Pas mane irgi neveisliniai katinai vis apsigyvena.. Vieną turėjome parsivežtą iš pamiškės nuo kelio. Jo brolis ar sesė jau gulėjo pervažiuotas ant kelio. O kol mažylį krūmuose pasigavome, kol parsivežėme, vieno rėkimo buvo. Kitą sūnus iš draugo parsinešė, labai panašus į dabartinę Paros katę, baltomis letenėlėmis. O dabartinis ištrauktas iš griovio kovo mėnesį. Toks mažas, liesas, vos atakęs buvo.Tik visi katinai, nenori namie būti , veržiasi į lauką. Du taip ir pradingo, gal kur po mašina pakliuvo.
QUOTE(Para @ 2016 12 18, 03:42)
Hanana, kelkis ir eik. Toks prie rimtesnių, bet nesijuto, kad 3 valandos.
QUOTE(IngridaB @ 2016 12 18, 10:27)
Čia už visuomeninę veiklą paskatinimas
Bistrampolis gražus, bet jau visas tik komercijai. Gal ir gerai.
Jau namie su babuliuku ir katinais.
Nu jus, damos, rasot - gyvenau, as irgi gyvenau, bet as ir dabar gyvenu taip pat. Jus dabar nebegyvenat, o as ant to pacio greblio uzliipus. Jauc ilgam. Skirtumas yr?
Jus i progresa, o as vietoj, bet as isgyvensiu, mano mintys tik pozityvios. As blogai gyvent nenoriu, gyvenu sau
Kaip vesu bute, neturiu malku
Nu jus, damos, rasot - gyvenau, as irgi gyvenau, bet as ir dabar gyvenu taip pat. Jus dabar nebegyvenat, o as ant to pacio greblio uzliipus. Jauc ilgam. Skirtumas yr?
Jus i progresa, o as vietoj, bet as isgyvensiu, mano mintys tik pozityvios. As blogai gyvent nenoriu, gyvenu sau
Kaip vesu bute, neturiu malku
QUOTE(Merii @ 2016 12 18, 18:59)
Sapniuk, ar blogai suskaičiau, dabar atsikraustei su babuliuku ir katinukais į butą be wc viduj? Ir net malkų neturi?
Nu ne Meri,ji į grįžo į keturių kambarių butą.Dabar galėsiu pamojuoti,kai eisiu pro šalį.
Para,norėjau įdėti nuotrauką,jau antrą kartą kažką radikal.ru prigamino nebe suprantu kaip perkelti?
Bijau jau nakties kol kas Kruop nepriepuoliauja.
Susinervinau megztinis dičkiui ne taip išėjo kaip norėjau,laiko permegzti nebėra,bandysiu garinti lygintuvu.
Meri, dabar i buta panevezy kur tulikas ir vonia yr, bet....jau pradedu cia dust, geriau babuko bio tulikas isnesamas, paplovos isnesamos, prausimasdis bliuduose, bet.....Vis tiek manes nieks nesuras.
Mano buvusi bendradarbė buvo išardžiusi vonią ir į dušą perdariusi, tai a.a. mamą įveždavo ant kėdės su ratukais, bet dar ji sedėt galęjo.
Tai aš nuo jos nusižiūrėjus, dušinę panašiai pasidariau, juk ką gali žinoti. Man tai lb patogu jau ir dabar. Nusipirkus kėdutę, galiu atsisėdus sau praustis ar po dušu ar kaip noriu. Gera dušo galvutė, galvą plaut gali nesušlapus kojų.
Šiaip dar ateičiai, jei turėsiu darbą ir židinio kapsulė nusibaigs, galvoju paprastą pečių mūrytis, gal su kokiais kokliais, ai, čia pasvaigau
Jau laukiu pavasario, nors Kalėdų nebuvo. Reiks tvorą dažyt, jau baisiai atrodo iš išorės, dar vartelius norėtus pasikeist į metalinius ir šiaip visokių planų
Mažiausias anūkiuks parsivežė iš karate varžybų medalį, pirmą vietą laimėjo, ot, duoda
http://www.delfi.lt/...o.d?id=72812374
Tai aš nuo jos nusižiūrėjus, dušinę panašiai pasidariau, juk ką gali žinoti. Man tai lb patogu jau ir dabar. Nusipirkus kėdutę, galiu atsisėdus sau praustis ar po dušu ar kaip noriu. Gera dušo galvutė, galvą plaut gali nesušlapus kojų.
Šiaip dar ateičiai, jei turėsiu darbą ir židinio kapsulė nusibaigs, galvoju paprastą pečių mūrytis, gal su kokiais kokliais, ai, čia pasvaigau
Jau laukiu pavasario, nors Kalėdų nebuvo. Reiks tvorą dažyt, jau baisiai atrodo iš išorės, dar vartelius norėtus pasikeist į metalinius ir šiaip visokių planų
Mažiausias anūkiuks parsivežė iš karate varžybų medalį, pirmą vietą laimėjo, ot, duoda
http://www.delfi.lt/...o.d?id=72812374
https://drive.google...iew?usp=sharing
Prastas apšvietimas,telefonu,bet man patiko pačios dėžutės,lėksiu dar užsipirkti,nes žolelių dar pilna yra.
Meri,anūkiukui sveikinimas.
Kažko galva skauda,ar ne spaudimas?Dičkis klausė ko kalėdoms,užsiprašiau kraujo spaudimo naujo aparato,nes mūsų pievas jau rodo.
Prastas apšvietimas,telefonu,bet man patiko pačios dėžutės,lėksiu dar užsipirkti,nes žolelių dar pilna yra.
Kažko galva skauda,ar ne spaudimas?Dičkis klausė ko kalėdoms,užsiprašiau kraujo spaudimo naujo aparato,nes mūsų pievas jau rodo.
QUOTE(Merii @ 2016 12 18, 16:39)
GAl cia taviskis?Su melynu?MAno draugu vaikiuka (su raudonu)siandien nugalejo,sidarba gavo
https://www.facebook...ulis.37?fref=ts
QUOTE(IngridaB @ 2016 12 18, 20:03)
https://drive.google...iew?usp=sharing
ingrida, o čia tokie dangteliai?
Sveikos , čia lyg nesisveikinau
QUOTE(giega @ 2016 12 18, 20:44)
GAl cia taviskis?Su melynu?MAno draugu vaikiuka (su raudonu)siandien nugalejo,sidarba gavo
manasis
Lyžuka,dėžutės labai fainios su langeliu.
Meri,nerodo.
Meri,nerodo.