Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pilnatis veikia,prastas miegas buvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2025 03 15, 08:30)
Pilnatis veikia,prastas miegas buvo. mirksiukas.gif

Aš per pilnatį dažniausia mirusius vyresnius artimuosius sapnuoju, kažkodėl sapne noriu būti jų globojama, nors jau ir pati esu prie dinozaurų blink.gif
Ėt, reikia namus apsirankioti, bet, gal ne šiandien, nieko nenoriu ir nedarysiu, toliau sėdėsiu apsikuitus ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, o tu žiūrėjai , kokios veislės tie miniatiūriniai rododendrai ? Kai kurie gana jautrūs šalčiui.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 03 16, 19:00)
Ingrida, o tu žiūrėjai , kokios veislės tie miniatiūriniai rododendrai ? Kai kurie gana jautrūs šalčiui.

Labas rytas.
Tai vat ir padėjau dar į šiltnamį. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Tuoj tuoj kovas laukais upeliūkščiais suūš,
Saulė plaukus paleis ir miškai atsibus.
Tarsi riekė šviežios duonos žemė garuos,
O baltuosiuos beržuos salsvas kraujas pulsuos...
Gervės, žąsys parskris ir iš ilgesio verks.
Po dienos vėl naktis užsimerks – atsimerks.
Žemė delnus plačius vėl pavasariui ties
Ir šimtus paslapčių naktimis jam kuždės...
J.Erlickas
Atsakyti
— Mama, aš negaliu tavimi rūpintis! Aš turiu savo gyvenimą!
Man jau per keturiasdešimt. Turiu vaikų, darbą ir daugybę pareigų. Dienos metu net neturiu laiko prisėsti, o vyras skundžiasi, kad jam skiriu per mažai dėmesio. Lyg jis nepastebėtų, kad po darbo tvarkausi namuose ir gaminu maistą.
Be to, su vaikais reikia ruošti namų darbus — tuo jis rūpintis nenori. Mama niekada nesistengė man padėti. Ji prižiūrėjo anūkus, kai jie buvo visai maži, bet paskui tarsi atsitraukė. Tačiau tai jai netrukdė kasdien man skambinti ir prašyti, kad atvažiuočiau.
— Mama, tu nesupranti, kad sukuosi kaip voverė rate? Neturiu visiškai jokio laisvo laiko! Be to, mano nešiojamasis kompiuteris taisykloje. Turiu imtis bet kokio papildomo darbo, kad už jį sumokėčiau.
Negalėjau atvažiuoti savaitgalį, nes dvi dienas baigiau ataskaitą. O vakare nuėjome su vaikais į kiną — jie to prašė jau mėnesį. Po kelių dienų mama vėl pradėjo skambinti.
— Atvažiuok bent dešimčiai minučių!
— Mama, juk negaliu visko mesti! Aš turiu savo gyvenimą. Negaliu tavimi rūpintis!
Po šių žodžių padėjau ragelį. Mane erzino, kad mama manęs visiškai negirdi. Nuo tada ji daugiau nebeskambino. Pamaniau, kad supyko. Bet kai paskambinau pati, jos numeris buvo išjungtas. Turėjau viską mesti ir nuvažiuoti pas ją.
Mama neatidarė durų. Gerai, kad turėjau savo raktą ir galėjau įeiti.
Ji gulėjo tarsi miegotų. Kelis kartus ją pašaukiau, bet ji nereagavo. Kai paliečiau ją, supratau, kad atvykau per vėlai.

Iš FB grupės Prasmingi žodžiai. Kaip pažystama unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: [b!]Šiandien[/b!], 13:41