Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

o man valgomos patinka, arba pats suvalgai arba kam atiduodi biggrin.gif, bet neužima vietos tongue.gif
Atsakyti
Labukas

MAno dovanos ir visos panaudotos bus mirksiukas.gif GAvau nemazai kosmetikos,sampunu rinkini.GAvau patalynes komplekta-galvoju eit is kart pakeist-bus naujakui nauja biggrin.gif biggrin.gif
O viens kitam su MB mes nesidovanojam-vakar vaziavom i shopinga ir visko prisipirkom,ko norejom mirksiukas.gif As norejau daugiau,bet nusipirkau tik treninga biggrin.gif biggrin.gif Apsimetysiu namus ir gal vel iki shopingo paleksim..Juk naujakui suknios taip ir neturiu biggrin.gif GAlvoju sita pirkt.As ja jau matavaus,tiko,o dabar ir nukainuota mirksiukas.gif

http://www.quizcloth...0100009444.html
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 12 27, 11:56)
Labukas

MAno dovanos ir visos panaudotos bus mirksiukas.gif GAvau nemazai kosmetikos,sampunu rinkini.GAvau patalynes komplekta-galvoju eit is kart pakeist-bus naujakui nauja biggrin.gif  biggrin.gif
O viens kitam su MB mes nesidovanojam-vakar vaziavom i shopinga ir visko prisipirkom,ko norejom mirksiukas.gif As norejau daugiau,bet nusipirkau tik treninga biggrin.gif  biggrin.gif Apsimetysiu namus ir gal vel iki shopingo paleksim..Juk naujakui suknios taip ir neturiu biggrin.gif GAlvoju sita pirkt.As ja jau matavaus,tiko,o dabar ir nukainuota mirksiukas.gif

http://www.quizcloth...0100009444.html

grazi, bet reik ir figuros prie jos, ne tai kur pilvas išsišoves nuo klecku biggrin.gif , na tos visos duškes tai ir man patinka, vistiek naudojamas daiktas, mb dar megsta visokias putas skutimuisi tai paskui buna kad iki kitu kaledu užtenka biggrin.gif, o patalynes kompl pati pasidovanojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 gruodžio 2016 - 12:06
rolleyes.gif rolleyes.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=58F89448
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 12 27, 12:13)

nusuper figura, tik į žandus po slyvą isidek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 27, 10:32)
o man valgomos patinka, arba pats suvalgai arba kam atiduodi biggrin.gif, bet neužima vietos tongue.gif

Laba,

Valgomos dovanos ir man geriausios. bigsmile.gif

Prigąsdinot su ta nauja versija, tai dabar dar kentėsiu šioje ax.gif

Šiandien einam į spektaklį, Kalėdų proga. Kaži ko tai abejoju dėl jo kokybės, bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2016 12 27, 13:48)
Šiandien einam į spektaklį, Kalėdų proga. Kaži ko tai abejoju dėl jo kokybės, bus matyt  rolleyes.gif

Laukiame atsiliepimų. 4u.gif
Kaip išgasdino mažius šiandien.Paskambino ir numetė telefoną,skambinu jokio atsako. blink.gif bigsmile.gif Prigalvojau visko,avarija,važiuojant į aerouostą,partrenkė žmogų,padarė avariją.Neatsiliepia,nebe galiu net pinti vainikų,vidurius verčia.Po valandos perskambino.Sako ai taksas atvažiavo ir numetė skambutį.O aš tiek prigalvojau ir dičkį jau pajungėme. ax.gif Kaip jie nepagalvoja apie tėvus? ax.gif Dabar nervuojuosi,kad laimingai nuskristų toks vėjas. bigsmile.gif blink.gif
Goega,nu bet figūta,pavydas ima.
Gersiu kokteilius gautus liekninimo,netikiu,kad padėtų. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 gruodžio 2016 - 17:51
QUOTE(IngridaB @ 2016 12 27, 17:49)
Laukiame atsiliepimų. 4u.gif
Kaip išgasdino mažius šiandien.Paskambino ir numetė telefoną,skambinu jokio atsako. blink.gif  bigsmile.gif Prigalvojau visko,avarija,važiuojant į aerouostą,partrenkė žmogų,padarė avariją.Neatsiliepia,nebe galiu net pinti vainikų,vidurius verčia.Po valandos perskambino.Sako ai taksas atvažiavo ir numetė skambutį.O aš tiek prigalvojau ir dičkį jau pajungėme. ax.gif Kaip jie nepagalvoja apie tėvus? ax.gif Dabar nervuojuosi,kad laimingai nuskristų toks vėjas. bigsmile.gif  blink.gif
Goega,nu bet figūta,pavydas ima.
Gersiu kokteilius gautus liekninimo,netikiu,kad padėtų. ax.gif

Spektaklis neblogas, bet komedija nepavadinciau. Del to jam minusas. O tai laukiau kada juoktis, o to juoko vis ner ir ner rolleyes.gif tada viduryje miegas uzvalde ax.gif atsispyriau jam rolleyes.gif Bet pabaiga gera, na ir mintis gera. Tai atpirko visa spektakli. Ta mano nuomone nei šiokia, nei tokia blink.gif Bet man kaip nedaug toje srityje ismanaciai jį gal 7-8 balams įvertinčiau. Reiks paklaust drauges teatrales, ana gudresne tuo klausimu ax.gif

Giega - manekene rolleyes.gif

Kokteiliai padeda, bet juos vietoj maisto reikia gerti. Jeigu juos gersi po sociu pietu ar vakarienes, tai svoris augs, kaip sportininkams. Nors kazi kokie tie kokteiliai, ten instrukcija t.b.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 27 gruodžio 2016 - 21:57
KAip kazkada mes nuvarem i spektakli ,,Mirtis ir mergele"..Sedim pirmoj eilej per pati viduri..NArmontaite vaidina,atrodo ziuri tau tiesiai i akis ir pasiuncia nx biggrin.gif KAi pirma karta isgirdau,galvojau-pasigirdo...Antra karta liepe b*b* ciult-nu galvoju jau tikrai nesivaidena blink.gif Ir visas spektaklis vien keiksmazodziai...Vnz pasikultururinom neblogai tada biggrin.gif biggrin.gif

Iki manekeniu dar toli ir jau nebenoriu daugiau ax.gif As jau vel jauciuosi per kuda,kaip kazkada jaunystej...Nu ner to auksinio viduriuko ax.gif Aisku gerai-pilvas jau nebekaba..Bet ir kojytes-sakaliukai ax.gif

NA ka-vakar MB shopingu diena buvo,siandien mano biggrin.gif Kai suskaiciavom viso kiek isleidom,zaktelejau biski ax.gif Nu vidutiniskas atostogas ax.gif Bet ka daryt,kai visi rubai per dideli ir toooookios geros nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 gruodžio 2016 - 08:18
Labas,
giegiukas man pasirode jau per plonas. Dar truputi ir uz lopetos galetum pasislepti biggrin.gif Nu bet grazi motera wub.gif
Atsakyti
Tai ir nebekusiu daugiau biggrin.gif biggrin.gif Bet reikia kazkaip pasistengt ir nesustoret vel biggrin.gif Nors...Storejau po 1kg i metus ir taip 10 metu,o numeciau tuos 10kg per metus laiko mirksiukas.gif
Atsakyti