Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 29, 08:19)
Sveikos smile.gif

Na ka pabandom šitoj bent temoj linksmai naujus pasitikti, kad iki naujų jokiu ai, oi, o man tai ten diegia nesigirdetųbiggrin.gif

ai galim apie ėdimą biggrin.gif, parašykit kokia skania mišraine ar salotas, kur mažai darbo, gaivios ir t.t. smile.gif

Ai, oi nebus, jau pradėjau švęęęęęęsti tongue.gif Nuotaika pataisyta yahoo.gif

Frau, man darbas kaip atostogos tongue.gif Nors lova vilioja irgi, netik darbas rolleyes.gif

Kadangi jau sveikinausi, tai nebesilabinsiu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2016 12 29, 13:02)
Ai, oi nebus, jau pradėjau švęęęęęęsti  tongue.gif  Nuotaika pataisyta  yahoo.gif

Frau, man darbas kaip atostogos  tongue.gif Nors lova vilioja irgi, netik darbas  rolleyes.gif

Kadangi jau sveikinausi, tai nebesilabinsiu  nail.gif

panašu kaip vienam darbe dirbume biggrin.gif man darbas ir švente ir poilsis, beje šiandien nuo ryto "dirbame" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 29, 13:09)
panašu kaip vienam darbe dirbume biggrin.gif man darbas ir švente ir poilsis, beje šiandien nuo ryto "dirbame"  mirksiukas.gif

Na va, o sako LT blogas gyvenimas, na grynas rojus hihihi.gif

Nežinau kaip reiks dirbti, nes jau dabar pas paduškas traukia rolleyes.gif
Atsakyti
Laba.
Baigias visos baliuškos, vakar paskutinė, kaimelio biggrin.gif
Ir viskas gerai, nieks, net maniškio galva, neskauda biggrin.gif . Tai dar naujus sutikt.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2016 12 29, 15:06)
Laba.
Baigias visos baliuškos, vakar paskutinė, kaimelio biggrin.gif
Ir viskas gerai, nieks, net maniškio galva, neskauda biggrin.gif . Tai dar naujus sutikt.

Liuks. Tvarkinga motera thumbup.gif mirksiukas.gif

Kaip tavo sveikata?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2016 12 29, 16:12)

Kaip tavo sveikata?

Irgi liuks smile.gif Pasisaugau dar su darbais, ale vakar šampės buteliuką per visą vakarą sulaižiau, gi nesunku kilnoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 29, 10:19)
salotas, kur mažai darbo, gaivios ir t.t. smile.gif

mano šeimynai patinka toks variantas - ant švaraus salotos lapo dedu kelis svogūno laiškus,agurko ,,ketvirtuką,, ,na atpjaut agurko juostą,jei trumpavaisis,tai ketvirtį išilgai,dar krapo šakelę,bet tą pasmulkinu
tada per visą ilgį užtept padažo,greičiausiai su majonezu,jei norisi aštriau ir sveikiau,tai smetona su krienais pamaišyta,natūraliu jogurtu ar kuo mėgsti,po visko susuki į ,,ruloniuką,, ir guldai į lėkštę mirksiukas.gif
jei laiko ir noro būna priguldau į tą salotą ir ridikėlio

nieko įmantraus,bet dar nenusibodę biggrin.gif

dar valgom tokį greitą ,,jovalą,, - agurkas,saldus pipiras,geriau kelių spalvų po pusę,pomidorai keli,svogūno raudono galvutė,supjaustai kaip patinka,užpili citrinos sulčių,medaus ir alyvuogių aliejaus padažu,pipiriuko ir druskytės pagal skonį

laidotuvių mišrainės darau kartą į kelis metus,šiemet buvo tas kartas per kalėdas,vėl ilgai nedarysiu

o šiaip,tai pirma išrenkam iš lėkščių žalumynų ,,papuošimus,, visus,imi ir tiesiai į burną,be jokio nieko biggrin.gif

pas mane pageidavimų koncertas šiandien - vyras iš ryto užsiprašė kompoto,anūkė nuo vakar zyzė burokėlių sriubos su frikadelėm,sūnus užgiedojo - maaaama ,gali iškept obuolių pyragą? laaaabai prašau
kepu ,verdu ...
kad mažai nepasirodytų pildau ir savo norą -želės pasidariau ,nieko daugiau nenoriu
Atsakyti
Labukas
Ryt paskutinis darbo pusdienis šiais metais
O kokia ta laidotuvių mišrainė?
Želė skanu,davei idėją Frau,eisiu pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2016 12 29, 22:07)
O kokia ta laidotuvių mišrainė?

tradicinė balta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2016 12 29, 19:30)
tradicinė balta  biggrin.gif

rolleyes.gif lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2016 12 29, 17:30)
tradicinė balta  biggrin.gif

Dukra prie kucias klausia-ar bus baltos koses biggrin.gif Ot lietuvaite,pamirso zodi -misraine biggrin.gif

Kaip gerai,kai nereikia rupintis jokiais maistais pries naujus biggrin.gif Kaip tik damusinejam visokius likucius,darzoves,kad saldytuve visko maziau liktu mirksiukas.gif O LT pirtelej bus viskas paruosta mirksiukas.gif Po sventimu pas sese busim-bus viskas paruosta biggrin.gif
Atsakyti
Ot lietuviškos LKalėdos-naujakas. Vien apie maistą. Baltos mišrainės pusbliūdį šunys suėdė. Tikrai, ir man laidotuvių košė biggrin.gif O kaip viskas ant šonų dedasi blink.gif
Bus trečia naktis be miego, apie pusę dvejų į lovą nueinu. Damušinėju projekto pridavimą. Per kelias dienas sunaudojau visą poką A4 formato popieros. Bože bože, nupliks be medžių mūsų kraštas nuo tokio biurokratijos antplūdžio. Bet ko gero prašysiu pratęsimo cray.gif
Ingrida, Para, gal turite draugų statybos inspekcijoje. ? Heeelp help.gif
Gerai, pakalbėjau, einu surašysiu dar kelis raštus, kelias lentikes sukalsiu. Visokios ataskaitos... Man niekada nebūna švenčių, kad galėčiau džiaugtis.
Atsakyti