Meri, gal vis rik hortenzija. Rododendrai , jei rūgštingumas netinka, pradeda žiauriai sirgti, Kai žydi, gal ir gražiau bet dvi savaitės ir viskas. Na, nebent lapais per žiemą grožiesi. O hortenzija nueina žiemoti apšerkšnijusiais žiedynais.
MB vaikšto kaip kuolas, negali nė pasilenkti. Bet peršvietė, niekas nelūžę.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 03 24, 22:04)
Meri, gal vis rik hortenzija. Rododendrai , jei rūgštingumas netinka, pradeda žiauriai sirgti, Kai žydi, gal ir gražiau bet dvi savaitės ir viskas. Na, nebent lapais per žiemą grožiesi. O hortenzija nueina žiemoti apšerkšnijusiais žiedynais.
O kas tb nutiko? Griuvo?

Labas rytas.
Pritariu IK,geriau hortenzija.Žydi iki šalnų.Rododendrai lėtai auga,kažin ar aš sulauskius viso grožio?Tik,kad žiemą rododendrai gražu.
Kažin šiemet ar išeis vėl man prisikasti sedulos?Taip noriu prisisdodinti,gražu jos žiemą,raudoni kotai.

Ačiū už patarimus, tikrai rododendras ne man, trumpai žydi, o, kai atšąla, į šitą kiemelį neinam, nes užkamšau vitriną, kad vėjai nepūstų.
Užsisakiau dvi hortenzijas, bus penkių ltr. vazonėliai, atitinkamai ir kaina nedidelė, dar bijūnų ir kitko. Turėsiu veiklos ir mažiau galvosiu apie nesąmones
Blyn, šiąnakt akys buvo stačios iki penktos ryto, na, niekaip negalėjau užmigti, ir katytė stengėsi padėti, visą niežtėjo, diabeto šalutinis pojūtis, skaudėjo ir neradau vietos kojoms, dabar zombiauju. Bijau nakties.
Reikia ežiuolę iš lidl pasodinti, ankstesnės keistai išnyko. Gal kiemo katinai numyžo
Užsisakiau dvi hortenzijas, bus penkių ltr. vazonėliai, atitinkamai ir kaina nedidelė, dar bijūnų ir kitko. Turėsiu veiklos ir mažiau galvosiu apie nesąmones

Blyn, šiąnakt akys buvo stačios iki penktos ryto, na, niekaip negalėjau užmigti, ir katytė stengėsi padėti, visą niežtėjo, diabeto šalutinis pojūtis, skaudėjo ir neradau vietos kojoms, dabar zombiauju. Bijau nakties.
Reikia ežiuolę iš lidl pasodinti, ankstesnės keistai išnyko. Gal kiemo katinai numyžo

Lyžuka, MB pasistatė kreivai tas mažutes aliuminines kopėčias. Kažką bandė ant traktoriaus stogo prisukti. Na, ir griuvo su viskuo, kopėčios po šonu. Šiandien jau mėlynė susiformavo. Per du delnus.
Meri, jei ežiuoles perkiesi tas pilnavidures gražias, jos metus - du atlaiko. Netvirtos, trumpaamžės. O tos laukinės pas mane po15 metų gyvos, ir sėjasi kur tik netingi. O pilnavidurės sėklų nemezga.
Šiandien buvau skrandį pasitikrinti iš vidaus. Pripūtė oro, jaučiuosi kaip balionėlis prieš sprogimą.
Vis tik rado refliuksą ir pilna žaizdelių bei uždegimą. Tai dabar tokia dieta, kad tik rūgpieniu ir duonos kriaukšliuku galėsiu maitintis.

Šiandien buvau skrandį pasitikrinti iš vidaus. Pripūtė oro, jaučiuosi kaip balionėlis prieš sprogimą.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 03 25, 20:59)
Lyžuka, MB pasistatė kreivai tas mažutes aliuminines kopėčias. Kažką bandė ant traktoriaus stogo prisukti. Na, ir griuvo su viskuo, kopėčios po šonu. Šiandien jau mėlynė susiformavo. Per du delnus.
Meri, jei ežiuoles perkiesi tas pilnavidures gražias, jos metus - du atlaiko. Netvirtos, trumpaamžės. O tos laukinės pas mane po15 metų gyvos, ir sėjasi kur tik netingi. O pilnavidurės sėklų nemezga.
Vis tik rado refliuksą ir pilna žaizdelių bei uždegimą. Tai dabar tokia dieta, kad tik rūgpieniu ir duonos kriaukšliuku galėsiu maitintis.

oi kaip žinau tokius griuvimus, aš esu su visom kopečiom i tujas nulekus tai negana kad griuvau, o ten segmentine tvora tai tie galai segmento i koja sulindo...visa vasara poto gydziausi

Labas rytas.
IK,žarną ryjai?Nesu bandžiųsi.Vieną kartą šeimos gydytoja siuntė,nenuėju.Sakiau jau jei reiktų tik su narkoze.

Iš Kaimuko, akurat, kaip teisingai parašei, taip ir buvo, ežiuolės tik du metus išgyveno, o kaip aš save kaltinau, kad sugebėjau tokį grožį nugalabinti
Vakar nežiūrėjau vėlyvų filmų, dar prigėriau didesnę porciją vaistų, tai sunkiai užmigau, bet vistiek miegojau. Žinoma, su katyte prie šono
Negaliu aš be miego, dieną niekaip neužsimigdau.
Mano skrandis, pilvas vargšeliai, kasdien daktarės priskirti devyni vaistai..., o dar kur papildai
Reiktų Omega papildų, bet jų tiek daug, kur ten išsirinksi.

Vakar nežiūrėjau vėlyvų filmų, dar prigėriau didesnę porciją vaistų, tai sunkiai užmigau, bet vistiek miegojau. Žinoma, su katyte prie šono

Mano skrandis, pilvas vargšeliai, kasdien daktarės priskirti devyni vaistai..., o dar kur papildai

Aš vakar irgi pusiaunaktį kėliausi dar Aswgandą įkalti papildomai.Gel per daug prikūrenau?
Žiūriu per virtuvės langą,užsidegė judesio lempa,galvoju nu čia dabar kas?Kaimynų katė,vis jai padedu kažką valgomo.O kaimynė džiaugiasi,kaip katinai meilės reikalus atlieka.
Prisiveis vėl ir eis ieškoti maisto.Kažin ar ne nėščia jau,labai stora?

Žiūriu per virtuvės langą,užsidegė judesio lempa,galvoju nu čia dabar kas?Kaimynų katė,vis jai padedu kažką valgomo.O kaimynė džiaugiasi,kaip katinai meilės reikalus atlieka.

QUOTE(IngridaB @ 2025 03 26, 09:38)

Labas rytas.
IK,žarną ryjai?Nesu bandžiųsi.Vieną kartą šeimos gydytoja siuntė,nenuėju.Sakiau jau jei reiktų tik su narkoze.

Nieko ten sudėtingo. Gi neskauda. Papurškia ant liežuvio novokaino, liepia nuryti, viskas užtirpsta. Tik tiek, kad tąs kelias sekundes, kol keliauja vidun, žiaukčioji. Na, kaip kokį didelį kąsni bandai nuryti ir stringa. Gal kiek nemalonu, kai viduje naršo. Bet ir biopsiją paėmė, nieko ten baisaus.
Dabar vakarais ir po valgio reikia tokį tabletuką nesvietiško bjaurumo sučiulpti, kad apveltų visas žaizdas. Lyg klijus, išmaišytus su krakmolu, bandytum sučiulpti. Vakare žiaumojau, žiaumojau, niekaip nesibaigia. Jau ir į dušą nuėjau, o dar grojantis. Neapsikentusi liekanas kažkur nuspjoviau. Įtariu, bus prilipusi mirtinai.

Šiandien užvažiavau į Makvežą. Labai gražių našlaičių po 0,69 visą padėklą paėmiau. Bus ir į kapines, kelias į vazoną prie namo pasodinsiu.

Labas rytas.
Šaindien važiuosiu į miestą,jei bus paiimsiu igi dar našlaičių.Lidle,pasiimsiu serenčių.Sekmadienį atvažiuos infloncerė daryti reklamos,o taip spalvų nėra.

Aš kasnio didesnio nepraryju,tabletę didesnę skaldau į 4 dalis.Kažkas gerklėje užblokuoja,tai jei žarną reiktų ryti?Nežinau nežinau.........

Atsivešiu mamą šiandien,rytoj dukrų laukiu,švęsime toliau gimtadienį.