Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(giega @ 2016 12 22, 01:30)
TAda ir dovaneles issipakuoam ir vyneli atsidarom

mes dovanėles pakuojam sulaukę 24 valandos,tada jau kaip ir ne toks griekas,peržengiam į kalėdas ax.gif
mėsos griežtai jokios bent kūčių dieną,nes kitom nepasninkaujam...
vyras irgi dėl žuvies nealpsta,bet būna grybų,silkės,be to jei nepatinka puikiai apsieina su arbata ir batonu,nenumirė per tiek metų biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas,

visiems daug daug sveikatos ir ištvermės 4u.gif 4u.gif

Meri, pasirodyk, bo numirsim iš smalsumo ir Kalėdų nesulaukusios biggrin.gif

per kūčias karštos bulvės su grybais ir visi kiti tradiciniai patiekalai. Jokių majonezų, sušių ir t. t. vaikai kolkas neprieštarauja.

tai sniego nebus? unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi IK ,kaip gražiai aprašei. wub.gif Reiks gal bulvių su grybais padaryti.O šiaip lipdydavau virtinukus su džiovintais grybais,bet taip tingiu terliotis.
Galvojau ryte išsimsiu iš duonkepės baltos duonos,o kad nustačiau vakar tik minkymo programą. bigsmile.gif Na ką išminkė geriau,dabar kepsiu,pakilo per naktį.Nu senatvė ne kitaip. ax.gif
Atsakyti
LAbukas

O as galvoju sushiu daryt biggrin.gif biggrin.gif KAip tik vakar lasisos uzsisudziau mirksiukas.gif Bet dar nezinau,kaip su laiku bus...Siandien per anksti juos sukt,ryt i vestuves is ankstyvo ryto isvaziuoju,o sestad ir be sushiu daug reikalu ax.gif

Dukra nevalgo nei zuvies,silkes tuo labiau,grybais buvo kazkada apsinuodijus,tai irgi bijo valgyt...Lieka darzoves...TAi va ir sakau,kad KAledos pas mus labai greit ateina ir kokia vista ir balta misraine ateina i stala mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai kažkaip labai per kučių vakarienę stengiames atkartoti tėvui ir seneliu papročius, pvz tiek mano, tiek vyro šeimose ant stalo dedavo žuvi konservuose, tai ir dabar da porą padedam, nors labiau tik simboliškai paragaujam . pačią kučių dieną avalgom avižu kisieliu, pupas, o vyras burokeliu sriubą su dziovintais grybais smile.gif
Atsakyti
Kalėdų gatvė jau papuošta. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 12 22, 13:55)
....

wub.gif wub.gif wub.gif

Nu duodi, gal tu paraku užtaisyta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 12 22, 14:55)

grooooožis wub.gif ,parodyk paskui visą vaizdą kai ji bus ,,su adresu,, biggrin.gif

Laba
miegojau lygiai pusantros valandos,po dvigubos pochuino dozės...
būčiau ilgiau miegojus,bet iš pat ryto,t.y. 7.15 gavau sms,kad baldus atveža....,šokau iš lovos...,atvežė... 11.12 doh.gif
du mėnesius vėlavo,vežė pirmadienį bus,oi ne,trečiadienį bus...,žinot,šią savaitę mašina užkrauta,bus kitos gale... ir t.t., ir t.t.

vyro šefienė skambučio metu paminėjo sutarties peržiūrėjimą su advokatu savo,tai gavom laišką,kad jau 22d ,laukit baldų,sulaukėm biggrin.gif
kai kas pabrėžia vokišką tvarką ar punktualumą,pareigingumą,tai gatava apspjaut ,nes nuolat susiduriam su priešingais atvejais...,o kur dar biurokratizmas

dabar kitą bėdą turiu,sutvėrė baldus,išskleidžiau stalą šventėm ir neliko vietos eglei blink.gif
vėl stumdžiau,sukinėjau...,kažkaip reikės įsipaišyt biggrin.gif

reikia iki parduotuvės,bet gal rytoj vienu kartu viską apeisim,nepasivelku

beveik galėčiau prigult porai valandų,bet jei numigsiu,tai iki kalėdų į lovą galėsiu nei nedirstelt,šakės tada jau bus

nesugalvoju ką valgomo padaryt neužeinant į virtuvę hmm.gif
Atsakyti
Aš nulaušiu eglės šakelę
ją papuošiu mažyčiais žaislais
taip papuošiu aš savo pirkelę
lauksiu aš kol Kalėdos ateis.

Aš ant stalo padėsiu silkutės
bus kisieliaus ir grybų raugtų
bus žuvies su tomatu,svogūnu
ir mišrainių, baltų, raudonų.

Bus puodynė kletckų sriubytės
su aguonų saldžiu pieneliu
dar padėsiu baltos aš duonytės
ir juodos ir pyragų skanių.

Bus kompoto ,uogienės padėsiu
bus bananų ir bus obuolių
visko čia tikrai neminėsiu
valgių dvylika bus įvairių.

Bus plotkelės, be jų koks gi stalas
bus kryželis ir žvakė ten degs
ir bus jausmas toks šventinis geras
ačiū Dievui , mums visko pakaks..
Pokalbio pabaiga

IK- wub.gif wub.gif MENAS,TAIP PAGAMINTI.
Atsakyti
IS KAimo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Net valgyt gaila butu bigsmile.gif O cia sau ar dovanoms?
Atsakyti
Iš Kaimuko, nu tu ir parašai, ar gali gyvūnėlis būti žaislu, kažkoks briedas, gal ne nuotaikoj ar esi pervargus smile.gif 4u.gif
Nesureikšminu jokių švenčių, visos jos ateina ir praeina, tik po jų lieka kišenėse vėjai arba nelieka.
Man kiekviena pragyventa diena šventė. Kiek jų nesulaukia?
Traktoriukas prisiglaudė, burzgia biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Labukas
SM grybauja,negi prievarta varo į naująją versiją
Namukai gražu,nagus nukapočiau kas paliestų,tokį grožį gaila valgyt,todėl net nebandau kepti
Traktoriukas burzgaliukas gerai <3
Aš tik saldžius maišelius supakavau,dovanos liks rytojui,gerai kad didžioji tik šeštadienį parvažiuos, O tai ryt dar darban reik
Atsakyti