Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Aš perku kermėka, man jo puokšteles sočiai tada dar šlamučio prisirenku ir komponuoju sausa puokštę žiemai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 22, 06:11)
sveikos 4u.gif
vėl lietus unsure.gif

Frau 4u.gif  biggrin.gif  4u.gif

Ingridėl, kada sėjais kermėkus, kad jau pikiuot ruošies? aš juos ant dienų pasėjau, šiand mačiau jau lenda. Prieš porą metų buvo gera šalna-daigai apšąlo, todėl labai nesiskubinu su jais. Turiu pasėjus totoriškąjį, vat jo tai lauksiu biggrin.gif

verbenos ar ilgai dygsta?

Labukas,

verbenas reikia set i gerai palaistyta zeme,neuzberiant ir uzdet celofano apdangala,isdygsta gana gerit silumoj,tiesiog matai,kaip kalasi daigeliai.

QUOTE(Lady Dy @ 2017 03 22, 07:11)
Labuka
Kruopytės gaila
Darbe...nu ką arba ...arba...kai prie vairo su durnumu žmogas stoja,gaunasi bardakas
Davedė iki tiek kad spaudimas lekia viršun,naktį mažai miegota
Išgėriau vyro vaistų nuo spaudimo,matysiu gal padės,pas šeimos gydytoją tik pirmadienį geriausiu atveju oficialiai arba sėdi zulini suolą ir lauki savo "žvaigždžių" valandos

Imk 4u.gif 4u.gif viskas bus gerai.
Atsakyti
Jurginėli,net nežinau kada pasėjau. ax.gif Dar vieną indelį pasilikau ant palangės.Šlamučius,tokius pūkuotukus irgi galvoju vieną indelį vežti į šiltnamį,nes tragiškai vietos nėra. ax.gif
Man tai vėlinėms viskas labai gerai sueina. ax.gif
Atsakyti
Is kaimo, tavo papriku 100 procentu daigumas. Greitai uodegas išleido, uzvakar sukisau i zeme, siandien jau zali taškeliai is žemes kyšo sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif va kur seklu daigumas bigsmile.gif aciuks aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 22 kovo 2017 - 18:22
Giega, girdejai kas ten pas jus darosi? Nepakliuvai į tą kebekne?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 22, 18:09)
Giega, girdejai kas ten pas jus darosi? Nepakliuvai į tą kebekne?

Baisu kas daros.. Kaip tik ryt draugai nebuve Londone atvaziuoja,planuose ir centras,if parlamentas ir Bigbenas..Dabar jau bijosi vaziuot...
O man telefas ismete reklama,kad susisaudymad,bet as vairavau ir kazkaipnesuteagavau ir net radijos neisijungiau.. Paskui tik sesuo is lt skambina if realiai ji man pasakoja,kas pas mus vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 03 22, 18:20)
Is kaimo,  tavo papriku 100 procentu daigumas. Greitai uodegas išleido, uzvakar sukisau i zeme, siandien jau zali taškeliai is žemes kyšo  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif va kur seklu daigumas  bigsmile.gif aciuks aciuks.gif

Vuo, bajeris. O sau sėjau pernai metų sėklą, labai sunkiai dygsta. Reikės kaip ir tavo pernykštės dar pasėti.

Kaip tik pas mane londoniečiai vieši, laiku pataikė, kur ramiau. smile.gif
Atsakyti
merginos, parašykit ir man tą lauro lapelių kompresų receptą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 22, 09:43)
Kas laikot gyvūnelius kuom nuo erkiu saugojat?

Mūsų vilkšunis vaikšto su foresto dirželiu, kaip tik šiandien uždėjau. Brangus, 36 pinigus mokėjau, bet pernai nei blusų, nei erkių neturėjo. Veterinarinėj pati pardavėja sakė, kad tie lašiukai nelabai kas. Ir trumpai, o tas dirželis visam sezonui. Mažesniems šunims pigesnis.
Jurginėli, aš buvau truputį užbėrusi žemių ant verbenų.
Sūriadienis man šiandien ir didelis sūriadienis biggrin.gif Radau pirkėją, kurio žmona, manau, perpardavinėja. bet man tas pats, vienon vieton nuvežu, jei dar gali uždirbti, tai jų biznis biggrin.gif
Jurginėli, ką skauda? Man kulnys kažkur giliai, ypač, kai visą dieną pratrypčioji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 22 kovo 2017 - 22:06
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 22, 19:01)
merginos, parašykit ir man tą lauro lapelių kompresų receptą ax.gif

Daug lauro lapeliu,kiek negaila,daug druskos,uzvirinau ir isjungiau..TAda suslapinau merliuka ir kiek imanoma karstesni uzsidejau ant kelieno..
Zinau,kad dazniau reikia,bet as tik pora dienu pazaidziau...Ai,vis kazkas sutrukdo...
DAbar sakiau bandysiu sita pasidaryt..Cia tik pora sauksteliu suvalgyt reikia,tai gal ryte pries pusrycius ir suvalgysiu...Tik pirma reikia susipirkt visus reikiamus ingridientus biggrin.gif
http://paranormal.lt...2017-03-17-2619
Papildyta:
As daznai vairuojant paskaitau,o paskui pamisrtu parasyt biggrin.gif TAi va ir apie blusas ir erkes pasisakyt norejau biggrin.gif Sitas purskalas-nerealus,gerus 3 men jokiu blusu nebuna..Erkiu is vis nemaciau pas katina..Ju paprastai nepardavineja,praso recepto.DAbar is vis VET sako-atnesk katina,mes ispurksim...Bet as dar buvau radus kazkoki puslapi,kur be recepto pardave...Brangokas,apie 20sv,bet kai mano katinui,tai ilgokai uztenka..Ten pagal kilus papusrkimu skaicius yra..
Buna tokie ir maziukai lasiukai laisvai pardavinejami-tie neveikia..Reikia butent tokio buteliuko.

http://images-its.ch...n...w=297&h=297
Atsakyti
dėkui 4u.gif , čia Daivutė prašė ax.gif bet ir aš išsisaugau dėl visa ko biggrin.gif

verbenas užbėriau, ant pokučio nupiešta, kad pakavot reik. lauksiu tadu daigelių biggrin.gif

švogierka deda brangų dirželį apie 30-40 pinigų, bet nieks prie šuniuko nekibo visą sezoną. teta katinui deda pigų-tai visad parsineša prisisiurbusių bjaurybių-anas juk vaikšto kur nori biggrin.gif
Papildyta:
Giega, patikslink kiek vandens ir kirk tos druskos daug? kg?
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 22, 22:05)
Sūriadienis man šiandien ir didelis sūriadienis biggrin.gif Radau pirkėją, kurio žmona, manau, perpardavinėja. bet man tas pats, vienon vieton nuvežu, jei dar gali uždirbti, tai jų biznis biggrin.gif

Teisingai, nėra ko pavydėti.

Ladydut, laikykis 4u.gif

Šiandien gavau pastiprinimo, dvi moteriškaitės taip gražiai perdėliojo prekes ir vietos atsirado, matosi, kad specės ir prekyba ėjosi gerai. Kasa centas į centą sutapo. Vakar matyt vietoj dviejų ct, padaviau penkis, nes tryjų trūko. Būčiau dar daugiau uždirbus, bet pabijojau atlikti kai kurias operacijas. gal reikia pirma ant savęs išbandyti. Manau, kad tuoj bus kaip Sapniuko draugei, viskas stos į vėžias. Ai, dar skambino direktorė, teiravosi kaip sekasi, sakė, ilgai nelaikys ant pusės etato, nesitikėjo tokios apyvartos tame taške. O gyventojai kaip džiaugiasi smile.gif

Bet tie visi nuo blusų kokie nuodingi pačiam gyvūnui. Nžn ar Širdukui ką darysiu, bent pas Bosiuką nebuvo tų blusų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 22 kovo 2017 - 22:26