Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Merii, turi mielą dovanėlę smile.gif
Atsakyti
Merii - draugą į eterį bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Merri nerodo turbut del to, kad saugo nuo blogos akies savo augintini
Atsakyti
tai musu visu akys geros biggrin.gif
parodys, ne kur desis.
Labas rytas
Atsakyti
Dieve kiek nelaimių prieš kalėdas.Čia tą vaikiną rado nusižudžiūsį,mažosios kursiokas,ta negali atsigauti,kartu paskaitose būdavo.Čia vėl mūsų mieste tie vaikiukai-žiopliukai.Apie pasaulį nebe kalbu. bigsmile.gif
Suku galvą ką čia kūčioms karšto padaryti?
Kiaušinių negalima?Kepčiau cukinijų keksiukus? ax.gif
Atsakyti
kazkaip pastebiu, kad pries Kaledas padaugeja nelaimiu, potvyniai, zemes drebejimai ax.gif
Atsakyti
Sugalvojau, kad jau reik kažką iškepti. Tai žaidžiu su meduoliais ir eilėj laukia imbieriniai sausainiai. Užteks iki vėlumos.
Buvau pasirodyt daktarėliui, atsakymai tvarkoj, gyja irgi gerai smile.gif
Anūkas per porą savaičių , kol nematėm, vaikšto, kaip tikras vyrukas biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Siuvu dovana draugei, tiksliau- tobulinu. Eit reik siuvimo masina uzsikurti bigsmile.gif

Meri, kur vaizdine medziaga? Slapuke g.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 21 gruodžio 2016 - 21:04
Kaimynai mušasi, net kačiukas bijo unsure.gif
Savaitgalį parodysiu. Cielus 2kg sveria, vetė sakė bus aukštas ir ilgas katinas.
Neleidžia man prie kompo biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, keksiukus kepk Kalėdoms. Kūčios tokio žilo žilumo šventė, gijos dar nuo akmens amžiaus. Man būtų tos ypatingos senovinės šventės išniekinimas darant kažką labai šiuolaikiško.
Pati darau tik tuos patiekalus, kokius namie vaikystėje darydavome. Ir nė žingsnio į šoną. Kulinariniams ieškojimams yra visos likusio 364 dienos smile.gif
Pas mus karšto nebūdavo, tik šiltas patiekalas. O šiltas būdavo kisielius, dar nespėjęs ataušti kompotas ir dar šilta ar vos drungna žuvis. Ai, aguonpienis su perlinėmis kruopomis ir medumi būdavo dar nespėjęs ataušti.
Ta, į Kūčių temą. Stengiuosi, kad tą vakarą nebūtų nieko pirktinio. Tai savotiška lietuvių Padėkos šventė. Šeimyninės padėkos. Kas ką išaugino, kas ką surinko, sužvejojo.
Kompotas - tik iš savų džiovintų kriaušių, obuolių, uogų. Kisielius - iš savų spanguolių. Grybai - tik savi. Net žuvį, jeigu sūnus kokią tinkamą pagauna, kišu į šaldiklį Kūčioms. PIrktinė tik silkė. Na, dar miltai, bet su išlyga, kad tai iš tų, kuriuos pardavėme smile.gif Nenaudojame cukraus, tik medų. Silkė tik su keptu morkų-svogūnų padažu. Nenaudoju jokių agurkų , pomidorų ir kitų naujoviškesnių daržovių. Tik tas , ką nuo seno kaimuose augino.
Gal ir kvaila, bet man taip gražu ta tradicija, tik tai dienai skirti patiekalai, baltas stalas ir neskubri vakarienė su prisiminimais, pasakojimais.

Meri, turi naują žaislą 4u.gif

Frau, sveikatos . Lyžukos B dar didesnės sveikatos. 4u.gif

Einu surinkti paskutinius namelius. Liko stogus prilipdyti. Ką tik baigiau šokį su kalakutais. Didžiąją šaldymo dėžę su koja primynus uždariau. blink.gif Koks kilas faršo jau niekur netilpo, tai ryt iškepsiu kotletus ir iškaišiosiu užšaldymui po visokius plyšius.
Atsakyti
Grazi tradicija,bet jau antrus metus issigimsta pas mane ax.gif Anksciau jokiu majonezu,,kiausiniu..Bet..Nu nevalgo pas mane vaikai jokiu silkiu zuvu..tai bus ir balta misraine ir kepos kulseles..Ne is kart ant stalo...Is pradziu pasedesim prie pasnikinio stalio..Bet paskui greit ateis Kaledos biggrin.gif Kokia 22h biggrin.gif TAda ir dovaneles issipakuoam ir vyneli atsidarom biggrin.gif

Merii,nu nekankint tu musu biggrin.gif Parodyk savo grozi biggrin.gif Isivaizduoju koks bus-meino meskenai tikrai nemazi,o i teva gal nebus atsigimes mirksiukas.gif
Atsakyti