o man valgomos patinka, arba pats suvalgai arba kam atiduodi , bet neužima vietos
Labukas
MAno dovanos ir visos panaudotos bus GAvau nemazai kosmetikos,sampunu rinkini.GAvau patalynes komplekta-galvoju eit is kart pakeist-bus naujakui nauja
O viens kitam su MB mes nesidovanojam-vakar vaziavom i shopinga ir visko prisipirkom,ko norejom As norejau daugiau,bet nusipirkau tik treninga Apsimetysiu namus ir gal vel iki shopingo paleksim..Juk naujakui suknios taip ir neturiu GAlvoju sita pirkt.As ja jau matavaus,tiko,o dabar ir nukainuota
http://www.quizcloth...0100009444.html
MAno dovanos ir visos panaudotos bus GAvau nemazai kosmetikos,sampunu rinkini.GAvau patalynes komplekta-galvoju eit is kart pakeist-bus naujakui nauja
O viens kitam su MB mes nesidovanojam-vakar vaziavom i shopinga ir visko prisipirkom,ko norejom As norejau daugiau,bet nusipirkau tik treninga Apsimetysiu namus ir gal vel iki shopingo paleksim..Juk naujakui suknios taip ir neturiu GAlvoju sita pirkt.As ja jau matavaus,tiko,o dabar ir nukainuota
QUOTE(giega @ 2016 12 27, 11:56)
Labukas
grazi, bet reik ir figuros prie jos, ne tai kur pilvas išsišoves nuo klecku , na tos visos duškes tai ir man patinka, vistiek naudojamas daiktas, mb dar megsta visokias putas skutimuisi tai paskui buna kad iki kitu kaledu užtenka , o patalynes kompl pati pasidovanojau
QUOTE(giega @ 2016 12 27, 12:13)
nusuper figura, tik į žandus po slyvą isidek
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 27, 10:32)
o man valgomos patinka, arba pats suvalgai arba kam atiduodi , bet neužima vietos
Laba,
Valgomos dovanos ir man geriausios.
Prigąsdinot su ta nauja versija, tai dabar dar kentėsiu šioje
Šiandien einam į spektaklį, Kalėdų proga. Kaži ko tai abejoju dėl jo kokybės, bus matyt
QUOTE(Para @ 2016 12 27, 13:48)
Šiandien einam į spektaklį, Kalėdų proga. Kaži ko tai abejoju dėl jo kokybės, bus matyt
Laukiame atsiliepimų.
Kaip išgasdino mažius šiandien.Paskambino ir numetė telefoną,skambinu jokio atsako. Prigalvojau visko,avarija,važiuojant į aerouostą,partrenkė žmogų,padarė avariją.Neatsiliepia,nebe galiu net pinti vainikų,vidurius verčia.Po valandos perskambino.Sako ai taksas atvažiavo ir numetė skambutį.O aš tiek prigalvojau ir dičkį jau pajungėme. Kaip jie nepagalvoja apie tėvus? Dabar nervuojuosi,kad laimingai nuskristų toks vėjas.
Goega,nu bet figūta,pavydas ima.
Gersiu kokteilius gautus liekninimo,netikiu,kad padėtų.
QUOTE(IngridaB @ 2016 12 27, 17:49)
Laukiame atsiliepimų.
Kaip išgasdino mažius šiandien.Paskambino ir numetė telefoną,skambinu jokio atsako. Prigalvojau visko,avarija,važiuojant į aerouostą,partrenkė žmogų,padarė avariją.Neatsiliepia,nebe galiu net pinti vainikų,vidurius verčia.Po valandos perskambino.Sako ai taksas atvažiavo ir numetė skambutį.O aš tiek prigalvojau ir dičkį jau pajungėme. Kaip jie nepagalvoja apie tėvus? Dabar nervuojuosi,kad laimingai nuskristų toks vėjas.
Spektaklis neblogas, bet komedija nepavadinciau. Del to jam minusas. O tai laukiau kada juoktis, o to juoko vis ner ir ner tada viduryje miegas uzvalde atsispyriau jam Bet pabaiga gera, na ir mintis gera. Tai atpirko visa spektakli. Ta mano nuomone nei šiokia, nei tokia Bet man kaip nedaug toje srityje ismanaciai jį gal 7-8 balams įvertinčiau. Reiks paklaust drauges teatrales, ana gudresne tuo klausimu
Giega - manekene
Kokteiliai padeda, bet juos vietoj maisto reikia gerti. Jeigu juos gersi po sociu pietu ar vakarienes, tai svoris augs, kaip sportininkams. Nors kazi kokie tie kokteiliai, ten instrukcija t.b.
KAip kazkada mes nuvarem i spektakli ,,Mirtis ir mergele"..Sedim pirmoj eilej per pati viduri..NArmontaite vaidina,atrodo ziuri tau tiesiai i akis ir pasiuncia nx KAi pirma karta isgirdau,galvojau-pasigirdo...Antra karta liepe b*b* ciult-nu galvoju jau tikrai nesivaidena Ir visas spektaklis vien keiksmazodziai...Vnz pasikultururinom neblogai tada
Iki manekeniu dar toli ir jau nebenoriu daugiau As jau vel jauciuosi per kuda,kaip kazkada jaunystej...Nu ner to auksinio viduriuko Aisku gerai-pilvas jau nebekaba..Bet ir kojytes-sakaliukai
NA ka-vakar MB shopingu diena buvo,siandien mano Kai suskaiciavom viso kiek isleidom,zaktelejau biski Nu vidutiniskas atostogas Bet ka daryt,kai visi rubai per dideli ir toooookios geros nuolaidos
Iki manekeniu dar toli ir jau nebenoriu daugiau As jau vel jauciuosi per kuda,kaip kazkada jaunystej...Nu ner to auksinio viduriuko Aisku gerai-pilvas jau nebekaba..Bet ir kojytes-sakaliukai
NA ka-vakar MB shopingu diena buvo,siandien mano Kai suskaiciavom viso kiek isleidom,zaktelejau biski Nu vidutiniskas atostogas Bet ka daryt,kai visi rubai per dideli ir toooookios geros nuolaidos
Labas rytas.
Labas,
giegiukas man pasirode jau per plonas. Dar truputi ir uz lopetos galetum pasislepti Nu bet grazi motera
giegiukas man pasirode jau per plonas. Dar truputi ir uz lopetos galetum pasislepti Nu bet grazi motera
Tai ir nebekusiu daugiau Bet reikia kazkaip pasistengt ir nesustoret vel Nors...Storejau po 1kg i metus ir taip 10 metu,o numeciau tuos 10kg per metus laiko