Laba,
Visoms skausminga tema svorio metimas, kad tylim?
QUOTE(Para @ 2016 12 28, 19:55)
rašyt nėra ką,tai tylim,o tema neišsemiama,bet neįdomi,ne svoris šiuo metu rūpi,o kaip sulaukt šviežių bulbų
man aplamai šitas laikotarpis įskaitant visą sausio mėnesį yra sunkus,stengiuosi nukreipt mintis nuo negatyvo,tai ir tyliu,nes bet kokia tema kur prieinu iki savianalizės sukelia dar slogesnę nuotaiką,tai ir tyliu
dabar žiūriu tik komedijas,jumorinas visokias,kvn,koncertus.... ,per šventes visi žaidėm stalo žaidimus,alias ir t.t.
kai rašysit apie meilės nuotykius ar šiaip ką linksmo mielai prisijungsiu,visa kita tabu,pardon iš anksto
tai mums istvirkaut visoms pradet?
QUOTE(sapniukass @ 2016 12 28, 20:39)
tai mums istvirkaut visoms pradet?
prie ko ištvirkavimas?
meilės nuotykiai nebūtinai apie aną galą,tiesiog linksmi nutikimai,anekdotinės situacijos
pamačius žodį meilė,man nekyla mintis apie .... ,na,bet matyt kas alkanas tam kyla
viskas,tyliu,neskaitau ir nerašau,virkaut nenoriu ir taip sunku,neaktualu man dejonės
ainu į fb anekdotų skaityt
Frau,juokelis
https://www.facebook...73698439333307/
https://www.facebook...73698439333307/
Labukas
Ai tas svoris,kokia esu tokia
Giminaitė džiaugėsi svorio priaugus,bet nemetant pats jai nukrito ir vėl tokia džiūsnelė yra
Dar viena dienelė atidirbta,liko pusantros,pamalonino ,penktadienį dirbsim tik pusę dienos
Darbe vos ne dvaro lygio intrigos,juokas ima,kai supsichuoja,ne piemenės,bet matyt pilnatis veikia,artėjanti,vis ne nuobodu
Ai tas svoris,kokia esu tokia
Giminaitė džiaugėsi svorio priaugus,bet nemetant pats jai nukrito ir vėl tokia džiūsnelė yra
Dar viena dienelė atidirbta,liko pusantros,pamalonino ,penktadienį dirbsim tik pusę dienos
Darbe vos ne dvaro lygio intrigos,juokas ima,kai supsichuoja,ne piemenės,bet matyt pilnatis veikia,artėjanti,vis ne nuobodu
Jei ne viena nevirkaujat tai man teks
Pastovūs nemalonumai darbe.
O tai kieno uodega pas kačiuką? Tokią gamta davė, tai ką jam mažiukui daryti, nebūkit žiaurios, yra ir baisesnių katiniukų uodegų. Pavartykit beglobių nuotraukas
Frau, ir pas mane beveik baigėsi naminiai orchių žydėjimai, netinka šie namai, vienareikšmiškai. Vientisas lavonynas, o be to, jau nedžiugina orchidėjų žiedai. Ir aplamai, vienkartinės gėlės
Pastovūs nemalonumai darbe.
O tai kieno uodega pas kačiuką? Tokią gamta davė, tai ką jam mažiukui daryti, nebūkit žiaurios, yra ir baisesnių katiniukų uodegų. Pavartykit beglobių nuotraukas
Frau, ir pas mane beveik baigėsi naminiai orchių žydėjimai, netinka šie namai, vienareikšmiškai. Vientisas lavonynas, o be to, jau nedžiugina orchidėjų žiedai. Ir aplamai, vienkartinės gėlės
QUOTE(Para @ 2016 12 28, 17:55)
Kad tik tokios bėdos būt ir skausmai
Merii nepergyvenk ir kitur geros nuotaikos darbe , pas mus vis dažniau pagiria darbuotojus tokiais malonybiniais žodeliais kaip lochai ir mazvaikiai , o kitam darbe girdėjau pasakojant kaip direktorius udijo darbuotoją tipo nusivalyk kaktą, nes ten užrašyta kad esi kaimiete ir kaip tu rengsies sako
Meri, viskas gerai su katinuku. Tik, kai jis visas beveik baltas, tai uodega kaip ne to katino. Na pamacius tik uodega, nepagalvotum, kad jis baltukas.
QUOTE(Merii @ 2016 12 28, 17:22)
Tai cia mes dziaugiames,kad toks idomus katinukas Tikrai ne is piktumo
O kas darbe?KAbinejas?Ar tik darbu daug krauna?
Na, kad nuotykiu ner: nei meiles, nei nemeiles.
Svoris manes nedomina Kiek yr - visas mano
Grįzau pikta is ligonines, buvau lankyt anytos. Bet geriau apie zuikučius ir gelytes kalbeti
Svoris manes nedomina Kiek yr - visas mano
Grįzau pikta is ligonines, buvau lankyt anytos. Bet geriau apie zuikučius ir gelytes kalbeti
QUOTE(Para @ 2016 12 28, 20:59)
Na na šita anytu tema man įdomi prašom plačiau kuom sunervino palyginsiu su sava