kol akcija.Niekas neišpeikė megztukų ir svarbiausia mažajai įtikau,tai dabar imsiuosi darbo. Labai sunku išsirinkti spalvą,kai monitoryje vienaip atrodo,o kai atsiunčia vėl kitaip atrodo.
Aš irgi vištą susiruošiau rytoj kepti,nors dar upėtakiai nebrangūs IKI.Tai dabar kepsiu ir tą ir tą.
Užsisakiau krūvą siūlų,kol akcija.Niekas neišpeikė megztukų ir svarbiausia mažajai įtikau,tai dabar imsiuosi darbo. Labai sunku išsirinkti spalvą,kai monitoryje vienaip atrodo,o kai atsiunčia vėl kitaip atrodo.
Aš irgi vištą susiruošiau rytoj kepti,nors dar upėtakiai nebrangūs IKI.Tai dabar kepsiu ir tą ir tą.
ten langu, duru ner, nu nuo pastatymo, treciam aukste, bet virtuve dar uz mano mazesne, o mano 6kv. nesiekia. Kaina 25, jei gausis 24, tai dar dar, bet remontas neviltin tik pamislius varo Cia tam paciam name, tik viena laiptine reik prasokt
Oi nezinau ka daryt, kad ranku pirstu iki alkuniu nenusigrauzciau...
as ryt upetaki kepsiu, nes mesos smoto saldikli neradau, nu lyg istraukiau kazkoki, bet lyg anas didesnis buvo
Oi nezinau ka daryt, kad ranku pirstu iki alkuniu nenusigrauzciau...
as ryt upetaki kepsiu, nes mesos smoto saldikli neradau, nu lyg istraukiau kazkoki, bet lyg anas didesnis buvo
Sapniuk,o kitur paziuret? Ar norit savo name? O jaip su dabartiniu butu? Ji perka kazkas,ar ka darysit?
Siaip is vienos puses,jei viska moki pasidaryt ir yra lisnu pinigu, tai geriau be remonto- is kart saziningai,kaip sau.. Bet mes tai ir ieskomes,kad butu- atejai ir gyveni.. Nu mb nemoka daryt remontu, o viskam samdyt,ner tirk pinigu..
Siaip is vienos puses,jei viska moki pasidaryt ir yra lisnu pinigu, tai geriau be remonto- is kart saziningai,kaip sau.. Bet mes tai ir ieskomes,kad butu- atejai ir gyveni.. Nu mb nemoka daryt remontu, o viskam samdyt,ner tirk pinigu..
labas
nors Frau uždraudė virkaut-bet pavirkausiu: dvi dienas gulėjau po plastunski, šiandien jau atsigaivalėju. Virusas-temperatūra didžiausia, kosulis baisulinis, nosis nekvėpuoja ir atrodo, kad man kažkieno kito galvą uždėjo....
vakar ir vyras atgulė, jam baisiau, juk vyrams visada baisiau viskas būna
naujus sutiksim dvies lovoj, reik kažkaip pižamą pasigražint, kad gaidį pamalonint
dičkis į teatrą, mažius į Rygą, tad dėl valgymo būsim ramūs
Kaimietuke, tokiųū pažystamų neturiu....
pas mus vieno kambario kaina 60 be remonto
nors Frau uždraudė virkaut-bet pavirkausiu: dvi dienas gulėjau po plastunski, šiandien jau atsigaivalėju. Virusas-temperatūra didžiausia, kosulis baisulinis, nosis nekvėpuoja ir atrodo, kad man kažkieno kito galvą uždėjo....
vakar ir vyras atgulė, jam baisiau, juk vyrams visada baisiau viskas būna
naujus sutiksim dvies lovoj, reik kažkaip pižamą pasigražint, kad gaidį pamalonint
dičkis į teatrą, mažius į Rygą, tad dėl valgymo būsim ramūs
Kaimietuke, tokiųū pažystamų neturiu....
pas mus vieno kambario kaina 60 be remonto
Sapniuk pabandyk atsisedus susidelioti apytiksles kainas, visus pliusus ir minusus. Gal prašvieses galvoje. Pazistama situacija, o dar kai paciai spresti reikia
Labukas
Labukas
Jurginėli,pas jus ten sostinėje gripas siaučia???
Tortą sulebedinau,mb šaukia stalas lūžta nuo saldumynų,bet kur dėti produktus???
Mažoji irgi kelyje į Varšuvą ,guodžiuosikad irgi jaunystėje nenusėdėjome vietoje.O dabar galva įskausta.
Tortą sulebedinau,mb šaukia stalas lūžta nuo saldumynų,bet kur dėti produktus???
Mažoji irgi kelyje į Varšuvą ,guodžiuosikad irgi jaunystėje nenusėdėjome vietoje.O dabar galva įskausta.
nežinau aš jei reikalingas remontas turbut nepirkčiau, mb viska moka, bet ilgai krapštos, nes jam turi but idealu, o plius kur jau reikejo samdyt pvz sildomas grindis det, bares su meistrais baisu, nes jam jam jei jau milimetras i šali tragedija, pats visur kišas, matuoja, nu žodžiu nenoriu ir prisimint, kiek nervu kainavo irengimas namo kažkada, o beto samdyt tai ir kainuoja
nu Kupisky mes su vyru kaip sau viena kambari susiremontavom, kapitaliai, kaip sau ir abu. Vien kol sena tinka nukapojom. Pagal darbu kainas, samdomu darbininku, siemet ten tik gonkelis perstatytas.
Tam bute bandytumem savo jegomis. Praktikos turim, nes sitam bute tinka nudauzem, sienas koridoriuj beveik paruosem dazymui ar tapetavimui, tiesiai, lygiai.
Giegiuk, savo parduociau, kai kazka nusipirkciau. Pinigu tiek neturiu, bet turiu keleta vietu kur ju pasiskolint
Tam bute bandytumem savo jegomis. Praktikos turim, nes sitam bute tinka nudauzem, sienas koridoriuj beveik paruosem dazymui ar tapetavimui, tiesiai, lygiai.
Giegiuk, savo parduociau, kai kazka nusipirkciau. Pinigu tiek neturiu, bet turiu keleta vietu kur ju pasiskolint
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 30, 17:43)
nežinau aš jei reikalingas remontas turbut nepirkčiau, mb viska moka, bet ilgai krapštos, nes jam turi but idealu, o plius kur jau reikejo samdyt pvz sildomas grindis det, bares su meistrais baisu, nes jam jam jei jau milimetras i šali tragedija, pats visur kišas, matuoja, nu žodžiu nenoriu ir prisimint, kiek nervu kainavo irengimas namo kažkada, o beto samdyt tai ir kainuoja
Na, bet ne tik tame pačiame darbe dirbam, bet ir vyras tas pats
QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 30, 19:13)
nors Frau uždraudė virkaut-
tikrai ne aš
pati tyliu užspaudus,dar nesuvirškinus,tablečių priputau,gal kažkaip ...
buvom parduotuvėj,eilinių dalykų...,žmonių nėra minios,bet pakankamai,kad erzintų,kiekviena šeima po du vežimėlius stumiasi,vienam dėžės su alum ir stipresniais,kitam dešrelės ir fejerverkai,tuos ima kainų nežiūrėdami,stumdosi ...,vėl dvi valandas ,,dvyliktą,, šaudys
sutepiau tortą,ryte antį kept įkišiu,salotų padarau ir ramu,jokių likučių nelikę ir dabar neliks
vyras apžiūrėjo virtuvę ir patikrino ar bulvių turim,įtariu bado atveju kepsis ,pastoviai alkanas,per du mėnesius dešimt kg numetė,be jokių dietų,darbo ir to mažiau,matyt nervai savo daro,nors man nekrenta nei gramas,ai
kiemai pilni eglučių,kai kur su visais žaisliukais,tiesiog švyst per langą ir po švenčių,voliojasi kiemuose nuo kalėdų iki vasario
seniausias ir mažiausia lovose,sūnus kompe,aš irgi nutūpiau,peržvelgt aktualijas ir bandyt gult reikia
ainu dar vieną sakinį išsitrauksiu pacitavimui,per daug ištryniau
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 30, 19:13)
va ką turėjau galvoj rašydama,kad meilės istorijų noriu
užskaitau
QUOTE(Frau J* @ 2016 12 31, 01:03)
Jei reik, laužyk taisykles, netylėk