Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniuk, kas taip nutiko?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 17, 22:00)
Sapniuk, kas taip nutiko?

gal baisiai parasiau, bet drauges vyras ir maniskis paprastom dienom dirba, nakty nenorim vaziuot. Tai liktu tik kuciu diena grizt arba rytoj. Pasirinkau rytoj, nes dar bardaka reik sutvarkyt. Snd. tvarko babuliuko kambari, kad but galima su kede inest biggrin.gif
Atsakyti
Sapniukai, ar ne paprasčiau būtų išnuomoti tavo butą, o pačiai gyventi apsitvarkius namuke? Juk šildymas yra, karštas vanduo ko gero yra? Ko lakstyti peržiemojimui į miestą?

Su mergike viskas gerai, negaliu prisiskambinti, jau zylioja per visas palatas draugių susiradus. Nagi nepasėda tokia jau ji.

Prikepiau visą skardą mielinių bandelių su faršu. Viso ar ne 24 vnt. Susėdo vyrai ir liko tik 6 blink.gif Pati tai tik tris prarijau ir sėdžiu išsipūtus. O dar norėjau sušaldyti juodai dienai. Jaučiu , ryt pusryčiai bus ta juodoji diena.
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif TAip kaip as kazkada pridariau koldunu is 2kg farso...JAu sakiau bus metams i prieki biggrin.gif Suvalgem per savaite,nes labai skanus gavos biggrin.gif
Atsakyti
Kaimietuke, koks karstas vanduo blink.gif Nebent orkaitej ar ant dujines pasisildau.
Kanalizacijos pabijojau be projekto vestis, gal nuo birzelio ta projekta daro, maz iki pavasario padarys. Saltas vanduo sulny. Gyvenu 19a. pabaigoje ax.gif
Parvaziuoju perziemot - net akyse prasvieseja.Nepamirsk, kad maniskis Panevezy dirba, bazuotis kazkur ir jam reik. Vat jus nesuprantat, kaip be patogumu gyvent, o as i toki gyvenima jau baigiu saknimis iaugt rolleyes.gif
Mano senuko namo remontas labai brangiai kainuoja, kai viska perki ir samdai. Su vyru ka sugebam patys darom, pavyzdziui pervedziojo naujai visa instaliacija.
Nori tu mane is Panevezio istremt, oi nori biggrin.gif
Pridariau klaidu, prietemoj rasau mirksiukas.gif Elektros neatjunge, bet nedegu, kad mamos kitam kambary neprizadint.
Atsakyti
Zinau zinau,Sapniuk,gyvenima be karsto vandens ir su tuliku lauke biggrin.gif LT vasarom sode gyvenom,o ten vanduo tik is sulinio,nuotekas isnest ispilt,tulikas -lauko budele su skyle ax.gif Tiek,kad mes gyvenom siltu laiku,rugpjucio pabaigoj jau visada i KAuna grizdavom,nes ir vaikams i mokykla,o mokykla uz namo,neprivazinesi is sodo..O mociute,kol gyva buvo,i soda jau koki balandi vaziuodavo ir i Kauna tik su salciais gizdavo..BAt vistiek ne pries naujus...Musu sodo namelis-1 lentos medinukas,neprisildysi...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 12 17, 21:52)
leidzia kazkoki melyna skysti ir ziuri,kaip jis teka.

Siaip man sausio 11 tas svietimas laukia...

aš pirmesnė išbandysiu šitą ,,malonumą,, ,tik ne į venas,o į pieno liaukas,per skylutę...,neįsivaizduoju kaip tas vyks,baisoka unsure.gif ,neradau jokios informacijos apie šitą procedūrą

aš baliavosiu,o tu venas dažysiesi biggrin.gif
kiek nedaug man liko iki trečio ketvirčio amžiaus pradžios,įdomu kiek toli nueisiu?

Kaimietukės mergaitei sveikatos 4u.gif ,vaikai greitai ,,išsilaižo,, ,maniškes abi operavo šešiametes,baisu buvo tik kol po operacijų vaistus leido,bijo,klykia,o iš lovos išlipt negali,padėt niekuo negaliu ... ,mažesniajai užpūliavęs buvo,sakė gangrenavo jau,o prapjovė savaitę ligoninėj pralaikę,nerado ligos umn.gif

sapniuk,aš name be patogumų gyvenau nuo gimimo iki 15 metų nuolat,po to savaitgaliais ir per atostogas,va tada jau buvo sunkiau,greit įpratau prie patogumų profkės bendrike,oi kaip po to namuose žiemą į tūliką sunku buvo lėkt su naktiniais žiemą biggrin.gif
po to dar du metus su trim mažais vaikais gyvenom name kur tik šalto vandens šlanga iš šulinio atvesta buvo,vargau su skalbimu ir prausimu,sūnus tik gimęs buvo,palų kalnai... ,bet nieko,praėjo ir tai,o paskui jau nusipirkom normalų namą,tik wc kieme buvo,bet šilumą radiatoriuose ir vandenį turėjau,ponia buvau biggrin.gif

pas mus ligoninė,mažoji niekaip nepasveiksta,sūnus penkta diena,dukra savaitę serga,dar ir vyras apie gerklę graibosi,ot bus šventės unsure.gif

šaldiklį tirpinu,ciela ledo arena buvo,dar kol išplausiu ...
bet kokių gėrių radau,pasirodo lašinių gabaliukas pasislėpęs po vyšniom buvo biggrin.gif ,dar naminės dėšros pora kąsnių,puota bus kai atitirps,vyras miegot neina,laukia biggrin.gif

Atsakyti
Iš Kaimo, gausi dabar palepinti ligoniukę per šventes smile.gif
Neseniai grįžau po pasikultūrinimo. Buvom Bistrampolio dvare, valgėm skanius patiekalus ir važiavom į Miltinio teatrą žiūrėt spektaklio. Nu liuks dienikė smile.gif
Ir pas mus nėra tikrų patogumų, beveik viskas seniai padaryta, bet užstrigom su kanalizacija ir dabar mąstom, ar nebūtų geriau valymo įrenginius pirkti. Vonois kambarys yra ale naudotis negaliu. Dabar kitokiais remontais maniškis užsiėmę, tai irgi bardakėlis namie kol kas.
Atsakyti
Vaikai siurpriza padare: grizo su kate. Paėmė is langelio Akropolyje smile.gif

Mes uz 1 kambario buta mokam, mano supratimu, nedaug. Uz lapkricio men. sildyma-20 euru. Jeigu pagalvoji kiek darbo ir laiko reikia kol pasiruosi kura nuosavame name ir kurenimas kiekviena diena, tai ta suma neatrodo didele. Administratoriui- 12 euru(i kaina ir siuksles iskaiciuotos); sitas mokestis galetu buti mazesnis, nelabai suprantu uz ka mokam. ax.gif

Liniuk, koks spektaklis?

As jau baigiu pasveikti, o tai limfmazgiai buvo pradeje skaudeti. Bijau anginos. Ji mane paguldo i patala trims dienoms. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2016 12 18, 04:42)

laikrodis sugedo ? hmm.gif

kašarą parodyk ,vistiek lunatikuoji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 18 gruodžio 2016 - 02:52
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk, ir nieko neskei,kad pas mus atvažiuoji? bigsmile.gif Kaip Bistrampolis patiko?
Nuo gimimo iki 29 metų ir du vaikus praauginau be jokių patogumų. ax.gif
Šiąnakt 4 valandas numigau ir tai sugėriu 2 tabletes leksotonilio. ax.gif Vargstame dar su Kruopa. blink.gif
Atsakyti