Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kas kūdinasi, o aš riebinuosi. Per porą mėnesių + 4 kg blink.gif Nuo vakar sakiau neberysiu, bet va ką tik padirbėjusi sode sušlamščiau sumuštinį su kava ir bananą. Viskas viskas, rytoj būsiu geresnė...

Pas gydytojus neinu, tiksliau prieš metus buvau. Nieko neskauda, niekas nestreikuoja. Gelbėjimosi ratai tik nervuoja. Cholesterolio gal turiu, o gal sunaudoju. Kažkada buvo cukrus įtartinas, po mėnesio patikrino - lyg ir geras.
Einu, gal dar kur suslėpsiu ramunėles, kaimynė daigais pavaišino. smile.gif
Atsakyti
Pusžentis buvo pas šeimos gydytoją,liepė paracetamolį gerti ir kraujo tyrimą padarė.Viskas,aš irgi sakau gulėti,gulėti............o su stikline mes irgi davėme nurodymą patikrinti bėrimą.Gydytoja tik paklausė ar neberia?Bet ne gi sunku pažiūrėti. blink.gif
Dėl pyragų?Kad visi įpratę naminius pyragus valgyti.Nebe galiu praryti parduotuvinių,man jie tokie sintetiniai.Pas Liniuką iš viso naminiai produktai. wub.gif Kad ir visa giminė įprato,va mamos gimtadienis buvo,paprašė tortą pagaminti naminį. ax.gif
Sapniuk,man irgi siūlė šeimos gydytoja,kauniečiai atvažiuoja kardiologai.Aš užsispyrųsi,pažystama papasakojo Santariškėse per 7 kabinetus vaikščiojo,pusė dienos,vos ne visą ištyrė.Tai paskui šeimos gydytoja irgi patvirtino,kad Santariškėse geriau ištirs. ax.gif
IK,nesupratau vaistinius ramunėlius daigais sodinsi? blink.gif Pasėti neužtenka? bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas
Riebalais virsta perteklius. Viska reikia valgyti, svarbu tik porcijos dydis ir vakarienes laikas, ot rolleyes.gif

Dabar ateina kita banga, kaip tik valgyti riebesni maista, jis suteikia sotumo jausma. O cholesterolio mažinimo vaistas nuodu nuodas. Bet man tai nerupi. Noriu valgau lašinius, noriu darzoves ar bulves rolleyes.gif
Lyg buvau ikelus vieno vokiečio straipsnį apie maitinimasi, dietas ir t.t. Dejo visas dietas i šuns dienas bigsmile.gif

Ta istorija del nužudymo, tai gali buti keli variantai. Kaip Lyžuka sako, kad g.b. kaltas ir auklejimas. Susidure vaikinas su sunkumais, o ,,kaltininkus'' i roju išsiuntė blink.gif
Kitas variantas- šizofrenija. Kai mokiausi teko lankytis tose istaigose. Buvo tokiu pacientu, kurie artimus i roju išsiunte, nes pasirode, kad tai karvė. Baisu, bet gi žmogus pats ligos neužsisakė.
O gal dar daugiau variantų yra? g.gif Pvz sekta, tikejimas ar dar kažkas.
Bet kokiu atveju tragedija verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 28 kovo 2017 - 21:17
Ingrida, gavau daigų, tai susodinsiu. Gi lengviau nei blusiukus daigiukus ravėti. Čia jau gerokai paaugę.

Man atrodo , kad liga tam vaikinui. Nuo paaštrėjimo susikaupusį pyktį išliejo ant artimų. Dar man vienas variantas galvoje sukasi. Pasižiūrėjus iš veido - netradicinė orientacija. Ir mergos nerasta. Gal tėvai bandė "atvesti į protą" kažką sužinoję.
Bet ten visi buvo kažkokie keisti. Ginklų keli vienetai seife. Nužudymas iš materialinių paskatų - na ką gi ten rasi. Sukrypusi lūšnelė. Gyveno paskaičiavus šešiese. blink.gif Tokių metų žmonės jau būna prasigyvenę. Gal vaikinas dar vaikystėje jautė patyčias ar gėdą dėl tėvų, gal ir mokėsi per jėgą, kad tik pakilti į kitą socialinį lygį. Persitempė ir kvankt.
Atsakyti
Ka tik perskaiciau straipsni vienos dietologes. Nagi rašo, kad mes pakankamai liekni lyginant su š. Amerikos gyventojais. Taip, kad griebiat lašiniu, duonos, einat pavalgyti ir maziau graužkit save 4u.gif
Atsakyti
Pirmai prisikepiau tinginiu varskeciu,privalgiau biggrin.gif PAskui nuvariau i sale,i aerobikas,pasokinejau biggrin.gif Kaip ir iskraciau tuos varskecius,bet dabar kelienius skauda..Nu ir kas sake,kad sportas sveikata biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane virti varškėčiai vakarienei buvo.
Nemėgstu sporto. Jau geriau žemę kasti, gėles sodinti.
Atsakyti
Visai ir as noreciau virtu varskeciu bigsmile.gif Bet kai as tingine,tai tingiu minkyt biggrin.gif MAn idealus tie kepti varskeciai-su blenderiu sumakalavai,i formele sudejai ir vsio biggrin.gif

Nemegstu ir as sportu,bet ka darysi-lauku kast irgi neturiu biggrin.gif Siandien biski zole pagrebojau,vienoj vietoj labai samanom nueje...Kiek ten-2x2m biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 28, 20:51)
O pas mane virti varškėčiai vakarienei buvo.
Nemėgstu sporto. Jau geriau žemę kasti, gėles sodinti.

Man tas pats,geriau i soda ir is jo einu pestute apie 3,5km .
Pravedinu galva,atsigaunu.O sportuot su skaudamais sanariais,nusikaltimas.Gali tik vandenyje arba gulint,jokiu budu ne dviratis,ne begimo takelis,ne sunkumai kilnot,yraspecialios mankstos,bet ir tai,reikia suderont su sanario pakitimo laipsniu.Nejuokauk,invalidimo neduoda,stato i eile dirbtinuam sanariui,eile 5-6mt
Atsakyti
Ai va kokia dangaus kates pedute nufotkinau siandien grizdama is sporto sales biggrin.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=596ED7E6
Atsakyti
Ejau ir aš šiaures pašvaistes ieškoti. Neradau. Teks važiuoti šiauriau nail.gif nail.gif
Labanakt, bandysiu ansčiau užmigti mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Va va,kai aš pakasu darže kastuvu,kokie sportai begali būti?Mb vis burba,eik sportuoti.Jis susikūdino grynai sportuodamas,kažkada siekė jau 100 kg,bvuo su nugara problemų,dabar visos problemos praėjo. ax.gif
Kur pasaulis eina?Vakar švogerio bendradarbio sūnus devyniolikos metų abituriantas pasikorė.Ko trūksta tokio amžiaus,tik gyvenk.
Atsakyti