miegojau 10, gal vieną kartą metuose.
O mes plotkelių nelaužome, laužome ir dalinamės duona. Lauždami iš tėvo rankų, kartu išsakome ateities norus ir palinkėjimus. Tada dar prisimename nors po vieną gerą praeitų metų įvykį. Mūsų toks beveik pagoniškas šventimas.
Beje, kažkur feisbuke yra Karbauskio šventinis sveikinimas. Kartu su tokiu animaciniu- muzikiniu priedu. Kažkas nerealaus - Povilionienės sena kaip pasaulis giesmė ir filmuko mintis apie blogybių nusikratymą.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 12 25, 21:38)
Dovanų gavau nuo MB kasmetinį Šanelių. Pačiu laiku, senojo jau tik keli lašai belikę buvo.
Tai per metus išlaistai visą buteliuką?
Pas mane jie taupiai, tik ypatingomis progomis, gal po gimtadienio sau leisiu
QUOTE(Lady Dy @ 2016 12 26, 09:22)
Merii gražus katukas
Ačiū
Pakirpau nagiukus, namie, nėra ko mane braižyti.
Norėjau sijoną susikirpti, bet matau, kad laiko nebus juo užsiimti, gal gatavo ką rasiu.
Jau kiek darbo laukia šią savaitę, geriau negalvoti, dar su tokiu padvėsusiu senuku kompu aš nepratus, vos sukasi, bet nieks to kompo nekeis, kai iš šūdo nori išspausti grūdą, sedėk dykai po darbo, jei nespėji, tokia taisyklė
sveikos
šilumos ir ramybės Jūsų namams
šventės prabėgo, buvo gražios ir sočios, dovaningos(gavom kvietimus pramogoms, šventiniams pietums ir dar visokių gerų ir skanių dalykų)
džiaugiuos, kad kažkaip išėo neprigamint loviais maisto ir viską tvarkingai suvalgėm be likučių
dabar lauksim Naujųjų
Meri, katinukas tikrai nuostabus, o jau uodega
šilumos ir ramybės Jūsų namams
šventės prabėgo, buvo gražios ir sočios, dovaningos(gavom kvietimus pramogoms, šventiniams pietums ir dar visokių gerų ir skanių dalykų)
džiaugiuos, kad kažkaip išėo neprigamint loviais maisto ir viską tvarkingai suvalgėm be likučių
dabar lauksim Naujųjų
[quote=Merii,2016 12 26, 13:09]
Tai pagal talpa reik žiūrėt aš jei perku 35 ml tai man kokiems 4 mėn užtenka
Sveikos
Tai pagal talpa reik žiūrėt aš jei perku 35 ml tai man kokiems 4 mėn užtenka
Sveikos
QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 26, 18:21)
Aciu
Katinas ant klavos užšoko dingo lietuviškos raidės
Jo, uodega plonytė, bet ir pats katinas lb kūdas, tik nuotraukose priartintas atrodo didelis. Na, bet apetitu nesiskundžia, gal atsigaus.
Šiaip koks skirtumas, myliu jį visokį padaužiuką. gerai, kad gėlėmis nesidomi.
Man tai per metus sueina kokie keturi buteliukai kvepalų. Šanelius išeiginis, taip pat Allure. Dar po miestą valkiotis nusiperku kokio pigesnio. Na, ir visai pigiako, už kokius 15-20 eurų po namus sandėlius kuistis. Negaliu išeiti iš namų nepasipurškus.
Šventės gerai, tingisi ryt prie darbų pulti. Ką tik išleidau paskutinius svečius.
Šventės gerai, tingisi ryt prie darbų pulti. Ką tik išleidau paskutinius svečius.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 12 26, 22:12)
Man tai per metus sueina kokie keturi buteliukai kvepalų. Šanelius išeiginis, taip pat Allure. Dar po miestą valkiotis nusiperku kokio pigesnio. Na, ir visai pigiako, už kokius 15-20 eurų po namus sandėlius kuistis. Negaliu išeiti iš namų nepasipurškus.
As neturiu išeiginių visi naudojami tik dienai ir nakčiai, aš gavau madmuazele
LAbukas
Su sventem visas
Merii,katinuko tikrai svetima uodega LAbai idomiai atrodo O zuvytes kaip gyvena?Dar neisgraibe?Nes jei toks edrus,tuoj sugalvos,kad ir anos valgomos
Dovanu ir nemazai gavau-du kosmetikos rinkinius,duso geliu rinkini,patalynes komplekta O siandien vaziavom i shopingus-pas mus isardavimai ir ten treninga nusipirkau MAtavaus kelias sukneles,bet vis kazkas neitikdavo arba dydziu nebudavo...UZ tai MB neblogai prasisuko,nors is pradziu sake,kad jis is vis nieko nepirks,nes jam nieko nereikia O isejo su odine striuke,su dviem bliuzonais ir maike
Su sventem visas
Merii,katinuko tikrai svetima uodega LAbai idomiai atrodo O zuvytes kaip gyvena?Dar neisgraibe?Nes jei toks edrus,tuoj sugalvos,kad ir anos valgomos
Dovanu ir nemazai gavau-du kosmetikos rinkinius,duso geliu rinkini,patalynes komplekta O siandien vaziavom i shopingus-pas mus isardavimai ir ten treninga nusipirkau MAtavaus kelias sukneles,bet vis kazkas neitikdavo arba dydziu nebudavo...UZ tai MB neblogai prasisuko,nors is pradziu sake,kad jis is vis nieko nepirks,nes jam nieko nereikia O isejo su odine striuke,su dviem bliuzonais ir maike
Ot sm durniuoja
Sveikos gyvos
prisijungimas prie SM beveik neįmanoma misija
kraustysiuosi į FB,užteks,laiko daugiau liks
Merii - kašaras fainas
susitvarkiau,pailsėjau,jei ne eglė,tai nei ženklo,kad pilnas butas švenčiančių buvo dvi dienas
o oras šiandien ,,rinktinis,, ,per pietus ledukais kapojosi,paskui pakilo uraganinis vėjas,pro šešto aukšto langus skraidė popieriai,maišeliai,galvojau langus išpūs
galop pradėjo dundėt ir žaibuot,liūtis pylė taip,kad sūnaus kambarys plaukė,matyt lango guma neprisispaudus ar pasenus,praleidžia vandenį,reikės kviest hausmeisterį,tegu tvarko
niekur iš namų neišlindau tokiu oru,o planas buvo pasivaikščiot pajūriu,pernai smagiai pasiganiau
naujus vėl baseine sutiksim,tik dičkės šeimyna šiemet nenori,liekam penkiese,ramiai plūduriuosim ,nors nejaučiu jokio reikalo aplamai niekur judintis,motyvacijos trūksta
dovanų gavau daugiau nei tikėjausi,viską ko norėjau,nieko nereikalingo,nieko valgomo ir nieko nereikės nukišt į kampą,liuks
pražydo katlėja,peržydės ir išmesiu
baigiasi orchidligė ir visos jos pasekmės,neperku daugiau,o vis po kokią nepasiteisinusią ištrenkiu
nepatinka joms šitam bute,žiemą tamsu,vasarą iškepa saulėj
rytoj lyginimo kalnas ,bet bus viskas,daugiau jokių darbų iki naujako,atostogos
prisijungimas prie SM beveik neįmanoma misija
kraustysiuosi į FB,užteks,laiko daugiau liks
Merii - kašaras fainas
susitvarkiau,pailsėjau,jei ne eglė,tai nei ženklo,kad pilnas butas švenčiančių buvo dvi dienas
o oras šiandien ,,rinktinis,, ,per pietus ledukais kapojosi,paskui pakilo uraganinis vėjas,pro šešto aukšto langus skraidė popieriai,maišeliai,galvojau langus išpūs
galop pradėjo dundėt ir žaibuot,liūtis pylė taip,kad sūnaus kambarys plaukė,matyt lango guma neprisispaudus ar pasenus,praleidžia vandenį,reikės kviest hausmeisterį,tegu tvarko
niekur iš namų neišlindau tokiu oru,o planas buvo pasivaikščiot pajūriu,pernai smagiai pasiganiau
naujus vėl baseine sutiksim,tik dičkės šeimyna šiemet nenori,liekam penkiese,ramiai plūduriuosim ,nors nejaučiu jokio reikalo aplamai niekur judintis,motyvacijos trūksta
dovanų gavau daugiau nei tikėjausi,viską ko norėjau,nieko nereikalingo,nieko valgomo ir nieko nereikės nukišt į kampą,liuks
pražydo katlėja,peržydės ir išmesiu
baigiasi orchidligė ir visos jos pasekmės,neperku daugiau,o vis po kokią nepasiteisinusią ištrenkiu
nepatinka joms šitam bute,žiemą tamsu,vasarą iškepa saulėj
rytoj lyginimo kalnas ,bet bus viskas,daugiau jokių darbų iki naujako,atostogos
Reik i nauja versija kraustytis ir veiks ta SM Tik va ir as dar kenciu...Nepatinka man nauja versija...
As ne nezinau kaip del darbo bus jei reiks,tai paskambins is ryto ri pakvies..Bet itariu,kad nelabai gali prireikt...TAi tada tk sausio 5d i darba
As ne nezinau kaip del darbo bus jei reiks,tai paskambins is ryto ri pakvies..Bet itariu,kad nelabai gali prireikt...TAi tada tk sausio 5d i darba
Labas rytas.