Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Laba. Nuo popierizmo net rankos dreba. Nunešiau į VMI tokį glėbį, kaip pusė geros knygos. Žiūri moterys ir sako : reikia atsišviesti, bet popieriaus gaila blink.gif O man tai ne....Užmušti kvailus įstatymus leidžiančius maža.
Meri anūks šaunuolis. Babce, jeigu kur norėsi naktį keliauti, imkis kaip apsauginį. 4u.gif

Katinas man nelabai gražus, per daug ilgas kailis.

Vakar prikepiau 5 namukus. Visas stalas nuklotas "statybiniais blokais"

Močiutei dovanočiau įprastines dovanas, na, nebent knygą apie vaikų auklėjimą. Barškutis ar koks kitas šūdukas - tegul tėvams dovanoja. Nėr nieko blogiau už nereikalingas dovanas. Ir išmesti nesmagu, ir laikyti nesinori. Todėl dovanoju tik valgomas ar kitaip vartojamas dovanas, kad ir iš kosmetikos kažką.
Atsakyti
jau su kosmetika kaip reikia but atsargiai, nes dabar visi alergizuoti biggrin.gif, ne bet ka naudoja bigsmile.gif , na nebent ranku muila, kad nusiplaut prieš anuką imant ant ranku tongue.gif
Atsakyti
Aciu
Gal prijuoste tai mociutei tiktu g.gif bet musu kaime su uzrasais tikriausiai nerasiu. Net nezinau kur reiktu ieskoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 19 gruodžio 2016 - 19:45
Nu ...tararai, praslydau su tuo projektu. Dirbam vogtom programom, gi ne mano reikalas tas kompas, aukštesnė versija ir su mažesne kiti negali brėžinių atidaryti. Teks dvigubai seivuoti.
Pamenat, kai tik pradėjau dirbti, pakeitė, paskui nieko nesigaudžiau, gal manė, kad išsigąsiu ir pabėgsiu, bet d, davė, pati prasilaužiau. Gerai, kad gerus pagrindus turiu. Ne veltui KTU sertifikatas duotas.
Nžn dėl gyvio, mažai namuos būnu, gaila vienui vieną uždarytą laikyti. Na savaitgaliai, bet paskutiniu metu tiek per savaitę išvargstu psichologiškai, kad namuos net siurblio neįstengiu pasijungt, pereinu su šluota ir tiek žinių. Noriu biletenio, bet baisiausiai kosėdama ir snargliuodama, einu į darbą. Šiandien naują projektą pradėjau, brėžinių nesuprantu, dokumentų, kad pasitikslint, myzeris, vienžo, kaip visada, pasaka be galo. Dirbu prie reikliausių užsakovų.
Na, po teisybę, dar norėčiau turėt laimę, nedicką kambarinį šunį užaugint, gal neprikakos viduryje lovos.
Papildyta:
Nesuprantu kam tą močiūtę apdovanoti, juk ne jos nuopelnas anūkai blink.gif Va, mamą, tai galima pasveikint ar vaikui kokių pampersų pokelį nunešt.
Atsakyti
Gavau pusę avino dovanų. Gal turite kas minčių , ką iš jo gaminti? Nuo to priklauso, kaip išpjaustyti.
Žinau, kad šonkaulius kepimui pasiliksiu, kumpį gal irgi, o kojos kokia paskirtis? Mentė gal vasarai šašlams? Ką iš sprando - kaklo? blink.gif
Atsakyti
NA as koja irgi kepu biggrin.gif Su visu kaulu mirksiukas.gif DArau panasu marinata,istepu,palaikau kelias dienas,tada kisu i maisa ir kepu mirksiukas.gif
https://www.buzzfeed...VlmO#.arlyzwD1q

Esu kepus ir nukaulinta,grynai pagal sita recepta-labai skanu mirksiukas.gif Tai va gal cia labiausiai kumpis ir tiktu,arba sprandine.
DAr plovas is avienos daromas mirksiukas.gif Ir kokius kibinus mirksiukas.gif Ar va manti. AS is jautienos dariau,bet restorane valgiau is avienos-labai skanu buvo mirksiukas.gif
Vnz as aviena megstu biggrin.gif MAn ji geriau nei jautiena ax.gif
Atsakyti
Meri, drauge sveikinsiu su Kaledomis. O kadangi neseniai tapo dviguba mociute, tai reik dovanele su tais ivykiais susieti.

Ir su raugintais kopustais troskinti labai skanu aviena.
Atsakyti
Labas rytas, sloguma be sniego rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Meri, kokia Tu šaunuolė biggrin.gif

Kaimietuke, karbonadžiukus gražiai išsipjaustyk-ir pakept ir patroškint, sprandas, kojos galiukai sueina charčio sriuboms. mano diedulis faktiškai viską troškina čiugunoke savose sultyse, o visokie kauliukai sriubon biggrin.gif

važiuosim in gimines aplankyt biggrin.gif pakeliui į kapus užsuksim-ant dienų diedukui būtų 100, uždegsiu žvakutes ir mintyse pasveikinsiu.....
Papildyta:
pas mumi pliaupia visą naktį
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Padauginau sėlenų,duona trupa.Bet paskaninau džiovintais pomidorais,fermentiniu sūriu.
Frau,išpuolis Berlyne?Siaubelis.Mano mažius kaip tik po kalėdų išlekia su pusmarčia į Berlyną kalėdinių atostogų. bigsmile.gif blink.gif
Ad. GRĮŽO DIČKIS SU MARČIA VAKAR VAKARE,BET PAMATYSIME tik per šventes,bet nors laimingai parskrido. ax.gif
Sunku labai buvo nudažyti grybukus,kai jie minkšti,tik spusteli šiek tiek ir lekia galvutė žemėn.Skanu,bet kepsiu vėl senoviškai,kietus. ax.gif
Jurginėli,aplinkelis gal šiek tiek eismo nuiims?Pas jus ten iš viso kamščiai...............mažius vis pakambina vakarais,vistiek stovi kamštyje.Kaip jūs ten gyvenate? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 20 gruodžio 2016 - 07:36
QUOTE(IngridaB @ 2016 12 20, 07:35)
Padauginau sėlenų,duona trupa.Bet paskaninau džiovintais pomidorais,fermentiniu sūriu.
Frau,išpuolis Berlyne?Siaubelis.Mano mažius kaip tik po kalėdų išlekia su pusmarčia į Berlyną kalėdinių atostogų. bigsmile.gif  blink.gif
Ad. GRĮŽO DIČKIS SU MARČIA VAKAR VAKARE,BET PAMATYSIME tik per šventes,bet nors laimingai parskrido. ax.gif

Jurginėli,aplinkelis gal šiek tiek eismo nuiims?Pas jus ten iš viso kamščiai...............mažius vis pakambina vakarais,vistiek stovi kamštyje.Kaip jūs ten gyvenate? mirksiukas.gif

Na va, turi ir kamščiai privalumų. bigsmile.gif
Siaubelis Berlyne unsure.gif . Kantrūs tie vokiečiai. blink.gif Duris plačiai atvėrė, bet neįvertina blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 gruodžio 2016 - 08:28
oi, Ingridėl, su tais kamščiais amžina bėda..... nemanau, kad aplinkelis jį apmažins, gal sunkiasvorės daugiau juo važiuos. Va pie Zuoko darė kelią prie Vingio parko, kiek pinigų sukišo, o kas naudojas, viena kita mašina tevažiuoja, patys pripažino, kad nepasiteisino, o pinigai tai ištaškyti.....
jei reik važiuot per kamščius, tenka išvažiuot gerokai anksčiau, kad į juops nepapult, nes kartais ir 5 min. daug ką reiškia smile.gif dar viešasis transportas-jau daug kur juosta laisva išskirta. O mums kaip centre-kur bepasisuksi visad kamštis biggrin.gif biggrin.gif

vakar toookį dičkį karpį nukovėm, vos sudorojom biggrin.gif

baisūs man tie išpuoliai, mažius per naujus į Rygą važiuos, aš triznavoju.....sėdėsiu ant adatų
Atsakyti