Labukas mergyčiai
Jaunajai Kaimietukei greito gijimo
Ir kad pas Frau pagaliau užsidarytų ligoninės filialas
Aš iki 21 pragyvenau be patogumų,plius antras aukštas,ai paskutinius 3 metus tetis su kaimynais pasidarė tokį kaip gręžinuką ir įsidėjo siurbliuką,tai vandenį jau iš krano bendram koridoriuj prisileisdavom,o išnešt reikėjo viską
Daabr aišku yra viskas,na kūrenam patys,bet vandneukas,tulikiukas ir maudytis,o jei gaus finansavimą tai ir prie bendros kanalizacijos prijungs,nes esam pakalnėje,tai nuotekoms reikia siurblių kad iki valymo įrenginių daeitų
LAbukas
Ingrida,sveikateles Kruopai Ir tau pailset
KAte i ekrana O yra kazkoks langelis su gyvuneliais?
As vis dar nesneku..Nu 4d uzkimus baisiausiai..NAkti truputi pakosejau,bet gerkles neskauda..
Einu uzsiimt moterisku savaitgaliu-skalbt,patalus keist,apsitvarkyt
Ingrida,sveikateles Kruopai Ir tau pailset
QUOTE(Para @ 2016 12 17, 23:42)
KAte i ekrana O yra kazkoks langelis su gyvuneliais?
As vis dar nesneku..Nu 4d uzkimus baisiausiai..NAkti truputi pakosejau,bet gerkles neskauda..
Einu uzsiimt moterisku savaitgaliu-skalbt,patalus keist,apsitvarkyt
Iki 15-kos metų naudojomes bendru lauko wc. Man, kaip myžnei, ypač buvo keblu. Dar ir dabar per naktį vos ne kas valandą keliuos.
Bendrabutyje ne vargau, viską buvom pasidarę savo lėšomis, net vonią turėjom. Paskui ir dujas iš bendros virtuvės atsivedžiau į butą. taigi, reik tik pinigo turėti. Kadangi maniškiai jų neturėjo, tai ir visi vargo be patogumų. Na, bet tuomet kiti laikai buvo, sovietiniai.
Šitam bute viską radome išgriauta, net tuliką kažkas buvo išvogęs, radom tik kanalizacijos vamzdį. Teko viską pirkt, daryt.
A.d. radau komp vaistų pasą, galėsiu vaistų išsirašyt.
Man lexotanilis padeda geriausiai, nors ir prie jo priprantama, bet gal tokiame amžiuje nepasidarysiu narkomane. Kažkaip gerai nuima nerimą. Va, bijau rytdienos, gal pasakys, išeit, nors nesu ir kalta, bet, kaip visada, klius man, lyg aš pati siūsčiau tuos dokumentus e-paštu. Mano darbas juos savalaikiai paruošt, o jie nesugeba net persiūst. Tipo, neatsidaro failai ir t.t. Kažkoks durnizmas.
Bendrabutyje ne vargau, viską buvom pasidarę savo lėšomis, net vonią turėjom. Paskui ir dujas iš bendros virtuvės atsivedžiau į butą. taigi, reik tik pinigo turėti. Kadangi maniškiai jų neturėjo, tai ir visi vargo be patogumų. Na, bet tuomet kiti laikai buvo, sovietiniai.
Šitam bute viską radome išgriauta, net tuliką kažkas buvo išvogęs, radom tik kanalizacijos vamzdį. Teko viską pirkt, daryt.
A.d. radau komp vaistų pasą, galėsiu vaistų išsirašyt.
Man lexotanilis padeda geriausiai, nors ir prie jo priprantama, bet gal tokiame amžiuje nepasidarysiu narkomane. Kažkaip gerai nuima nerimą. Va, bijau rytdienos, gal pasakys, išeit, nors nesu ir kalta, bet, kaip visada, klius man, lyg aš pati siūsčiau tuos dokumentus e-paštu. Mano darbas juos savalaikiai paruošt, o jie nesugeba net persiūst. Tipo, neatsidaro failai ir t.t. Kažkoks durnizmas.
Grynas rainis ar rainė?Labai lietuviškas katinėlis.
Ačiū, mergikės. Dukrius jau zylioja po visą skyrių ranka pilvą prilaikydama. Guli ir dar viena jos draugė, tai jau alasas kaip reikia.
Gražus kacius. Maniškis vakar vėl parėjo koją vilkdamas, neišleidom į lauką bastytis. Uždarėme į skalbyklą. Sugebėjo kažkur ropštis ir įjungė signalizaciją vidurnaktį.
Tai aš ko gero geriausiai gyvenau. Tik iki 18 m su lauko tualetu. O paskui jau turėjau butus su patogumais. Name turime savo valymo įrenginius, nes jeigu jungtis dabar prie bendrų, tai kosminė kaina už nuotekas..
Para, kažko nesupratau. Taigi namuke gyveni? Ar bute?
Pradėjome laukti Kalėdų. Vyrai pakabino lauke girliandą, aš parsivežiau dvi puansetijas. Eglutės dar neturiu, nes puošiame Kūčių dieną.
Einu kepti meduolinių namelių, paskui nebus laiko. Kalėdos pas mane giminių suvažiavimas.
Gražus kacius. Maniškis vakar vėl parėjo koją vilkdamas, neišleidom į lauką bastytis. Uždarėme į skalbyklą. Sugebėjo kažkur ropštis ir įjungė signalizaciją vidurnaktį.
Tai aš ko gero geriausiai gyvenau. Tik iki 18 m su lauko tualetu. O paskui jau turėjau butus su patogumais. Name turime savo valymo įrenginius, nes jeigu jungtis dabar prie bendrų, tai kosminė kaina už nuotekas..
Para, kažko nesupratau. Taigi namuke gyveni? Ar bute?
Pradėjome laukti Kalėdų. Vyrai pakabino lauke girliandą, aš parsivežiau dvi puansetijas. Eglutės dar neturiu, nes puošiame Kūčių dieną.
Einu kepti meduolinių namelių, paskui nebus laiko. Kalėdos pas mane giminių suvažiavimas.
QUOTE(Merii @ 2016 12 18, 14:48)
Miela katytė Ar eina į dėžutę?
Kurioj ten vietoj gyvūnėlių namelis, Akropolis didelis, pasidairyčiau
Kurioj ten vietoj gyvūnėlių namelis, Akropolis didelis, pasidairyčiau
Aciu
Lyg Kikoj yra kazkoks langelis ar dezute. Kate sterilizuota, skiepyta, cipuota. Dar kruva klausimu uzdave. Atsakingai elgiasi, nenori bet kam atiduoti.
Eina i dezute, tvarkinga. Tik kepenu zaliu nevalge, kepiau.
Ji visai neraina, gal tik foto taip atrodo. Pilka su sidabriniu atspalviu, melynom akim, snukelis apvalus, neistįsęs
Reiketu dienos sviesoje fotografuoti
Alia foto tikrai atrodo raina ir daug tamsesne Pries ta kate turejau raini
Is kaimo, turiu mergautini
Naujoji katyte tikrai gulejus prie veisliniu Kokio ji mazdaug amziaus?
O senasis katukas ir labai i bengaliska,pagal kailio rainuma,panasus Abu grazuoliai As gi kaciu myletoja
Shopinguose Visi damusineja paskutines dovanas O masinu masinu... Man dovanu jau nebereik,nan sukneles reik
O senasis katukas ir labai i bengaliska,pagal kailio rainuma,panasus Abu grazuoliai As gi kaciu myletoja
Shopinguose Visi damusineja paskutines dovanas O masinu masinu... Man dovanu jau nebereik,nan sukneles reik
QUOTE(giega @ 2016 12 18, 17:09)
Naujoji katyte tikrai gulejus prie veisliniu Kokio ji mazdaug amziaus?
3 metai ant dokumentu parasyta.
Senasis man panasesnis i Amerikos trumpaplauki. Matyt kas is proteviu uzsienietis buvo
Nors nesvarbu, man tinka ir paprasti katinai