Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 12 29, 19:37)
Man niekada nebūna švenčių, kad galėčiau džiaugtis.

O man turbut pirmos per 11m sventes,kai nereikia labai viskuom rupintis biggrin.gif Iki tol pardej sventinis periodas buvo begimo,lekimo,vezimo tarpas..O dabar taip ramu bigsmile.gif Atidirbau,atsisveikinau,isejau mirksiukas.gif Nebereikia krupciot nuo tel skambucio,kad kazko pritruko pardej,kazkas atsiiko..
Atsakyti
mes naujako jau senokai nešvenčiam kaip ,,senais,, laikais ,pagrindinė šventė kūčios- kalėdos ,naujakas paprastai būna su vakariene,dvyliktą šampės ir gerai,nieko specialaus neruošiu,nepuošiu

išsikepsim antį,atidarysiu agurkų stiklainį,sutepsiu ,,medutį,, pusiau gatavą parsinešus ir balius biggrin.gif ,kas neužmiega fejerverkus pažiūri,dar stipresni kokį žydrą žiburėlį

ko gero nevažiuosim į tą baseiną,baisiai tingiu,jaunimas snarglėti,kosintys,apsieis...., pasveiks ir pasimaudys,niekur nedings baseinas,sveikata svarbiau biggrin.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,atleisk negaliu niekuo padėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2016 12 30, 07:31)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,atleisk negaliu niekuo padėti. 4u.gif

Na va kas projektus, o kas mišrainės damusineja, pas mus tai vištos nespėjo damusinet, kibirais nešiau biggrin.gif, o šiaip tai Kalėdom lengva tokia darysiu su obuoliais ir pievagrybiais
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 30, 07:43)
Na va kas projektus, o kas mišrainės damusineja, pas mus tai vištos nespėjo damusinet, kibirais nešiau  biggrin.gif, o šiaip tai Kalėdom lengva tokia darysiu su obuoliais ir pievagrybiais

Lyžuka,tu dar kalėdas šventi? blink.gif
Aš irgi galvoju Naujiems vištą išsikepti ir tortą sumarmaliuoti šiandien,kad susigertų.Nes produktų sočiai dar nuo kalėdų.Atrodo ir mažajai sukroviau,bet kai pažiūri pilnas dar vis šaldytuvas. bigsmile.gif bigsmile.gif Jaučiu dar ir tinginį padarysiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2016 12 30, 07:59)
Lyžuka,tu dar kalėdas šventi? blink.gif
Aš irgi galvoju Naujiems vištą išsikepti ir tortą sumarmaliuoti šiandien,kad susigertų.Nes produktų sočiai dar nuo kalėdų.Atrodo ir mažajai sukroviau,bet kai pažiūri pilnas dar vis šaldytuvas. bigsmile.gif  bigsmile.gif Jaučiu dar ir tinginį padarysiu. ax.gif

biggrin.gif ai man vis dar kalėdos bigsmile.gif
Tinginį dariau dar vienas ritinukas yra ir aplamai saldumynų sočiai, o vištos kept nevalia
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 30, 09:12)
biggrin.gif ai man vis dar kalėdos  bigsmile.gif
Tinginį dariau dar vienas ritinukas yra ir aplamai saldumynų sočiai, o vištos kept nevalia

Labas rytas,
kodėl vištos nevalia? Taigi gaidžio metai ne rytoj ir ne poryt prasideda. mirksiukas.gif
Papasakok apie savo obuolių pievagrybių mišrainę smulkiau, prašau. Negirdėjus tokios. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
LAbukas

As ir skaiciau,kad vistos negalima per naujus valgyt,o mes kaip tik vista uzsisake smile.gif
Bet logiskai,tai tikrai gaidzio metai ten kazkur sausio pabaigoj tik prasideda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2016 12 30, 08:28)
Labas rytas,
kodėl vištos nevalia? Taigi gaidžio metai ne rytoj ir ne poryt prasideda. mirksiukas.gif
Papasakok apie savo obuolių pievagrybių mišrainę smulkiau, prašau. Negirdėjus tokios. Ačiū. 4u.gif

Lupti obuoliai, pievagrybiai marinuoti, raudoni svogūnai, virtos pupelės, viską pjaustyti pagal norą ir majonezas, esu dejus ir pievagrybius savo sultyse tai švelnesnė gaunas
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 30, 12:46)
Lupti obuoliai, pievagrybiai marinuoti, raudoni svogūnai, virtos pupelės, viską pjaustyti pagal norą ir majonezas, esu dejus ir pievagrybius savo sultyse tai švelnesnė gaunas

Ačiū. Nusipirkau šviežius. biggrin.gif o jau žmonių žmonių pardėse......
Atsakyti
Labas,
buvau snd. to parduodamo 2 kmb. buto paziuret ax.gif Nezinau net ka pasakyt, ne tik nuo pastatymo neremontuotas, bet net nesamoniu pridaryta. Galva net isiskadejo, nezinau ka daryt. Pagal rinkos kaina kaip ir normaliai, bet kokiais finansais remontuot. rolleyes.gif
Net i viena NT agentura skambinausi kokios kainos siame rajone, name, aukste. Pasidariau trecia kausa kavos, gal smegenai namo pareis ax.gif
nebetaisysiu klaidu, suprasit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 30 gruodžio 2016 - 14:30
QUOTE(sapniukass @ 2016 12 30, 14:29)
Labas,
buvau snd. to parduodamo 2 kmb. buto paziuret ax.gif Nezinau net ka pasakyt, ne tik nuo pastatymo neremontuotas, bet net nesamoniu pridaryta. Galva net isiskadejo, nezinau ka daryt. Pagal rinkos kaina kaip ir normaliai, bet kokiais finansais remontuot. rolleyes.gif
Net i viena NT agentura skambinausi kokios kainos siame rajone, name, aukste. Pasidariau trecia kausa kavos, gal smegenai namo pareis ax.gif
nebetaisysiu klaidu, suprasit biggrin.gif

atjaučiu kaip tau sunku, čia dar blaškais del kokios striukes ar batu, o ten gi būstas unsure.gif , beje kaip bebut juokinga mes del jo nesikankinom, kažkaip matyt dievulis pagailejo ir iškart apšviete kad va čia taip tas ko mums reikia mirksiukas.gif
Atsakyti