Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 28, 09:44)
tai taip, bet vistiek kažkur buvo padaryta tėvų klaidos  blink.gif

O jeigu liga?Nepagalvojai?
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2017 03 28, 11:33)
O jeigu liga?Nepagalvojai?

na ne, rimtai tikrai, kažkaip įsivaizduoju, kad tai nebuvo spontaniška mintis ir vistiek isžiūriu klaidas auklėjime ar gyvenimo bude tevų unsure.gif
Atsakyti
na dabar papuliaru sakyt, kad tai vaikystes traumos. Pagal savo traumas as jau turejau kokio puse kaimo patiest. Daug veiksniu, daug priezasciu tai gali lemti.
As vis prisimenu Birzu raj. tragedija, kai sunus nuzude motina su pateviu, sesute suliny ibetonavo, o pats muzika pasileides gyveno. Vajegu seimos tragedija.
Atsakyti

Labas rytas,
Ingrida B,as irgi turejau problemu su cholesteroliu,cukrum,bet viskas susinormalizavo isjunguis angliavandenius is miltu,saldumynu,nebedejau cukraus nei i arbata,nei i kava.Siuo metu nevalgau miltiniu gaminiu,jokiu makaronu,saldumynu,saldainiu,nekepu nieko namuose,nevalgau bulviu.Zinoma,kai labai labai uzsinoriu,tai ir suvalgau,bet ne kalna,kaip anksciau,o tyiesiog paskanauju ir viskas.Cholesterolis yra is triju komponentu,geras blogas ir dar kazkas,visu tu komponentu suvedimas i lentele,parodo tikraji cholesterolio lygi,neziurint,kad bendras skaicius aukstas,gal jis suvedus viska,visai normalus,todel manau,keisk gydytoja.Statinus gert nuo cholesterolio,tai laukt infarkto cia ir dabar.Tokia mano nuomone,patirtis.Tik maistas sureguliuoja ligas,svoris spaudima(kai nusimetu kilus,spaudimas sumazeja ryskiai ir nesokineja)Bet kuriuo atveju,sveikatos,geriausiu rezultatu,taip pat ir kitom ligoniukem. 4u.gif 4u.gif
Gregorry lengvo turinio,ne is tu,kur negali neskaityt,nors yra ir tokiu jos knygu,bet skaitau vien del istoriniu ivykiu interpratavimo,romanistiniu stiliumi.Patinka,kad metai atitinka karaliu dinastiju valdyma,gali mazdaug susidaryt vaizda,kas vyko tuo metu.Siaip keitalioju,stipresnes knyas su silpnesnem,nes ytampa irgui veikia psichika,o dar jei ytampa gyvenime,kartais noris beletristikos,kad pabegt nuo viso to i ramybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 kovo 2017 - 12:00
Ech, to negalima, ano negalima, o ką daryt kai norisi ir valios nera umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 28, 11:45)
Ech, to negalima, ano negalima, o ką daryt kai norisi ir valios nera  umn.gif

drinks_cheers.gif MAn jau vel motyvacijos dingsta ax.gif Atrodo ir needi ir sportuoji,o nieko nesimato...Noriu bulkos,noriu sokolado,noriu cepelinu ir bulviniu blynu biggrin.gif KAsdien ir daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 28, 12:51)
drinks_cheers.gif MAn jau  vel motyvacijos dingsta ax.gif Atrodo ir needi ir sportuoji,o nieko nesimato...Noriu bulkos,noriu sokolado,noriu cepelinu ir bulviniu blynu biggrin.gif KAsdien ir daug biggrin.gif

Ieskok priezasties kodel.Gal liesa maista vartoji.?As varske ir kitus pieno produktus vartoju riebius,bet maziau.Liesu su 0% riebumo isvis nieko neperku,nes tai vien chemija beplaunant riebalus.O jei labai labai norisi,nu valgyk,paziurek,kiek ilgai sazine tyles,bet lipk kasdien ant svarstykliu.Man ji tuoj prabyla ir klausia?Arba atrodai kaip nori,arba valgai kiek nori?
Atsakyti
O ka daryt,kai ir valgyt nori kiek nori ir atrodyt graziai,a bigsmile.gif MAne tai nervina,kad visas svoris nukrito ne ten,kur reiktu...Papu nebeliko visiskai,uzpakalis mano ir pirmai grazus buvo,dabar per mazas...O va ant pilvo lasiakai kaip buvo,taip ir yra...
Atsakyti
O kaip turėti valios?Man ir juosmuo ant ribos gydytoja sakė.Radau pasiteisinimą,čia po žiemos,vasarą išsilaktysiu.Juk kepi pyragus vaikams,kaip neparagausi? ax.gif
Baisiau pusžentis siaubingai apsirgo,nekrenta temperatūra,bijome net paglvoti,kad koks meningitas nebūtų?Sakė galvoje jaučia kaip gumbą.Na mažoji sakė jei nakčiai dar kils,kvies greitąją.O jiems penktadienį skrydis į Londoną,draugės gimtadienis.Baisu,kad ir mažosios nepakrėstu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 28, 17:09)
O kaip turėti valios?Man ir juosmuo ant ribos gydytoja sakė.Radau pasiteisinimą,čia po žiemos,vasarą išsilaktysiu.Juk kepi pyragus vaikams,kaip neparagausi? ax.gif
Baisiau pusžentis siaubingai apsirgo,nekrenta temperatūra,bijome net paglvoti,kad koks meningitas nebūtų?Sakė galvoje jaučia kaip gumbą.Na mažoji sakė jei nakčiai dar kils,kvies greitąją.O jiems penktadienį skrydis į Londoną,draugės gimtadienis.Baisu,kad ir mažosios nepakrėstu. blink.gif

As irgi vargstu su virssvoriu ir nebekepu jokiu pyragu.Vaikams ir anukams nuperku gatava kazka,jei ateina.Neperku,kad neturet namuose,nes esu bevale.Nuo sausio pradzios nusimeciau jau 8kg,o dabar bus lengviau,atsidare sodas,lakstysiu,nes oras pagerejo.Kas pasirupins mumis ir musu sveikata?Niekas.Kepsi tuos pyragus,o jie ir vaikms nesveika.Keisk poziuri,gelbek save.Nebereiks ir pyragu niekam,kai sveikata visai paslis,neturesi jegu bekept,o tu gi nori but naudinga visiems,ir paciai sau.Todel susiimk,pasakyk visiems,kas atnes saldumynu ar prasys iskept,tas tavo priesas. biggrin.gif biggrin.gif
Vezkit greiciau pas gydytoju,kad nebut velu,jei meningitas.O jis gali cia kreiptis pas gydytoju,nedeklaraves isvykimo?
Atsakyti
Ingrida 4u.gif 4u.gif Prie meningito isberia ir ta berima su stikline patikrint galima-spuogeliai taip ir lieka..Sveikatos puszenciui 4u.gif 4u.gif

Pyragu as ir taip retai kepdavau...Nemoku ax.gif Man geriausias desertas-batonas su tepamu sokoladu mirksiukas.gif Bet dabar nei batono,nei tepamo sokolado namie nera...UZ tai kepu tinginio varskecius rolleyes.gif Bus atgaiva rolleyes.gif
Atsakyti
Ingrida, tai ko nekviecia greitukes?
O ko tu i Vilniu? Mane kardiologe cia vietoj labai istyre, net kaklo kraujagysles. Seimos daktare net nustebo blink.gif Cia del cholesterolio kai siunte bigsmile.gif
Na viena sioj temoj del valgymu, maisto produktu, man labai patinka wub.gif
Viskas aiskiai ir teisingai.
Sutvarkiau namus. Meluociau, jei sakyciau kad isblizginau. Ryt seimos daktare pas babuliuka kojos paziuret ateina.
Atsakyti