Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Giega, gražus dangus, o tos pašvaistės pas mus man atrodo ne šią o praeitą nakti turejo but mirksiukas.gif

pas mane prisisėja ramunėliu tiek ir tiek, jei visas palikčiau tai ne daržas būt o ramunynas mirksiukas.gif

vakar ėjau i savo kliombą su sarašu žiūret kas yra, ko ne, neradau poros bijūnu, keista gal veliau sprogs dar?

IK iš duok paslaptį ką tokiam plote sodinsi? Ką siunteis iš daugiamečiu ?

Aš tai irgi ruošiuos siustis iš Dariaus gėliu ir geles tinkle

Iš Dariaus šiutos nužiūrejau:
http://dariausgeles....weet-sensation/

iš vis šitą vaizdą noriisi pas save perkelt smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 kovo 2017 - 07:19
Labas
o cia tos melynos kas?
Atsakyti
Čia pentiniai pilnaviduriai , va ju ir noriu labiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Va mano pernai metų kvietkelis, saugau kaip savo akį, gal išbujos, tikiuosi. Iš fb vienos grupiokės įsigijau

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Čia levisija? neprikau net sako jos opios labai, reikia drenažą po šaknim daryti, aš taip saugojau bestiebį gencijoną iš vyšniausku pirkta , ir nyko, nyko ir nunyko, nors žiedu spalva dieviško grožio mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

Wow,kokie groziai bigsmile.gif Lyzuka,o tai tik tu melynu tetruksta iki tokio gelyno?

As gal savaitgali uzsiimsiu sodinimais biggrin.gif GAL biggrin.gif Nes dar graziai melynuoja zydres,tai dar gaila raut ju ir kazka is naujo sodint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 29, 11:03)
Labukas

Wow,kokie groziai bigsmile.gif Lyzuka,o tai tik tu melynu tetruksta iki tokio gelyno?

As gal savaitgali uzsiimsiu sodinimais biggrin.gif GAL biggrin.gif Nes dar graziai melynuoja zydres,tai dar gaila raut ju ir kazka is naujo sodint biggrin.gif

dar tu margalapiu, teoriškai čia biggrin.gif, dar neaišku kas ir kaip atžels smile.gif
Atsakyti
Labukas
MB vakar gryžo iš darbo kominis,su temperatūrą baisuline,paryčiais šiek tiek nukrito,bet paskambino ir prasinešė kad šią savaitę darbe nelauktų,pas gydytojus pats nenuvažiuos,telefonu,biuletenių neduod,tai prašė kad formintų atostogas
Ingrida kaip taviškiui sukūdus dingo nugaros problemos,aš buvau numetus apie 15kg,bet tik tiek kad pačiai lengviau buvo,o skausmai taip ir liko,čia kai kavinėj dirbau,labai įtemptas darbas buvo,nieko laikytis nereikėjo
Šiandien laukia vizitas pas neurologą,prašysiu ko gero kad iš naujo tyrimus daryt,kaži ar tiks 4 metų senumo,juk vistiek pokyčiai yra,nestovi vietoje
Atsakyti
MAno sesuo kuda nuo vaikystes,o va su stuburu turi problemu...Budavo pasilenkia ir surakina,nei atsisest,nei atsistot...Kiek dare tyrimu,tai uzspaudzia kazkoki nerva...MAnkstas dare ir vienintele kuri padejo,tai pakabet ant turniko..NAmie tarpdury pasidare,tai vis praeinant ir pakaba minute...Nu ir nebeskauda nugaros jau daug metu...
Taip,kad su ta nugara reikia ziuret kas yra-vienam nervas uzsispaudzia,kitam koki isvarza...
Atsakyti
na mb tai padejo svorio numetimas, užmiršo nugaros skausmus, o tai jam vis amžinas radikulitas budavo, arba pasilenkia ne taip ir jau surakinta nugara, bet ir pilvas pas ji buvo didelis mirksiukas.gif
Atsakyti
NA MB nugara nesiskunde,bet pradejes sportuot pilva tikrai numete biggrin.gif O tai jau buvo,kaip 8men nestuke.gif
Bet ir va kaip idomiai kiti zmones stambeja..Pvz svogeris i visas pusias pliaciasi,labai stambus(dabar 120kg prie 180 ugio) bet tokio pilvo nera..O mb nebuvo pats labai stambus,tik pilvas..Mano vienai draugei kiekviena lisna kalorija i papus nueina,o man irgi-viskas i pilva...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 29, 09:27)
NA MB nugara nesiskunde,bet pradejes sportuot pilva tikrai numete biggrin.gif O tai jau buvo,kaip 8men  nestuke.gif
Bet ir va kaip idomiai kiti zmones stambeja..Pvz svogeris i visas pusias pliaciasi,labai stambus(dabar 120kg prie 180 ugio) bet tokio pilvo nera..O mb nebuvo pats labai stambus,tik pilvas..Mano vienai draugei kiekviena lisna kalorija i papus nueina,o man irgi-viskas i pilva...

O man viskas i pilva ir slaunis.O kai ima krist svoris,pradeda nuo veido ir eina zemyn,tai nuo tu pageidfaujamu,kad nukristu vietu,ateina pabaigoj,kai jau nebera antsvorio niekur auksciau.Ypac buna gaila krutines,tampa,kaip isleisto oro balionas. smile.gif smile.gif
Atsakyti