Laba. Nuo popierizmo net rankos dreba. Nunešiau į VMI tokį glėbį, kaip pusė geros knygos. Žiūri moterys ir sako : reikia atsišviesti, bet popieriaus gaila O man tai ne....Užmušti kvailus įstatymus leidžiančius maža.
Meri anūks šaunuolis. Babce, jeigu kur norėsi naktį keliauti, imkis kaip apsauginį.
Katinas man nelabai gražus, per daug ilgas kailis.
Vakar prikepiau 5 namukus. Visas stalas nuklotas "statybiniais blokais"
Močiutei dovanočiau įprastines dovanas, na, nebent knygą apie vaikų auklėjimą. Barškutis ar koks kitas šūdukas - tegul tėvams dovanoja. Nėr nieko blogiau už nereikalingas dovanas. Ir išmesti nesmagu, ir laikyti nesinori. Todėl dovanoju tik valgomas ar kitaip vartojamas dovanas, kad ir iš kosmetikos kažką.
jau su kosmetika kaip reikia but atsargiai, nes dabar visi alergizuoti , ne bet ka naudoja , na nebent ranku muila, kad nusiplaut prieš anuką imant ant ranku
Aciu
Gal prijuoste tai mociutei tiktu bet musu kaime su uzrasais tikriausiai nerasiu. Net nezinau kur reiktu ieskoti
Gal prijuoste tai mociutei tiktu bet musu kaime su uzrasais tikriausiai nerasiu. Net nezinau kur reiktu ieskoti
Nu ...tararai, praslydau su tuo projektu. Dirbam vogtom programom, gi ne mano reikalas tas kompas, aukštesnė versija ir su mažesne kiti negali brėžinių atidaryti. Teks dvigubai seivuoti.
Pamenat, kai tik pradėjau dirbti, pakeitė, paskui nieko nesigaudžiau, gal manė, kad išsigąsiu ir pabėgsiu, bet d, davė, pati prasilaužiau. Gerai, kad gerus pagrindus turiu. Ne veltui KTU sertifikatas duotas.
Nžn dėl gyvio, mažai namuos būnu, gaila vienui vieną uždarytą laikyti. Na savaitgaliai, bet paskutiniu metu tiek per savaitę išvargstu psichologiškai, kad namuos net siurblio neįstengiu pasijungt, pereinu su šluota ir tiek žinių. Noriu biletenio, bet baisiausiai kosėdama ir snargliuodama, einu į darbą. Šiandien naują projektą pradėjau, brėžinių nesuprantu, dokumentų, kad pasitikslint, myzeris, vienžo, kaip visada, pasaka be galo. Dirbu prie reikliausių užsakovų.
Na, po teisybę, dar norėčiau turėt laimę, nedicką kambarinį šunį užaugint, gal neprikakos viduryje lovos.
Papildyta:
Nesuprantu kam tą močiūtę apdovanoti, juk ne jos nuopelnas anūkai Va, mamą, tai galima pasveikint ar vaikui kokių pampersų pokelį nunešt.
Pamenat, kai tik pradėjau dirbti, pakeitė, paskui nieko nesigaudžiau, gal manė, kad išsigąsiu ir pabėgsiu, bet d, davė, pati prasilaužiau. Gerai, kad gerus pagrindus turiu. Ne veltui KTU sertifikatas duotas.
Nžn dėl gyvio, mažai namuos būnu, gaila vienui vieną uždarytą laikyti. Na savaitgaliai, bet paskutiniu metu tiek per savaitę išvargstu psichologiškai, kad namuos net siurblio neįstengiu pasijungt, pereinu su šluota ir tiek žinių. Noriu biletenio, bet baisiausiai kosėdama ir snargliuodama, einu į darbą. Šiandien naują projektą pradėjau, brėžinių nesuprantu, dokumentų, kad pasitikslint, myzeris, vienžo, kaip visada, pasaka be galo. Dirbu prie reikliausių užsakovų.
Na, po teisybę, dar norėčiau turėt laimę, nedicką kambarinį šunį užaugint, gal neprikakos viduryje lovos.
Papildyta:
Nesuprantu kam tą močiūtę apdovanoti, juk ne jos nuopelnas anūkai Va, mamą, tai galima pasveikint ar vaikui kokių pampersų pokelį nunešt.
Gavau pusę avino dovanų. Gal turite kas minčių , ką iš jo gaminti? Nuo to priklauso, kaip išpjaustyti.
Žinau, kad šonkaulius kepimui pasiliksiu, kumpį gal irgi, o kojos kokia paskirtis? Mentė gal vasarai šašlams? Ką iš sprando - kaklo?
Žinau, kad šonkaulius kepimui pasiliksiu, kumpį gal irgi, o kojos kokia paskirtis? Mentė gal vasarai šašlams? Ką iš sprando - kaklo?
NA as koja irgi kepu Su visu kaulu DArau panasu marinata,istepu,palaikau kelias dienas,tada kisu i maisa ir kepu
https://www.buzzfeed...VlmO#.arlyzwD1q
Esu kepus ir nukaulinta,grynai pagal sita recepta-labai skanu Tai va gal cia labiausiai kumpis ir tiktu,arba sprandine.
DAr plovas is avienos daromas Ir kokius kibinus Ar va manti. AS is jautienos dariau,bet restorane valgiau is avienos-labai skanu buvo
Vnz as aviena megstu MAn ji geriau nei jautiena
https://www.buzzfeed...VlmO#.arlyzwD1q
Esu kepus ir nukaulinta,grynai pagal sita recepta-labai skanu Tai va gal cia labiausiai kumpis ir tiktu,arba sprandine.
DAr plovas is avienos daromas Ir kokius kibinus Ar va manti. AS is jautienos dariau,bet restorane valgiau is avienos-labai skanu buvo
Vnz as aviena megstu MAn ji geriau nei jautiena
Meri, drauge sveikinsiu su Kaledomis. O kadangi neseniai tapo dviguba mociute, tai reik dovanele su tais ivykiais susieti.
Ir su raugintais kopustais troskinti labai skanu aviena.
Ir su raugintais kopustais troskinti labai skanu aviena.
Labas rytas, sloguma be sniego
labas rytas
Meri, kokia Tu šaunuolė
Kaimietuke, karbonadžiukus gražiai išsipjaustyk-ir pakept ir patroškint, sprandas, kojos galiukai sueina charčio sriuboms. mano diedulis faktiškai viską troškina čiugunoke savose sultyse, o visokie kauliukai sriubon
važiuosim in gimines aplankyt pakeliui į kapus užsuksim-ant dienų diedukui būtų 100, uždegsiu žvakutes ir mintyse pasveikinsiu.....
Papildyta:
pas mumi pliaupia visą naktį
Meri, kokia Tu šaunuolė
Kaimietuke, karbonadžiukus gražiai išsipjaustyk-ir pakept ir patroškint, sprandas, kojos galiukai sueina charčio sriuboms. mano diedulis faktiškai viską troškina čiugunoke savose sultyse, o visokie kauliukai sriubon
važiuosim in gimines aplankyt pakeliui į kapus užsuksim-ant dienų diedukui būtų 100, uždegsiu žvakutes ir mintyse pasveikinsiu.....
Papildyta:
pas mumi pliaupia visą naktį
Labas rytas.
Padauginau sėlenų,duona trupa.Bet paskaninau džiovintais pomidorais,fermentiniu sūriu.
Frau,išpuolis Berlyne?Siaubelis.Mano mažius kaip tik po kalėdų išlekia su pusmarčia į Berlyną kalėdinių atostogų.
Ad. GRĮŽO DIČKIS SU MARČIA VAKAR VAKARE,BET PAMATYSIME tik per šventes,bet nors laimingai parskrido.
Sunku labai buvo nudažyti grybukus,kai jie minkšti,tik spusteli šiek tiek ir lekia galvutė žemėn.Skanu,bet kepsiu vėl senoviškai,kietus.
Jurginėli,aplinkelis gal šiek tiek eismo nuiims?Pas jus ten iš viso kamščiai...............mažius vis pakambina vakarais,vistiek stovi kamštyje.Kaip jūs ten gyvenate?
QUOTE(IngridaB @ 2016 12 20, 07:35)
Padauginau sėlenų,duona trupa.Bet paskaninau džiovintais pomidorais,fermentiniu sūriu.
Frau,išpuolis Berlyne?Siaubelis.Mano mažius kaip tik po kalėdų išlekia su pusmarčia į Berlyną kalėdinių atostogų.
Ad. GRĮŽO DIČKIS SU MARČIA VAKAR VAKARE,BET PAMATYSIME tik per šventes,bet nors laimingai parskrido.
Jurginėli,aplinkelis gal šiek tiek eismo nuiims?Pas jus ten iš viso kamščiai...............mažius vis pakambina vakarais,vistiek stovi kamštyje.Kaip jūs ten gyvenate?
Na va, turi ir kamščiai privalumų.
Siaubelis Berlyne . Kantrūs tie vokiečiai. Duris plačiai atvėrė, bet neįvertina
oi, Ingridėl, su tais kamščiais amžina bėda..... nemanau, kad aplinkelis jį apmažins, gal sunkiasvorės daugiau juo važiuos. Va pie Zuoko darė kelią prie Vingio parko, kiek pinigų sukišo, o kas naudojas, viena kita mašina tevažiuoja, patys pripažino, kad nepasiteisino, o pinigai tai ištaškyti.....
jei reik važiuot per kamščius, tenka išvažiuot gerokai anksčiau, kad į juops nepapult, nes kartais ir 5 min. daug ką reiškia dar viešasis transportas-jau daug kur juosta laisva išskirta. O mums kaip centre-kur bepasisuksi visad kamštis
vakar toookį dičkį karpį nukovėm, vos sudorojom
baisūs man tie išpuoliai, mažius per naujus į Rygą važiuos, aš triznavoju.....sėdėsiu ant adatų
jei reik važiuot per kamščius, tenka išvažiuot gerokai anksčiau, kad į juops nepapult, nes kartais ir 5 min. daug ką reiškia dar viešasis transportas-jau daug kur juosta laisva išskirta. O mums kaip centre-kur bepasisuksi visad kamštis
vakar toookį dičkį karpį nukovėm, vos sudorojom
baisūs man tie išpuoliai, mažius per naujus į Rygą važiuos, aš triznavoju.....sėdėsiu ant adatų