Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 22, 19:19)

Giega, patikslink kiek vandens ir kirk tos druskos daug? kg?

Cia jau tiksliu duomenu PAros reikia klaust biggrin.gif As ipyliau koki puslitri vandens,idejau kokia 15 lapu ir druskos 2 kupinus sriubinius saukstus..O daugiau ar maziau reikia,tikrai nezinau ax.gif
Atsakyti
Giega 4u.gif
Papildyta:
Meri, Tu juk ŠAUNUOLĖ biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Išmiegota 9 valandas.Čia turbūt už visas nemiegotas naktis. ax.gif wub.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 22, 22:05)
Mūsų vilkšunis vaikšto su foresto dirželiu, kaip tik šiandien uždėjau. Brangus, 36 pinigus mokėjau, bet pernai nei blusų, nei erkių neturėjo. Veterinarinėj pati pardavėja sakė, kad tie lašiukai nelabai kas. Ir trumpai, o tas dirželis visam sezonui. Mažesniems šunims pigesnis.

vakar irgi tokį uždejau tik mokejau pigiau 29 eur, dar yra tokios tabeletes 3 men veikia bet sake jos daugiau nuo paražitu o del erkiu labiau reklama , beto labiau kenkia šuniui

Merri, na va isidirbsi, prades vertinti ir vadivybė, pasijusi savo vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

Tas viralas be recepto. Tiesiog dedi negailėdama. Mažame rundaliuke verdu, sauja laurų, saują druskos ir fsio. Kadangi lieka, tai kitą kartą tik pašildau. Receptas iš rusų tinklapio, greičiausiai sibiriečiai išradingi būna smile.gif bet jau tiksliai nepaskysiu.

Giega, man tavo puslapio neatidaro.
Sąnariams gerai visokie mišiniai su ciberžole, gerti iš vidaus, netepti bigsmile.gif . Tiksliau pradžiai išvalo žarnyną.

Iš kaimo, tai matyt paprikų daigumas priklauso nuo sėklų šviežumo. Na tokio stebuklo ir aš nesitikėjau, kaip paturbintos. bigsmile.gif
Atsakyti
LAbukas

QUOTE(Para @ 2017 03 23, 06:23)

Giega, man tavo puslapio neatidaro.

vartotojo įkelta nuotrauka

KAi mano katinas tik 6kg sveria,tai man porai metu 250ml buteliuko uztenka.

Ai,tableciu irgi esu davus,jos ir neblogai veikia,tik matyt katinui nelabai gerai tuo metu..MAno katinas kai pasiuto,kai gavo tablete,pradejo po namus skraidyt tikraja ta zodzio prasme...Ir skrisdamas nuo sofos ant kedes,ore apsitriede... Matyt is vidaus negerai daros...Tai dabar duodu tik extra atveju,kai neturiu purskalo,o katinas blusu parsinesa...
Atsakyti
A tas frontlaine ,mums pernai nepadejo, kai nusivežėm i miška šuni tai surinko visas erkes ir plius apsirgo
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 23, 06:54)
A tas frontlaine ,mums pernai nepadejo, kai nusivežėm i miška šuni tai surinko visas erkes ir plius apsirgo

O purskalas ar lasiukai?LAsiukai tai neveikia visiskai,bet tas purskalas tai maniskiui labai gerai veikia...3 men jokios blusos nebuna..VA del erkiu tai nezinau..Nors ten raso,kad ir nuo erkiu,bet man toks jausmas,kad tu erkiu cia UK is vis nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 23, 10:00)
O purskalas ar lasiukai?LAsiukai tai neveikia visiskai,bet tas purskalas tai maniskiui labai gerai veikia...3 men jokios blusos nebuna..VA del erkiu tai nezinau..Nors ten raso,kad ir nuo erkiu,bet man toks jausmas,kad tu erkiu cia UK is vis nera g.gif

Purškalas
Atsakyti
Labuka
Pašalę gražiai buvo
Pasiklydau laike,žiūriu lrt ryte pasakoja apie savaitės orus,nu galvoju nuo kada trečiadieniais pradėjo apie orus kalbėt,gi visada ketvirtadieniais būdavo,įsijungiu kompą,nugis tikrai ketvirtadienis hmm.gif doh.gif biggrin.gif
Jau visai kukūūūūū man rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Skaitet kaip ta vaika šuo sukandžiojo, kaip baisu, ir vaiko gaila ir šuns
Atsakyti
Nu viskas tikrai jau man kukū,pašoviau kugelį neišmaišius lašinukų,kad nereiktų terlintis pakepintus lašinukus,mėsytes ir svogūnus pilu iš karto į formą ir ten jau supylus tarkius išmaišau,o dabar tarkius supyliau ir pašoviau,gerai kad laiku susigriebiau,išsitraukiau ir sumaišiau
Atsakyti