Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
na šiaip taip nutirpdžiau nuo savęs dešimt kg riebalų, būtų gerai dar nors septynis. Sunkiai, oi, kaip sunkiai, paskutinis lengvas valgymas penktą valandą, db įpratau ir tiesiog vėliau jau nesivalgo, porcijas stipriai pamažinau. Būtų daugiau judėjimo, bet stuburo kaulai suraityti, judėti skauda. Rytą pradedu klaustuko forma. Gal ir vaistai savo prideda, nes indikacijose rašo apie svorio padidėjimą ax.gif Na, kaip nors.
Atsakyti
Labas rytas.
Oho Meri,tai čia labai daug nutirpdei.Užvakar iki vakarienės nevalgėme su mb,du kg nukrito šonan.MB vakar vėl iki vakarienės nevalgė,aš jau nepasirašiau. ax.gif Ir taip pusryčių nebe valgau,laikausi.
Atsakyti
Jeigu išbūčiau iki vienuoliktos ryto nevalgius, tai nutirpinčiau daugiau, bet negaliu, dėl diabetinių vaistų, po kurių blogai jaučiuosi. Be to, vyras rytais verda kavą ir rėkia, kad eičiau piltis, jau išvirė. Paskui nevirs, o man sunku stovėti ir laukti prie vyriklės rolleyes.gif
Paukštukas duodasi už lango ir mano katę erzina, vis daužo uodega ir svajoja kaip nučiupti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 21 kovo 2025 - 10:45
Oho, kad priplepėjote.
Visokiais niekais užsiimu. Vakar vėl buvo protmūšis, trečia vieta. Marytės plauko pritrūko iki antros...
O kas sako, kad pats sau eutanazijos negali įvykdyti ? Dabar narkotikai lengvai prieinami.....
Reikės ryt į Depą užšokti, pasidomėti tom rožėmis. Nors gal geriau palauksiu Makvežoje, kad ir po 5 eurus, bet veislių yra įdomesnių . Čia per nukainavimus.
Atsakyti
Labas rytas.
Na žinok,lygtais nebe mačau rožių vakar.Arba nedaėjau iki jų,prisikroviau vežimą našlaičių.Gi Tavo dukra galėtų Tau visas naujienas susakyti Depo.Vakar mačiau dirbančią,jau pažystu,skambus balsas. mirksiukas.gif
Mokveža spygiuočių prisivežųsi,kokių grožių,kokios kainos. bigsmile.gif Kas tiek išpirks,turės daryti vistiek nuolaidas. ax.gif Amrbuečių pasiėmiau į vazonus tarp našlaičių.,jau žydinčių.
https://www.part.lt/...50f9572d626.jpg
Laukiu laidos apie sedulą per tv3,Amšiejaus.Įdomu kaip ją genėti.Ankstyvoji jau žydi,botėms penas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 03 21, 18:34)
O kas sako, kad pats sau eutanazijos  negali įvykdyti ? Dabar narkotikai lengvai prieinami.....

nu jo, irgi mintis unsure.gif , a vdrug nepavyks ir liksi gulėti mėsos gabalu su kiaura šikna? Gerai, jei iš karto ir ant amžinujų, o jei ne blink.gif
Atsakyti
Ingrida, neturi kada mano mažė lakstyti ir įdomautis. Užpernai privežė nukainuotų rožių dešimtimis. Vienos nugaišo, kitos labai gražiai atsigavo. Pernai irgi margalapių aubrečių parvežė, dar visokių daugiamečių. Ai, nereikia man jų, susodino palei šiltnamį. Dabar pati ten žolės ravi.
Panašu, kad tu hektarus susiruošusi apsodinti. biggrin.gif

MB prisitrenkė nuo kopėtėlių nupuolęs. Neprikalbinu į priėmimą nuvežti. blink.gif Gal rytoj iš ryto, jei nebus geriau.
Atsakyti
Labas rytas.
Nesijuokite,man patinka krūminės,didelės rožės.Kažkaip man didelės gražiau. ax.gif Pavadinimų neseku. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

na ir temos čia užvirė tongue.gif...kokios cia -nazijos, kai mes jaunos ir gračios, na gal veliau busim tik gražios tongue.gif...net minčiu tokių Merri kad nebutu biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Db ir nėra tokių planų, kai lb paūmėja, visada šalia katytė, mano juodasis svajonių angelas wub.gif , reikia tik ištiesti ranką. Jai aš visokia tinku ir kas ja pasirūpintų, turiu didelę atsakomybę.
Nekreipkit dėmesio, ką aš pezu, gi žinot mane psichopatę ne pirmi metai, užplaukia ant smegenėlių ir nuplaukia ax.gif
Atsakyti